2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayyy çok sevindim canım benim bende Çarşamba günü gidiyorum 7 haftalık oluyor inşallah duyarım kalp atışını bendede arada açık kahve leke oluyor akıntı gibi o kadar

İnşallah bebeğim senin haftan uyumlu kalp atışını duyarsın inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün kendimi heba etmiştim bebek yok diye sadece haftası uyumlu değil inşallah haftasını yakalar dedi doktor ama iyi gidiyor

İnşallah bebeğim senin haftan uyumlu kalp atışını duyarsın inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün kendimi heba etmiştim bebek yok diye sadece haftası uyumlu değil inşallah haftasını yakalar dedi doktor ama iyi gidiyor
İnşallah canım sen ilaçlara devam ediyormusun şu ilaclardanda kurtulsaydik 😂

İnşallah canım sen ilaçlara devam ediyormusun şu ilaclardanda kurtulsaydik 😂
Bebeğim coraspine bı hafta sonra başlayacam estrofem günde 3 devam progestan dex günde bı tane göbekten devam progestan fitil sabah akşam 2 devam artı folik asit günde bı devam sadece oksapar i kestik beni maffetti göbeğim mosmor onu kesince kanamam da durdu Allah im o kadar çok ilaç içiyoruz ki keşke hiç birine ihtiyaç duymasak aynen canım kurtulamadik bı türlü

Bebeğim coraspine bı hafta sonra başlayacam estrofem günde 3 devam progestan dex günde bı tane göbekten devam progestan fitil sabah akşam 2 devam artı folik asit günde bı devam sadece oksapar i kestik beni maffetti göbeğim mosmor onu kesince kanamam da durdu Allah im o kadar çok ilaç içiyoruz ki keşke hiç birine ihtiyaç duymasak aynen canım kurtulamadik bı türlü
Bende günde 4 kere estrofem 1 kere progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci ve oksapar son 1 hafta aşırı derece morarma oldu yani artık iğne yaparken

Kıyamam canım benim ya senin ilaçlar daha fazlaymış oksapar çok yakiyo Allah yardımcımiz olsun artık Rabbim görüyor herşeye razı geliyoz inşallah bir gün kucağımıza sağlıklı bebisler nasip etsin
Bende günde 4 kere estrofem 1 kere progestan kalçadan coraspin Demir ilacı folik asit tiroid ilaci ve oksapar son 1 hafta aşırı derece morarma oldu yani artık iğne yaparken

Kıyamam canım benim ya senin ilaçlar daha fazlaymış oksapar çok yakiyo Allah yardımcımiz olsun artık Rabbim görüyor herşeye razı geliyoz inşallah bir gün kucağımıza sağlıklı bebisler nasip etsin
Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️🤲

Kızlar genel bilgilendirme amaçlı yazıyorum benim ilk gebeligimde 12. Haftada oksapari kesti doktorum , ve haftasina bebeğin kalbi durdu , meğer kan pıhtılaşma bozukluğum varmış , şuan gebelik olursa 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullanicam , bu durumu sorun doktorlariniza lütfen.

Canlar bişey soracağım. Transferin 10.günündeyim. Dünden beri sürekli bişeylere midem bulanıyor. Her zaman sıktığım hafif çiçeksi parfümümü sıktım şuan midem bulana bulana başım döndü ya dün de haşlanmıl yumurta için aynı şeyler oldu. Ya hamilelik belirtisi desem çok erken değil mi böyle bulantılar için yani sebebini bulamadım can sıkıcı olmaya başladı sürekli bulanması

Canlar bişey soracağım. Transferin 10.günündeyim. Dünden beri sürekli bişeylere midem bulanıyor. Her zaman sıktığım hafif çiçeksi parfümümü sıktım şuan midem bulana bulana başım döndü ya dün de haşlanmıl yumurta için aynı şeyler oldu. Ya hamilelik belirtisi desem çok erken değil mi böyle bulantılar için yani sebebini bulamadım can sıkıcı olmaya başladı sürekli bulanması
Maşallah iyi dayanmışsın canım test yapmadan umarım bebek belirtileridir🥰

Maşallah iyi dayanmışsın canım test yapmadan umarım bebek belirtileridir🥰
Önceki sayfalarda idrar testimi paylaştım canım hiç durur muyum😂😂 çift çizgiyi gördüm idrar testinde ama tabi asıl sonuç için perşembeyi bekliyorum. Bulantı normalde 1 aylık hamileyken falan başlar bizim tüpişko bebişkolarda daha mı erken oluyor acaba ya. Beynim döndü bulantıdan bu sabah

