2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de 28 inde transfer oldum hala test yapmadım sabrediyorum çok zor olsa da iyikide yapmamışım lütfen erken yapmayın kızlar sonra kendimizi üzüyoruz 8. 9. Günde pozitife dönen çok kişi gördüm buralarda özellikle idrar testi kesin değil kendinizi üzmeyin lütfen olumlu düşünüp duayı bırakmayın 🙏🙏🙏

Ya ben bişey sormak istiyorum Kasım 15 transfer oldum ve çok şükür pozitif ve kese var çarşamba günü kalp atışı için gidicem ben bu pazar koyu kahve siyaha dönük lekelenme gördüm doktora gittim biraz riskli dedi bu durumu yaşamış ve gebelikte sıkıntı olmayan varmi
Sakız sıkma canını ve bol bol dinlen kendini yorma Allahın izni ile bi şey olmaz 🥰🙏 keseyi kaç gün sonra gördün 🥰

Hepinize destekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim 💕💕💕💕
iyiki varsınız Rabbim kimsenin kucağını hayalini yarım bırakmasın inşallah 🌹🌹🌹🌹
Benden 1 gün önce transfer olmuşsun hiç olumsuzluğa düşme bugün yaptığım testte bende tek çizgi sandım başta hiç belirmedi sonradan çok silik çizgiyi gördüm yani belki de bu testi dün yapmış olsaydım o silik çizgi hiç olmayacaktı yani tek çizgi görüp bende üzülecektim tutmadı diye düşünecektim belki de ki bilmiyorum halen zaten tutup tutmadığını bu testlere çokta güven olmuyor en doğrusu kan ama dünden bugüne fark işte umudunu yitirmeden beklemeye devam etmelisin bu platformda idrarda tek çizgi görüp kanda gebe çıkan çok örnek gördük hep dua ederim Allahım hasretlik çeken herkesin kucağını doldur diye içinde de bizlerin 🌸

Ya ben bişey sormak istiyorum Kasım 15 transfer oldum ve çok şükür pozitif ve kese var çarşamba günü kalp atışı için gidicem ben bu pazar koyu kahve siyaha dönük lekelenme gördüm doktora gittim biraz riskli dedi bu durumu yaşamış ve gebelikte sıkıntı olmayan varmi
Cnm merhaba keseyi ne zaman gördün acaba benden senden iki gün sonra trasnfer olmusum kese için biraz geç vakte gün verdi acaba sen beta kacken gördün keseyi benide bilgilendirirmisin

Cnm merhaba keseyi ne zaman gördün acaba benden senden iki gün sonra trasnfer olmusum kese için biraz geç vakte gün verdi acaba sen beta kacken gördün keseyi benide bilgilendirirmisin
Canım benim normalde çarşamba kese günüm Bi aksilik olunca pazar günü muane esnasında kese görüldü doktorum büyük ihtimalle çarşamba kalp atışı duyulur dedi ilk beta 86 dört gün sonra yaptık 422 çıktı 🤷‍♀️

Çıkadabilir çıkmayadabilir erkenden, üzülmem derseniz denersiniz ama etkilenirim derseniz bekleyin 🙈
O zaman ben uslu uslu bekleyeyim 🤓😅😅 zaman asla geçmiyor. Sırf işte stres yaşamiyim diye rapor aldım 11 aralığa kadar. Şansıma da 11 aralıkta test yap dedi doktor. Şimdi test için bekliyorum ya zaman geçmiyor. Ama beklemiyor olsaydım iş başı diye saniye sürerdi bu günler 😂

Nar transfer öncesi canım sonrası için sakıncalı

Hakkında hayırlısı olsun inşallah işlerin yolunda gider

Amin canım inşallah benimledirler bunca yıl sonra

Allah razı olsun canım benim inşallah benimledirler 🤗

Merhaba hoşgeldiniz ekledim hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🌹🌹🌹
İnşaAllah canım benım, nasılsın Belırtın felan varmı

Kızlar başka konuda yardımınıza ihtiyacım var napıcamı şaşırmış durumdayım 🥺🥺🥺 napsem geçmiyo korkmaya başladım kendimden ayaklarımın altı sürekli böyle oluyor ayakta duramıyorum crebros diye bi ilaç var ama bu durumda kullanmaya korkuyorum başka ne yapabilirim cildiyeye randevu düşünemiyorum görüntü için özür dilerim bazen el parmaklarım da da oluyor böyle kurdeşen döküyorum sanırım hala alerjide tetiklemeye devam ediyor sanırım 🥴🥴🥴🥴
Canım çok geçmiş olsun ya psikolojik olabilirmi kafana bişey takma ya ilaç varsa doktoruna bildir belki kullan der kaşıntı yapıyorsa yada yanıyorsa yoğurt sür istersin

İyiyim canım sen nasılsın mide bulantısı yok sabah kalkinca arada bel ağrısı oluyor o kadar
Çok şükür bende iyim kalp atışı görüldü nihayet oksapar i kesti doktor onu kesince kanamam durdu çok şükür az az kahve lekem var o kadar 3 hafta sonra tekrar kontrol bakalım

Çok şükür bende iyim kalp atışı görüldü nihayet oksapar i kesti doktor onu kesince kanamam durdu çok şükür az az kahve lekem var o kadar 3 hafta sonra tekrar kontrol bakalım
Ayyy çok sevindim canım benim bende Çarşamba günü gidiyorum 7 haftalık oluyor inşallah duyarım kalp atışını bendede arada açık kahve leke oluyor akıntı gibi o kadar

X