- 12 Kasım 2023
- 80
- 188
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.461
Merhaba canım nasılsın mide bulantin var mı bel agsiri falanSağol canım bugün nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım nasılsın mide bulantin var mı bel agsiri falanSağol canım bugün nasilsin
Sabahları ac karnına 1 kaşık zeytinyağı iç canim çok iyi geliyorBen diğer bi tane ilaç ta kullanıyorum, bugün 3.gün , dün biraz azdı, bugün progesteron dan sonra çok fena bulantım var, bi de bir hafta olacak kabızlık yaşıyorum, yarın yine bu şekilde devam ederse doktora yazacağım
Tatlım çok erken yapma demiştim sana amaEvet bende öyle karar aldım daha test yapmak yok zaten erken de ilk defa denemiştim
Insallah canım benim Rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi boş boynu bükük kalmasınCanım benim Rabbim hakkımızda ne eylerse güzel eyler çok zor tabi ki ama Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yormadan kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah
Canımm üzüldüm ama Rabbim hayırlısıyla en güzel en doğru zamanda bir bebek nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın
Canımm tebrik ederim Rabbim bu sürecini en güzel , hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin
Canımm kanı bekle , daha idrarda hiç belli olmaz Allahın izniyle güzel haberler al , bize de buradan yaz inşallah
Canımm Rabbim yardımcın olsun çıktın mı aldın geldin mi bebişi
Kuzumm daha idrarda çıkmaz ki ama kendini üzme , benim 8. Günün gecesi aşırı aşırı silik çıkmıştı ama ertesi gün kan iyi gelmişti. Canını hiç sıkma
Canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla kendiliğinden bir hamilelik olsun inşallah
Bende hiç bişi yokKızlar belirtiniz var mı yok mu biseyler yazın
Belirtisiz devam canımSağol canım bugün nasilsin
İnşallah canımMoralini bozma geç döllenmiş olabilir bazen teste cikmayabiliyor
Ben de yaptım canim kocaman tek çizgi vardi kahroldum eşime ben söyledim umutlanmasin diye ilaçlarına devam et dedi sadece telefonu kapattik sonra evi toplarken tansiyonum dusmus koltuğa yığılmışim kedim yüzümü yalarken uyandım her sey bizler için hayırlı olsun inşallah ikimiz için de ne desem faydasiz kan verinceye kadar dua okumaktan başka çaremiz yok .
Yok canım ne alaka nasip herşey içimde vardı zaten tutuyordum ama keşke de tutumaya devam etseydimBen mi etkiledim keşke yapmasaydın ama toparla kendini şimdi çıkmadı ama inşallah ilerleyen günlerde bizimkide pozitif olur allahtan ümit kesilmez ayrıca ne geliyorsa allahtan Allah hayırlısını sagliklisi versin hepimize en önemli şey bu benim tek teselli bulduğum şey budur hayırlısı sagliklisi olsun
Amin canım benim Rabbim tüm emek verenlere isteyenlere yardımcı olsunInsallah canım benim Rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagi boş boynu bükük kalmasın
Gerçekten erken yaptik ama ben takmıyorum sende hiç takma kafanaYok canım ne alaka nasip herşey içimde vardı zaten tutuyordum ama keşke de tutumaya devam etseydim
Amin inşallahAmin canım benim Rabbim tüm emek verenlere isteyenlere yardımcı olsun
Benim muayenelerde hep 10 tane sayıyordu yumurta toplamada 13 tane toplandıArkadaşlar dün regl olmuştum bugün doktora geldim muayenede sadece iki tane folikul gözüküyor ikisinin boyutuda 6 mm dedi
Canım çok sıkıldı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Yarın ilaçlara başlıyorum sizce bu sayı ilaç kullandıkça Yumurta toplamaya kadar artar mı yoksa ilaçlar sadece olan bu iki yumurtayı mı geliştirmek için
Birde rahim kalınlığına 4 mm dedi ama o zaten ilaçlar ile kalınlaşıyor sanırım
Kasıklarımda ağrı oluyor ara ara geçiyor sonraKızlar belirtiniz var mı yok mu biseyler yazın
Neden erken verdinKızlar bende kan verdim..
Bugün 8ci günüm 3.gün embriyosu..
Ve negatif çıktı. O kadar üzgünüm ki. Kimseye söyleyemedim. Olsaydı çıkardı dmi? Normalde 12.ci gün ver demişti doktorum
Erken vermişsin , gününde tekrar test yaptırmalisinKızlar bende kan verdim..
Ve negatif çıktı. O kadar üzgünüm ki. Kimseye söyleyemedim. Olsaydı çıkardı dmi? Normalde 12.ci gün ver demişti doktorum
Erken vermişsin canım. 3.gün embriyosu içinKızlar bende kan verdim..