Ben de 28 inde transfer oldum hala test yapmadım sabrediyorum çok zor olsa da iyikide yapmamışım lütfen erken yapmayın kızlar sonra kendimizi üzüyoruz 8. 9. Günde pozitife dönen çok kişi gördüm buralarda özellikle idrar testi kesin değil kendinizi üzmeyin lütfen olumlu düşünüp duayı bırakmayın 🙏🙏🙏
🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Umud var hala hamd olsun
Benden 1 gün önce transfer olmuşsun hiç olumsuzluğa düşme bugün yaptığım testte bende tek çizgi sandım başta hiç belirmedi sonradan çok silik çizgiyi gördüm yani belki de bu testi dün yapmış olsaydım o silik çizgi hiç olmayacaktı yani tek çizgi görüp bende üzülecektim tutmadı diye düşünecektim belki de ki bilmiyorum halen zaten tutup tutmadığını bu testlere çokta güven olmuyor en doğrusu kan ama dünden bugüne fark işte umudunu yitirmeden beklemeye devam etmelisin bu platformda idrarda tek çizgi görüp kanda gebe çıkan çok örnek gördük hep dua ederim Allahım hasretlik çeken herkesin kucağını doldur diye içinde de bizlerin 🌸
Amin inşallah Allah razı olsun
İnşaAllah canım benım, nasılsın Belırtın felan varmı
Yok maalesef açıkma ve mide bulantısı var oda ilaçlardan sanırım yan etki yapıyor
Kızlar transfwr surecınde sızde ıstah artışı oldu mu.?? Ben balık yag vıtamın corasprin gunde 1 birde estrofem kullanıyorm gunde 3
Bende aynı kullanıyorum birde iğneler
Canım çok geçmiş olsun ya psikolojik olabilirmi kafana bişey takma ya ilaç varsa doktoruna bildir belki kullan der kaşıntı yapıyorsa yada yanıyorsa yoğurt sür istersin
İlaçlar yan etki yapıyor ondan oluyormuş sanırım ayaklarım doktara gidiyorum şimdi
Günaydın kızlar transferim 11 de yoldayız şuan dua edin lütfen pozitif olur inş 🙏
Dualarım seninle canım sende kap gel minişini 🤓🤓🤓🤓

Progesterondan olabilir başka kullanan arkadaşım mide bulantısı yapıyor ben de demişti çünkü ağızdan mı kullanıyorsun öyle olunca yan etkisi daha fazla belli ediyor çünkü ben de fitil kullandığımda etmiyordu
evet bende öyle düşünmüştüm, akşam hastaneye sordum anestezi de yapar dedi, Bugün daha iyiyim, yok ağızdan değil fitil olarak,

Ben de 28 inde transfer oldum hala test yapmadım sabrediyorum çok zor olsa da iyikide yapmamışım lütfen erken yapmayın kızlar sonra kendimizi üzüyoruz 8. 9. Günde pozitife dönen çok kişi gördüm buralarda özellikle idrar testi kesin değil kendinizi üzmeyin lütfen olumlu düşünüp duayı bırakmayın 🙏🙏🙏

Benden 1 gün önce transfer olmuşsun hiç olumsuzluğa düşme bugün yaptığım testte bende tek çizgi sandım başta hiç belirmedi sonradan çok silik çizgiyi gördüm yani belki de bu testi dün yapmış olsaydım o silik çizgi hiç olmayacaktı yani tek çizgi görüp bende üzülecektim tutmadı diye düşünecektim belki de ki bilmiyorum halen zaten tutup tutmadığını bu testlere çokta güven olmuyor en doğrusu kan ama dünden bugüne fark işte umudunu yitirmeden beklemeye devam etmelisin bu platformda idrarda tek çizgi görüp kanda gebe çıkan çok örnek gördük hep dua ederim Allahım hasretlik çeken herkesin kucağını doldur diye içinde de bizlerin 🌸
Günaydın bugün 11.günüm ve sabah erkenden idrar testini yaptım yine tek çizgiyle uyanmış oldum. Bu saatten sonra çok da umutlu olamıyorum. Kendi adıma olumsuzluk ve karamsar bir haldeyim. Dua okurken bile ağlamaktan adapte olamıyorum. İşbaşı yaptım aşırı duygusalım ve dalgınım üzgünüm.

Günaydın Hanımlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım böyle çıktı. Yarın 10. Gün kan tahlili vericem. Hamileyim Galiba bi hayır duanızı beklerim 🙏🏻 inşallah tutunmuştur Bebeğimmm

Eklentiler

• 41E1084D-2208-4E77-A8AE-CD9EE2ED98EE.jpeg
    41E1084D-2208-4E77-A8AE-CD9EE2ED98EE.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 55

