2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes çok stresli, gergin ve mutsuz. Benim test günüm 9 Aralık. Bekliyorum şimdilik. Ben pek belirti de fark etmedim. Ne olacak bilmiyorum ama ben unutuyorum bazen bebeği. İşe döndüm bu hafta zaten. Bi de benim sürecimiz sizinkiler gibi değil onu anladım. Ben 1.5 senelik evliyim daha . Sızlar kadar çok beklemedim, sizler gibi mutsuz tecrübelerim de yok. Tüp bebek yapıp tutmayan akrabalarım ve arkadaşlarım var ama nedense hiç tutmayacağı gelmiyor aklıma. Tutacak diye bir beklentim de yok. Sanki bir başkası yasiyor bu süreci gibi. Hiç adapte olamadım nedense.
Canım bende transferin 5.gunu evime geldim annemde kalıyordum evimi sildim supurdum bende çok dikkat etmedim gebe olduğumu ogrendigim zaman ev süpürme işini yapmadim ama mutfak işlerimi yaptım zaten nasipte yoksa sen sürekli yatsanda olmaz eğer nasibinde varsa seni hiçbir zorluğa rağmen bırakmaz 🌹

İnşallah canım Allah razı olsun sen nasılsın konuşamıyoruz hiç iyisin inşallah 🌹
Bende iyiyim çok şükür pek firastim olmuyor kayınvalidem ve eltimle aynı binadayiz sürekli ordayım mesajlarda akşam cevap veriyorum bugün dahiliye doktoruna gittim tiroid için ilaç yazdı evdeyim öle ya yatıyorum yada yemek yiyorum 😂😂😂sen nasılsın biraz daha iyimisin canım ♥️

Canım bende transferin 5.gunu evime geldim annemde kalıyordum evimi sildim supurdum bende çok dikkat etmedim gebe olduğumu ogrendigim zaman ev süpürme işini yapmadim ama mutfak işlerimi yaptım zaten nasipte yoksa sen sürekli yatsanda olmaz eğer nasibinde varsa seni hiçbir zorluğa rağmen bırakmaz 🌹
Evet isallah hepimiz umduğumuza ulaşır çok mutlu okuruz. Buradaki kötü şeyler yazan arkadaşlara çok üzülüyorum gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı, mutlu bebekler nasip etsin

Bende iyiyim çok şükür pek firastim olmuyor kayınvalidem ve eltimle aynı binadayiz sürekli ordayım mesajlarda akşam cevap veriyorum bugün dahiliye doktoruna gittim tiroid için ilaç yazdı evdeyim öle ya yatıyorum yada yemek yiyorum 😂😂😂sen nasılsın biraz daha iyimisin canım ♥️
Çok kortum ama iyiyim canım 4 ilaç kullanacağım doktor düşürüp değiştirdi bakalım şimdi süreç nasıl olacak bugün çok ayakta durdum bel ve kasık ağrım var inşallah hayrs alamet olur ☺️☺️☺️☺️ benimde eltim karşı komşum kayınvalidem memleketinde

5.ci gün çift embriyo 6.ci günüm
canım benim henüz çok erken kendini üzmek için bence. zaten erkenden test yaptın bi de idrar testi üstelik üstelik güvenilir değil ki bir de erkenden çıksın. hiç moralini bozma daha test gününe en az 5 günün var kendini strese sokma lütfen bak o kadar dikkat ediyorsun özen gösteriyorsun ama stres ve üzüntü yapmaman gerektiğinin düşünmüyorsun. teselli olsun diye değil bilinsin diğer arkadaşalar da görsün diye yazıyorum ben transfer günü hastaneden çıktıktan sonra normal hayatıma devam ettim aşağı eğilmek yukarı uzanmak ağır kaldırmak ya da ittirmek dışında her şeyi yaptım transferin ertesi günü istanbuldan çanakkale ye kadar araba kullandım yürüyüşler yaptım yemek yaptım üçüncü günü duş aldım bebeklerim için örgü örmeye başladım boyama kitabı aldım mandala boyadım dua ettim bol bol bir sürü etkinlik düzenledim kendime test günüme kadar kendimi oyaladım tek yapmadığım şey stres ve üzülmek oldu lütfen ama lütfen erkenden yaptığınız testlerle kendinizi üzüp tam değerlerinizin yükseleceği zamanda stres ve üzüntüyle yükselecek olana da engel olmayın iyi düşünün iyi olsun Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah

