2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar mesajlar çok birikmiş hepsini şimdi bitirdim.. Pozitif olanların gebelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah negatif olanlar adına da çok üzüldüm Allah hayırlı zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin 🙏🏻 dayanamayıp günü gelmeden test yapan sabırsız cağnım kızlar neden üzüyorsunuz kendinizi ben size bekleyin dedim dimi :sopa:lütfen güzel düşünün güzel olsun :KK15:

Ya ben bişey sormak istiyorum Kasım 15 transfer oldum ve çok şükür pozitif ve kese var çarşamba günü kalp atışı için gidicem ben bu pazar koyu kahve siyaha dönük lekelenme gördüm doktora gittim biraz riskli dedi bu durumu yaşamış ve gebelikte sıkıntı olmayan varmi

Canım çok üzüldüm bu his tarif edilemiyor gerçekten. Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın inşallah hepimize
Evet canım o duygu ,his tarif edilemiyor. Bu 4.deneme ve son deneme için neredeyse 6 ay uğraştım.emimden ne geldiyse yaptım. insan emeğinin karşılığını alacağını düşünüyor ama olmuyor öyle.
Allah herşeyin en iyisini en güzelini nasip etsin 🙏

Ya ben bişey sormak istiyorum Kasım 15 transfer oldum ve çok şükür pozitif ve kese var çarşamba günü kalp atışı için gidicem ben bu pazar koyu kahve siyaha dönük lekelenme gördüm doktora gittim biraz riskli dedi bu durumu yaşamış ve gebelikte sıkıntı olmayan varmi
Yerleşme kanamasidir o merak etme uzme de kendini

Yerleşme kanamasidir o merak etme uzme de kendini
Umarım öyledir 4. Denemem ve 10 yıllık evliyim ikinci pozitifm ilk tüp bebek tedavisi başarı olmuştu ve 12 haftada bebeğimizi kaybettik😔 rabbim den dileğim benim gibi evlat isteyenlerin ve bizim kucağımızi boş bırakmasin AMİN 🤲

Transfer gününü de sayarsak bugün 6. Günüm ve ben heyecanıma yenik düşüp evde test yaptım silik bir çizgi gördüm 🤭 Eşime kimseye söylemedim doktoruma çekip attım fotoğrafını hamilesin dedi gece iğne vurdurmaya giderken kanda vereceğim normalde test zamanım 8 Aralık demişti doktorum hemen umutlanmak istemiyorum hatta ben bebeğin kesesini görüp kalp atışlarını duyana kadar sevinemeyeceğim sanırım korkuyorum dış gebelik olmasından hayırlısı olsun inşaAllah 🌸 Iron Butterfly Iron Butterfly

Eklentiler

• IMG_7587.jpeg
    IMG_7587.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 77
Transfer gününü de sayarsak bugün 6. Günüm ve ben heyecanıma yenik düşüp evde test yaptım silik bir çizgi gördüm 🤭 Eşime kimseye söylemedim doktoruma çekip attım fotoğrafını hamilesin dedi gece iğne vurdurmaya giderken kanda vereceğim normalde test zamanım 8 Aralık demişti doktorum hemen umutlanmak istemiyorum hatta ben bebeğin kesesini görüp kalp atışlarını duyana kadar sevinemeyeceğim sanırım korkuyorum dış gebelik olmasından hayırlısı olsun inşaAllah 🌸 Iron Butterfly Iron Butterfly
Hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz. Ben de bugün silik gördüm yarın test vercem inşallah kanda da görürüz 🙏🏻

Bende kahverengi olmuştu bir süre sonra kapandı kanama alanı

Aaa bende bursadayim annemler geçitte oturuyo ben cumalikizik deprem anında yoldaydim hissetmedim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kim ve hangi sebepten tup bebege başvurdunuz
Merhaba 😊 Doktorum kendi kliniğinde Senem hanım. Hastane olarak jimer hastanesini tercih ettik. Sebepsiz infertelite 🤷🏻‍♀️ Siz hangi doktora, hastaneye gidiyorsunuz?

Fizyolojik olarak her kadının bedeni farklıdır kimisi 5. Günde kendini belli ediyor kiminin 10. Günde heyecan stres karışık dayanamıyoruz maalesef çoğumuz hemen sonucu öğrenmek istiyoruz fakat kendim içinde söylüyorum bi bakıma kendimizi psikolojik yıpratmış oluyoruz karamsarlığa kapılma mesajları ben yeni fark ettim gebelik olunca ilk olarak kana sonra idrarda olduğunu biliyorum daha gününe var moralini bozma ve sadece erken yaptığın için böyle çıkmış olabilir diye odaklan olacağı varsa da psikolojik olarak kendine zarar verebilirsin Allah yüzümüzü güldürsün inşaAllah hepimizin

Maşallah canım
Canım neden erken yaptın ama
Dayanamadım 🤦🏻‍♀️
Kaçıncı günündesin
6.ci gün bugün
Fizyolojik olarak her kadının bedeni farklıdır kimisi 5. Günde kendini belli ediyor kiminin 10. Günde heyecan stres karışık dayanamıyoruz maalesef çoğumuz hemen sonucu öğrenmek istiyoruz fakat kendim içinde söylüyorum bi bakıma kendimizi psikolojik yıpratmış oluyoruz karamsarlığa kapılma mesajları ben yeni fark ettim gebelik olunca ilk olarak kana sonra idrarda olduğunu biliyorum daha gününe var moralini bozma ve sadece erken yaptığın için böyle çıkmış olabilir diye odaklan olacağı varsa da psikolojik olarak kendine zarar verebilirsin Allah yüzümüzü güldürsün inşaAllah hepimizin
Rabbim hayırlı kapılar açsın 🌺

X