:emir_bebek: Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;

yazmanız yeterli🤗🤗🤗🤗🤗

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 273.cü deneme 5.ci
gün
çift
28
Kasım
@merry06261.ci deneme 5.ci
gün
Kasım
@Xiangwei404.cü deneme3.cü
gün
çift
23
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci
gün
çift
9
Kasım
💔
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci
gün
15
Kasım
💔
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme 5.ci
gün
2
Kasım
🐣
@tomrisn241.ci deneme 3.cü
gün
çift
17
Ekim
💔
@ig_budan331.ci deneme 5.ci
gün
20
Kasım
🐣
@Derinmis311.ci deneme 3.cü
gün
çift
26
Kasım
GizemmDY GizemmDY 281.ci deneme 5.ci
gün
15
Kasım
🐣
@Zehra2345252.ci deneme 5.ci
gün
çift
7
Kasım
🐣
@filozofia311.ci deneme 5.ci
gün
18
Kasım
🐣
@Kelebenkk341.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
🐣
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo
24
Kasım
@Simgenurr311.ci deneme5.ci
gün
13
Kasım
💔
@ersin-tncy282.ci deneme 3.cü
gün
31
Ekim
💔
@minikooommm291.ci deneme 3.cü
gün
2
Kasım
💔
A alohomoraaa 311.ci deneme 5.ci
gün
24
Kasım
@perisko393.cü deneme 5.ci
gün
çift
3
Kasım
💔
@ftmbrr382.ci deneme 3.cü
gün
1
Kasım
🐣
E Esra2015 322.ci deneme 5.ci
gün
5
Aralık
@minikbirevhanimi331.ci deneme5.ci
gün
22
Kasım
💔
@brcn95281.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
💔

@Panda34
262.ci deneme 5.ci
gün
çift
29
Kasım
🐣
@LEYLA_3434391.ci deneme 3.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
@elfkrks243.cü deneme 5.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
@heemsiree251.ci deneme 3.cü
gün
çift
1
Kasım
💔
@qamzeekizyildirim281.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
🐣
@mira kaya64241.ci deneme 5.ci
gün
3
Kasım
🐣
@busyk252.ci deneme 5.ci
gün
6
Kasım
🐣
@SnyKds382.ci deneme 5.ci
gün
Çift
6
Kasım
🐣
@aysgl261.ci deneme 3.cü
gün
10
Kasım
💔
@Elif9494291.ci deneme 3.cü
gün
Çift
10
Kasım
🐣
@hayatgunces271.ci deneme5.ci
gün
10
Kasım
🐣
@1649y221.ci deneme 5.ci
gün
Kasım
@Eylul yagmur271.ci deneme 5.ci
gün
12
Kasım
🐣
@Glz1244.cü deneme 3.cü
gün
Çİft
6
Kasım
💔
@busalb14303.cü deneme 5.ci
gün
Çift
10
Kasım
🐣
@Nigarnigar303.cü deneme 5.ci
gün
9
Kasım
🐣
@partalina_424.cü deneme 3.cü
gün
Çift
18
Kasım
💔
@Limon agacim313.cü deneme 5.ci
gün
8
Kasım
💔
@kardasyan301.ci deneme 5.ci
gün
çift
15
Kasım
💔
@cupc242.ci deneme 5.ci
gün
17
Kasım
@gamze9183321.ci deneme 5.ci
gün
15
Kasım
💔
@Bihemta292.ci deneme 5.ci
gün
13
Kasım
💔
@Baharibosimsek321.ci deneme 5.ci
gün
16
Kasım
@lalih022272.ci deneme 5.ci
gün
20
Kasım
💔
@Safransari381.ci
deneme
3.cü
gün
23
Kasım
@astana7263.cü deneme 5.ci
gün
çift
15
Kasım
🐣
@Hay8507405.ci deneme 3.cü
gün
çift
22
Kasım
@Dfn1903334.cü deneme 5.ci
gün
4
Aralık
@Neva89341.ci deneme 4.cü
gün
18
Kasım
@ramses09333.cü deneme 3.cü
gün
çift
23
Kasım
💔
@Pervinsn271.ci
deneme
5.ci
gün
çift
16
Kasım
🐣
@aslisss61291.ci deneme 5.cü
gün
çift
6
Kasım
🐣
@ellanr302.ci
deneme
3.cü
gün
14
Kasım
💔
@Iremsu2700302.ci deneme 5.ci
gün
28
Kasım
K kasimannesi 321.ci deneme 5.ci
gün
2
Kasım
🐣
@Ay Isigi16281.ci deneme 5.ci
gün
27
Kasım
@smu324.cü deneme 5.ci
gün
22
Kasım
@nasinp kismet351.ci deneme 5.ci
gün
29
Kasım
@User5li365.ci
gün
çift
18
Kasım
🐣
@CNN Kaya281.ci deneme 5.ci
gün
çift
24
Kasım
💔
@mrslovetomom331.ci deneme 5.ci
gün
29
Kasım
🐣
@ztt261.ci deneme5.ci
gün
25
Kasım
@ozge2408301.ci
deneme
5.ci
gün
30
Kasım

Günaydın Hanımlar bugün 9. Günüm idrar testi yaptım böyle çıktı. Yarın 10. Gün kan tahlili vericem. Hamileyim Galiba bi hayır duanızı beklerim 🙏🏻 inşallah tutunmuştur Bebeğimmm
Canımm maşallah net görünüyor Rabbim yarın da çok güzel değerler nasip etsin inşallah 💐💐💖

X