2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benim Rabbim hakkımızda ne eylerse güzel eyler çok zor tabi ki ama Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yormadan kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah 🤲🏻

Canımm üzüldüm ama Rabbim hayırlısıyla en güzel en doğru zamanda bir bebek nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻😔

Canımm tebrik ederim Rabbim bu sürecini en güzel , hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻🌸

Canımm kanı bekle , daha idrarda hiç belli olmaz Allahın izniyle güzel haberler al , bize de buradan yaz inşallah 🤲🏻❤️

Canımm Rabbim yardımcın olsun çıktın mı aldın geldin mi bebişi ♥️♥️♥️

Kuzumm daha idrarda çıkmaz ki ama kendini üzme , benim 8. Günün gecesi aşırı aşırı silik çıkmıştı ama ertesi gün kan iyi gelmişti. Canını hiç sıkma 💐🫶🏼

Canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla kendiliğinden bir hamilelik olsun inşallah 💐🤲🏻
Insallah canım benim Rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi boş boynu bükük kalmasın 🤲

Arkadaşlar dün regl olmuştum bugün doktora geldim muayenede sadece iki tane folikul gözüküyor ikisinin boyutuda 6 mm dedi 😔
Canım çok sıkıldı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Yarın ilaçlara başlıyorum sizce bu sayı ilaç kullandıkça Yumurta toplamaya kadar artar mı yoksa ilaçlar sadece olan bu iki yumurtayı mı geliştirmek için 😥😥
Birde rahim kalınlığına 4 mm dedi ama o zaten ilaçlar ile kalınlaşıyor sanırım

Sağol canım bugün nasilsin
Belirtisiz devam canım
Moralini bozma geç döllenmiş olabilir bazen teste cikmayabiliyor
İnşallah canım
Ben de yaptım canim kocaman tek çizgi vardi kahroldum eşime ben söyledim umutlanmasin diye ilaçlarına devam et dedi sadece telefonu kapattik sonra evi toplarken tansiyonum dusmus koltuğa yığılmışim kedim yüzümü yalarken uyandım her sey bizler için hayırlı olsun inşallah ikimiz için de ne desem faydasiz kan verinceye kadar dua okumaktan başka çaremiz yok .
😔😔😔😔

Ben mi etkiledim keşke yapmasaydın ama toparla kendini şimdi çıkmadı ama inşallah ilerleyen günlerde bizimkide pozitif olur allahtan ümit kesilmez ayrıca ne geliyorsa allahtan Allah hayırlısını sagliklisi versin hepimize en önemli şey bu benim tek teselli bulduğum şey budur hayırlısı sagliklisi olsun
Yok canım ne alaka nasip herşey içimde vardı zaten tutuyordum ama keşke de tutumaya devam etseydim

Arkadaşlar dün regl olmuştum bugün doktora geldim muayenede sadece iki tane folikul gözüküyor ikisinin boyutuda 6 mm dedi 😔
Canım çok sıkıldı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Yarın ilaçlara başlıyorum sizce bu sayı ilaç kullandıkça Yumurta toplamaya kadar artar mı yoksa ilaçlar sadece olan bu iki yumurtayı mı geliştirmek için 😥😥
Birde rahim kalınlığına 4 mm dedi ama o zaten ilaçlar ile kalınlaşıyor sanırım
Benim muayenelerde hep 10 tane sayıyordu yumurta toplamada 13 tane toplandı

Kızlar başka konuda yardımınıza ihtiyacım var napıcamı şaşırmış durumdayım 🥺🥺🥺 napsem geçmiyo korkmaya başladım kendimden ayaklarımın altı sürekli böyle oluyor ayakta duramıyorum crebros diye bi ilaç var ama bu durumda kullanmaya korkuyorum başka ne yapabilirim cildiyeye randevu düşünemiyorum görüntü için özür dilerim bazen el parmaklarım da da oluyor böyle kurdeşen döküyorum sanırım hala alerjide tetiklemeye devam ediyor sanırım 🥴🥴🥴🥴

Eklentiler

• IMG20231201214022.jpg
    IMG20231201214022.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 57
X