2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de kasımı bekleyenlerdenim. Beklenen adet günüm 6sı doktor ikinci günü gel demişti 5 tane 5gün dondurulmuş embriyom var ilk transferim olacak inşallah çok heyecanlıyım
Aaaa o zaman hemen heöen aynı gün transfer oluruz bakarsın bende 6 Kasım gibi regli olacağım
Evet doğru söylüyorsun sadece amh düşüklüğüm ve yaştan dolayı canım sıkılıyor ocakta 39 olcam
Rabbim bir kolaylık verir inşallah ben 19 yaşında başladım bu sürece 27 yalındayım şuan

geçen ay ilaç vs kullanmışmıydınız ondanmı kist oluşmuş acaba
hayırlısı olsun hakkınızda

ben 3 doz kendim yapmıştım ama ben de farklı bi tedavi uygulandı opu dan once direkt lucrinw başlattı doktorum ondan sonea da gonal f opu fln

kızlar benim embriyolarım bugun 2. gün yarın 3. günü oluyor yarın transfer yapılacakmış 3 embriyo var diye 5. güne kadar bekleyip riske atmayalım diyorlar bilemedim kafam cok karıştı ya sevinemedim bile bu soru işaretlerinden

Taze transfer mi olacaksın yani

İyi düşün iyi olsun 5 gün embriyolarinin bile garantisi yok inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Ne zmaan olacak transferınız aceba bende Mustafa hocaya Gıdıyorum ay sonu regl olacagım InsaAllah. Yaşınız kaç aceba Belkı orada gormusumdur Sızı Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın
Merhaba canım bugün kontrolüm vardı 20 Ekim Cuma günü nasipse transferim var
belki de denk gelmişizdir 33 yaşındayım.Rabbim inşallah o kapıdan mutluluk gözyaşlarıyla çıkmayı bizlere nasip etsin
Sendeki sıkıntı neydi canım bendeki PKO var

Kızlar bişey sorucam siz embriyo dondurma ücreti verdinizmi opu sonrası yoksa transfer zamanımı veriliyor ücret

Kızlar bişey sorucam siz embriyo dondurma ücreti verdinizmi opu sonrası yoksa transfer zamanımı veriliyor ücret
Ben her hangi bir ücret vermedim transferden sonra alırlar sanırım yada yanlış anlamadıysam bu sene alamayacaklar seneye almaya başlayacaklar yanlış değilse öyle hatırlıyorum

Ben her hangi bir ücret vermedim transferden sonra alırlar sanırım yada yanlış anlamadıysam bu sene alamayacaklar seneye almaya başlayacaklar yanlış değilse öyle hatırlıyorum
İlk defa transfer olucagim için merak ettim malum hergun biseye zam geliyor sadece ilaçlara 30 bine yakın verdim opuya 43.500tl verdim tahliler muayene hariç maddi acican baya yıprandım bile

İlk defa transfer olucagim için merak ettim malum hergun biseye zam geliyor sadece ilaçlara 30 bine yakın verdim opuya 43.500tl verdim tahliler muayene hariç maddi acican baya yıprandım bile
Bende aynı süreçten geçiyorum ilk defa özelde tedaviye başladım herşey para olmuş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…