canım benim henüz çok erken kendini üzmek için bence. zaten erkenden test yaptın bi de idrar testi üstelik üstelik güvenilir değil ki bir de erkenden çıksın. hiç moralini bozma daha test gününe en az 5 günün var kendini strese sokma lütfen bak o kadar dikkat ediyorsun özen gösteriyorsun ama stres ve üzüntü yapmaman gerektiğinin düşünmüyorsun. teselli olsun diye değil bilinsin diğer arkadaşalar da görsün diye yazıyorum ben transfer günü hastaneden çıktıktan sonra normal hayatıma devam ettim aşağı eğilmek yukarı uzanmak ağır kaldırmak ya da ittirmek dışında her şeyi yaptım transferin ertesi günü istanbuldan çanakkale ye kadar araba kullandım yürüyüşler yaptım yemek yaptım üçüncü günü duş aldım bebeklerim için örgü örmeye başladım boyama kitabı aldım mandala boyadım dua ettim bol bol bir sürü etkinlik düzenledim kendime test günüme kadar kendimi oyaladım tek yapmadığım şey stres ve üzülmek oldu lütfen ama lütfen erkenden yaptığınız testlerle kendinizi üzüp tam değerlerinizin yükseleceği zamanda stres ve üzüntüyle yükselecek olana da engel olmayın iyi düşünün iyi olsun Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah
Ben biraz etkilendim ama kendime geldim teşekkür ederim mesajın için Allah razı olsun nasibimde varsa benimledirler zaten canım 1 defa yaptım saha da yapmam cumartesi eşimle gideceğim kan vermeye o zaman var mı yok mu belli olur saddce tek temennim inşallah benimledir-ler 🤗🤗🤗🤗

Merhaba 😊 Doktorum kendi kliniğinde Senem hanım. Hastane olarak jimer hastanesini tercih ettik. Sebepsiz infertelite 🤷🏻‍♀️ Siz hangi doktora, hastaneye gidiyorsunuz?
Benim doktorumda kendi klinigi hatice uğur hastane olarakta doktorun anlaşmalı jimer hastanesi sizde kaç yumurta donduruldu kaç tane toplandı doktorunuzdan memnunmusunuz

Eklentiler

• 690F23AD-627B-43CD-B81C-29BC60943F14.jpeg
    690F23AD-627B-43CD-B81C-29BC60943F14.jpeg
    167,1 KB · Görüntüleme: 80
kızlar ben sadece fitil progesteron günde 3 kere 2 kere hap estrofem bi tanede corasprin kullanıyorum ama siz benden daha fazla ilaç kullanıyorsunuz gibi geldi bide bu estrofem ne işe yarıyor bilen var mı?

Kaç gün arayla yaptın bunları cnm en son yaptığın pembe olan galiba o en koyu cikmis gözün aydın olsun insaAlalh birde markaları ne bunların aklindami
Canım ilki venu mavi olan venu mu tenu mu neydi emin değilim ortadaki predictor sondaki miratech . Bilereke rrsrekrl maekslae aldım. Son aldığım kaliteliydi baya. İnşallah hayıelı habeeler alırız

Kızlar başka konuda yardımınıza ihtiyacım var napıcamı şaşırmış durumdayım 🥺🥺🥺 napsem geçmiyo korkmaya başladım kendimden ayaklarımın altı sürekli böyle oluyor ayakta duramıyorum crebros diye bi ilaç var ama bu durumda kullanmaya korkuyorum başka ne yapabilirim cildiyeye randevu düşünemiyorum görüntü için özür dilerim bazen el parmaklarım da da oluyor böyle kurdeşen döküyorum sanırım hala alerjide tetiklemeye devam ediyor sanırım 🥴🥴🥴🥴
onunki nasıldı bilmiyorum umutlandırmak istemem ama şimdi resmi görünce aklıma geldi bizim işyerinde bir arkadaş vardı bi gün geldi eşim uyuz olmuş dedi çocuk tabi biz bütün ofis panikledik ama bizde bişey yok tabi sonra psikolojik olarak o da kaşınmaya başladı bunlar baya bi kaşındılar belki bi hafta filan ilaçlar merhemler yağlar filan karı koca sonra bi baktılar ki kızcağız hamileymiş ve meğersem hamilelik belirtisiymiş sonra kendi kendine geçti kaşıntıları ekimin sonunda da bebekleri oldu. yine aynı zamna da başka bir arkadaşımda o da kaşınmaya başlayınca hamile olduğunu öğrendi o da aralık sonunda doğum yapacak inşallah :KK70: yani belki seninde öyledir kuşum belki hamilelik belirtisidir bu da .

Günaydın bugün 11.günüm ve sabah erkenden idrar testini yaptım yine tek çizgiyle uyanmış oldum. Bu saatten sonra çok da umutlu olamıyorum. Kendi adıma olumsuzluk ve karamsar bir haldeyim. Dua okurken bile ağlamaktan adapte olamıyorum. İşbaşı yaptım aşırı duygusalım ve dalgınım üzgünüm.
yine de kan testi verdin mi canım

Canım ilki venu mavi olan venu mu tenu mu neydi emin değilim ortadaki predictor sondaki miratech . Bilereke rrsrekrl maekslae aldım. Son aldığım kaliteliydi baya. İnşallah hayıelı habeeler alırız
İnsaAllah cnm en son yaptığın ortadaki testse eğer baya koyulaşma var masaAllah kandada pozitif görürsün Allah'ın izniyle

X