- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.481
Canım çok üzüldüm bu his tarif edilemiyor gerçekten. Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın inşallah hepimizeBenim sonucum 1.2 negatif kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok üzüldüm bu his tarif edilemiyor gerçekten. Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın inşallah hepimizeBenim sonucum 1.2 negatif kızlar.
Bi anlık gaflet canım. Çok üzüldüm. Kimse de bilmiyor. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Embriyoya göre değişiyor mu kanda çıkması onu anlamadimNeden erken verdin
Evet canım o duygu ,his tarif edilemiyor. Bu 4.deneme ve son deneme için neredeyse 6 ay uğraştım.emimden ne geldiyse yaptım. insan emeğinin karşılığını alacağını düşünüyor ama olmuyor öyle.Canım çok üzüldüm bu his tarif edilemiyor gerçekten. Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın inşallah hepimize
Yerleşme kanamasidir o merak etme uzme de kendiniYa ben bişey sormak istiyorum Kasım 15 transfer oldum ve çok şükür pozitif ve kese var çarşamba günü kalp atışı için gidicem ben bu pazar koyu kahve siyaha dönük lekelenme gördüm doktora gittim biraz riskli dedi bu durumu yaşamış ve gebelikte sıkıntı olmayan varmi
Bence test gününde tekrar yaptır çok erken dahaBi anlık gaflet canım. Çok üzüldüm. Kimse de bilmiyor. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Embriyoya göre değişiyor mu kanda çıkması onu anlamadim
Umarım öyledir 4. Denemem ve 10 yıllık evliyim ikinci pozitifm ilk tüp bebek tedavisi başarı olmuştu ve 12 haftada bebeğimizi kaybettik rabbim den dileğim benim gibi evlat isteyenlerin ve bizim kucağımızi boş bırakmasin AMİNYerleşme kanamasidir o merak etme uzme de kendini
Bi anlık gaflet canım. Çok üzüldüm. Kimse de bilmiyor. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Embriyoya göre değişiyor mu kanda çıkması onu anlamadNeden erken verdin
Hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz. Ben de bugün silik gördüm yarın test vercem inşallah kanda da görürüzTransfer gününü de sayarsak bugün 6. Günüm ve ben heyecanıma yenik düşüp evde test yaptım silik bir çizgi gördüm Eşime kimseye söylemedim doktoruma çekip attım fotoğrafını hamilesin dedi gece iğne vurdurmaya giderken kanda vereceğim normalde test zamanım 8 Aralık demişti doktorum hemen umutlanmak istemiyorum hatta ben bebeğin kesesini görüp kalp atışlarını duyana kadar sevinemeyeceğim sanırım korkuyorum dış gebelik olmasından hayırlısı olsun inşaAllah Iron Butterfly
Çok mutlu oldum inşaAllah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizin çabalarımızın karşılığını versin aminHayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz. Ben de bugün silik gördüm yarın test vercem inşallah kanda da görürüz
Canım neden erken yaptın amaKapıldım gibi
Gerçekten mi cnm doktorun muAnkara'ya gelecek arkadaşlar Hakan Turan kesinlikle İran caddesinde yeri
Bende kahverengi olmuştu bir süre sonra kapandı kanama alanıYa ben bişey sormak istiyorum Kasım 15 transfer oldum ve çok şükür pozitif ve kese var çarşamba günü kalp atışı için gidicem ben bu pazar koyu kahve siyaha dönük lekelenme gördüm doktora gittim biraz riskli dedi bu durumu yaşamış ve gebelikte sıkıntı olmayan varmi
Kaçıncı günündesin
Merhaba Doktorum kendi kliniğinde Senem hanım. Hastane olarak jimer hastanesini tercih ettik. Sebepsiz infertelite Siz hangi doktora, hastaneye gidiyorsunuz?Aaa bende bursadayim annemler geçitte oturuyo ben cumalikizik deprem anında yoldaydim hissetmedim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kim ve hangi sebepten tup bebege başvurdunuz
Fizyolojik olarak her kadının bedeni farklıdır kimisi 5. Günde kendini belli ediyor kiminin 10. Günde heyecan stres karışık dayanamıyoruz maalesef çoğumuz hemen sonucu öğrenmek istiyoruz fakat kendim içinde söylüyorum bi bakıma kendimizi psikolojik yıpratmış oluyoruz karamsarlığa kapılma mesajları ben yeni fark ettim gebelik olunca ilk olarak kana sonra idrarda olduğunu biliyorum daha gününe var moralini bozma ve sadece erken yaptığın için böyle çıkmış olabilir diye odaklan olacağı varsa da psikolojik olarak kendine zarar verebilirsin Allah yüzümüzü güldürsün inşaAllah hepimizin
Korkmana gerek yok. Hiç belirti yaşamayan da var, çok belirti yaşayanda. Bünye meselesi. İnşallah böyle rahat ağrısız bi süreç yaşarsınKızlar ben de hiç belirti yok bu durum beni çok korkutuyor ya
Maşallah canımTransfer gününü de sayarsak bugün 6. Günüm ve ben heyecanıma yenik düşüp evde test yaptım silik bir çizgi gördüm Eşime kimseye söylemedim doktoruma çekip attım fotoğrafını hamilesin dedi gece iğne vurdurmaya giderken kanda vereceğim normalde test zamanım 8 Aralık demişti doktorum hemen umutlanmak istemiyorum hatta ben bebeğin kesesini görüp kalp atışlarını duyana kadar sevinemeyeceğim sanırım korkuyorum dış gebelik olmasından hayırlısı olsun inşaAllah Iron Butterfly
DayanamadımCanım neden erken yaptın ama
6.ci gün bugünKaçıncı günündesin
Rabbim hayırlı kapılar açsınFizyolojik olarak her kadının bedeni farklıdır kimisi 5. Günde kendini belli ediyor kiminin 10. Günde heyecan stres karışık dayanamıyoruz maalesef çoğumuz hemen sonucu öğrenmek istiyoruz fakat kendim içinde söylüyorum bi bakıma kendimizi psikolojik yıpratmış oluyoruz karamsarlığa kapılma mesajları ben yeni fark ettim gebelik olunca ilk olarak kana sonra idrarda olduğunu biliyorum daha gününe var moralini bozma ve sadece erken yaptığın için böyle çıkmış olabilir diye odaklan olacağı varsa da psikolojik olarak kendine zarar verebilirsin Allah yüzümüzü güldürsün inşaAllah hepimizin