2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canım ama ne bilmiyorum yemek yemeye korkuyorum yine başa döndük galiba süt sevmem ben ama peynir mi yapıyor bilmiyorum

Ne desem bilemedim en çok unutlandıpım sendin boğazım düğümlendi 😢😢😢😢

Hiç bir fikrim yok neden böyle oluyor diye sorguluyorum sadece

Yaaa çok üzgünüm 😔😔😔😔

Umutsuz olmak istemiyorum ama sanırım o tarafa doğru sürükleniyorum

🥺🥺🥺🥺🥺

🥺🥺🥺🥺🥺

Orta halliyim canım

Hadi sende minişini al gel güzelimmm

Merhaba hoşgeldiniz çıkadabilir çıkmayada bilir benimde 5.xi günüm bugün

Merhaba hoşgeldiniz 🌹 inşallah güzel haberler alırsın

İnşallah pozitf sonuç alırsın hayırlı olsun sürecin

Bugün müydü test günün

Kimyasal olmuş canım çok üzgünüm 😔
Sanırım bende kendimi negatife hazırlıyorum hiç bir hevesim kalmadı gibi
Canım ürtiker dediğin nasıl bişi bende aynı şeyi yaşadım iki transferimdede 4. Gün başladı minik kırmızılıklar genellikle bel ve yüzde doktorlar gebeliğe karşı alerjim olabileceğini heyete danışcaklarını söykediler iki transferimde kimyasalla sonuçlandı

Canım ürtiker dediğin nasıl bişi bende aynı şeyi yaşadım iki transferimdede 4. Gün başladı minik kırmızılıklar genellikle bel ve yüzde doktorlar gebeliğe karşı alerjim olabileceğini heyete danışcaklarını söykediler iki transferimde kimyasalla sonuçlandı
Benim bacak aramda çıkıyor kırmızı kabarcıklar krem fslan sürünce geçiyor ama bi zaman sonra yine çıkıyor kaşıntı var kızarık oluyo bi müddet geçiyor oda

IMG_20231203_130256.jpg

Negatif olup bize çiçek olanlar sizin için ve hepimiz için bu söz 🦋🦋🦋

Aha ikisini aynı anda yaptın demi bana da doktorum günlük 2 ampul dedi
Ben ama enjektör almayı unutmuşum bugün sağlık kabinine yaptıracam ama sadece insülin enjektör kullansam olmaz mı acaba
Allah razı olsun 🌸🫶🏻
Canim sen bilirsin steril olmaz ve 1.ampulu cekip enjekte etmen lazım çıkarıp başka yere yine çekmen lazim hepsini aynı anda yapamazsın. Sabah aksam demesiyle günlük 2 doldur ayni anda yaparsin transfer sonrasi yaptılar bana ikisi de ayni andaydı . Saglik bu sunu mu yapsam bunu mu yapsam demeye gelmez kuzum.

Hoşbuldum canım ❤️ test günüm perşembe. Acaba perşembeyi beklemeli miyim yoksa salı falan mı kan versem beklemek de zor geliyor yaaa
Canim benim de aynı gün eşime cok dedim bugün vereyim sali vereyim persembe zaten gitcem asla kabul etmedi kızdı hatta şimdiden kendini neden üzüyorsun dedi Dr senden daha mi iyi bilecek dedi bir sey diyemedim o yuzden bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez kac senedir bekliyorum biraz daha beklerim inşallah ❤🙏🧿

Canim normal kaset test mi erken gebelik testi mi cidden idrarda herkeste aynı sonucu vermez kan vermeden zaten emin olamazsın dualarımız seninle🧿🙏❤❤
Teşekkür ederim canım.
Normal kaset testti.
10. Gün olsa çıkardı diye düşünüyorum normal testte. Ama doktorlar kaset testi resmi bulmuyorlar. Ondan salı günü de kan verip doktora bildirip ilaçları sonlandirracagim artık

Kızlar bugün kanamam biraz daha artmış ve küçük pıhtılarda geliyor, belim kasıklarımda ağrıyor, doktora msj attım gebelik lehinedir demiş, başka şunu yap vs dememiş. Progrstanı fitil olarak kullanıyorum, acile gitsem iğnesini kendileri yapar mı reçete olmadan ? Dün erken gebelik testlerim negatifti. Bugün kaset test böyle. Hangisine inanıcam ben ?

Eklentiler

• IMG_20231203_132043.jpg
    IMG_20231203_132043.jpg
    190,6 KB · Görüntüleme: 68
İnşallah gebelik belirtisidir. Dün bi arkadaşımla dertleştik. Onda da adet belirtisi çok olmuş hatta ağrılara dayanamayıp ilaç içmek istemiş o yüzden test yapmış sonuç pozitif 🐣 umut oldu bana da 🌸
Ayy test yapmadim evde ama kendimden bazi değişimler benim de sanki pozitif 🧿🙏 gibi düşündürüyor. Peki arkadaşınız kan testi yapti mi gerçekten hamile mi? 😇

Teşekkür ederim canım.
Normal kaset testti.
10. Gün olsa çıkardı diye düşünüyorum normal testte. Ama doktorlar kaset testi resmi bulmuyorlar. Ondan salı günü de kan verip doktora bildirip ilaçları sonlandirracagim artık
Aaaa boyle dedin yaa simdi icim rahatladi kuzum bi kere lutfen negatif konuşma ilaçları bırakacağım tedavi bitecek deme inan dr bizden daha iyi bilir idrar testi bilimsel bisi değil en net ve gerçek sonuc kan testidir. Yolsa dr da idrar testi yap derdi kalbini Ferah tut bebisin hisseder lutfen🙏🧿

Kızlar bugün kanamam biraz daha artmış ve küçük pıhtılarda geliyor, belim kasıklarımda ağrıyor, doktora msj attım gebelik lehinedir demiş, başka şunu yap vs dememiş. Progrstanı fitil olarak kullanıyorum, acile gitsem iğnesini kendileri yapar mı reçete olmadan ? Dün erken gebelik testlerim negatifti. Bugün kaset test böyle. Hangisine inanıcam ben ?
Canım maşallah hamilesin, tutunma kanaması demek.
Acildeki doktorlar birşey yapmaz ki canim tüp bebek doktorun yonlendirecek, oda birşey dememiş.
Bugün kaçıncı gündü senin ?

Canımm kanama için geçmiş olsun bence bir an evvel acile git , orada bakarlar zaten eğer kesenin civarında kanama falan görülürse iğne başlarlar. Hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah 🤲🏻🤗

Canim sen bilirsin steril olmaz ve 1.ampulu cekip enjekte etmen lazım çıkarıp başka yere yine çekmen lazim hepsini aynı anda yapamazsın. Sabah aksam demesiyle günlük 2 doldur ayni anda yaparsin transfer sonrasi yaptılar bana ikisi de ayni andaydı . Saglik bu sunu mu yapsam bunu mu yapsam demeye gelmez kuzum.
Tamam canım Allah razı olsun
Yarına denerim inşallah

Canım maşallah hamilesin, tutunma kanaması demek.
Acildeki doktorlar birşey yapmaz ki canim tüp bebek doktorun yonlendirecek, oda birşey dememiş.
Bugün kaçıncı gündü senin ?
8. Gün canım dünde erken gebelik testleri bariz negatifti hangisi doğru şimdi 🤔 doktorum hiç bişey demedi olmadı yarın başka doktora bı gidicem tabi o zamana bişey olmaz sa 🙁

X