- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Aynıyız senle bende de sadece polikistik over var eşimde sorun yok 6 yıldır istiyoruz klomen femar çatlatma aşılama derken yıllar geçti olmadı bizde tüp bebeğe geçtik amh değerim de 4 yaşım 30 ama işte olmadı mı olmuyor inşallah tüp bebekte yüzümüz gülerÇift transfermı yapacaklar size de
Bende 26 yaşındayım 3 senedır ıstıyoruz ama nasıp olmamıştı aşılama klomen felan hepsını yapmıştık cok doğal tedavıde denedık Hsg de de bıse cıkmadı Ama malesef sadeve PKO var bendede
Bende aynı düşüncedeyim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesinde oldum bende 2 denememi de ama olmadı 3 defa da aşılama denemiştim öncesi onlarda olmadı 0 hep 0 kaldı
Normal yolla gebe kalanlar nasıl şanslı olduklarını bilemezler .Bende aynı düşüncedeyim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesinde oldum bende 2 denememi de ama olmadı 3 defa da aşılama denemiştim öncesi onlarda olmadı 0 hep 0 kaldı
KesinlikleNormal yolla gebe kalanlar nasıl şanslı olduklarını bilemezler .
Ya ne çektik şu kistlerden ben de aynıyım sanırım bi ay daha ertelenmez inşallahCanım ben aslında bu ay olacaktım transfer o zaman adetin ilk günü başladım Cyclo ya 15. Gün de lucrin i oldum. Cylo bittikten 5 gün sonra âdet oldum. Kist çıkınca transfer ertelendi 7 gün ara verdikten sonra tekrar başladım Cyclo ya ama iğne vermedi bu sefer.
Aaaa o zaman hemen heöen aynı gün transfer oluruz bakarsın bende 6 Kasım gibi regli olacağım
Bende aynı düşüncedeyim 6 Ekim'de regli oldum Kasım'da inşallah ya 6 olur yada daha erken gün şaşmaz ama bakalımYani vücudum başka bi tepki falan verip adetim gecikmezse inşallahAllahım cümlemizin yüzünü güldür aminnnn
Ben biraz stres yapıyorum istemeden hemen de etkiler beni böyle şeyler ama çok dua ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısıBende aynı düşüncedeyim 6 Ekim'de regli oldum Kasım'da inşallah ya 6 olur yada daha erken gün şaşmaz ama bakalım
Amin canım nerde tedavi görüyorsunBen biraz stres yapıyorum istemeden hemen de etkiler beni böyle şeyler ama çok dua ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
İnşaAllah canım benım. Allah büyükAynıyız senle bende de sadece polikistik over var eşimde sorun yok 6 yıldır istiyoruz klomen femar çatlatma aşılama derken yıllar geçti olmadı bizde tüp bebeğe geçtik amh değerim de 4 yaşım 30 ama işte olmadı mı olmuyor inşallah tüp bebekte yüzümüz güler
Hadi ya çok yorucu bir süreç Allah kolaylık versin yardımcın olsunnAaaa o zaman hemen heöen aynı gün transfer oluruz bakarsın bende 6 Kasım gibi regli olacağım
Rabbim bir kolaylık verir inşallahben 19 yaşında başladım bu sürece 27 yalındayım şuan
Sorma bi hevesle gittim doktora kist çıktı kan verdim değerlerde yüksek çıkınca ertelendi mecburen.Ya ne çektik şu kistlerden ben de aynıyım sanırım bi ay daha ertelenmez inşallah
Benimde adet 9 kasım peş peşe transfer olucaz sanırımAaaa o zaman hemen heöen aynı gün transfer oluruz bakarsın bende 6 Kasım gibi regli olacağım
Ben menopoz öncesindeyim ve amh 0.27 bu yüzden düzensiz aralıklarda ve düzensin kanama günü miktarı oluşuyor.geçen ay ilaç vs kullanmışmıydınız ondanmı kist oluşmuş acaba
hayırlısı olsun hakkınızda
Şuan aynısını bende bugün yaşadım kist çıktı önümüzdeki adete kaldıSorma bi hevesle gittim doktora kist çıktı kan verdim değerlerde yüksek çıkınca ertelendi mecburen.
Amin buraya güzel haberlerimizi hayırlısıyla veririz inşallahİnşaAllah canım benım. Allah büyük
evet aynen oyle benim de hatta 2 ablam da ilk aydan hamile kalangiller ama biz gercekten de şanslılar. yine cok şükür ben ilk doktoraa gittigim zamanlar hep duygulanıp aglıyordum muayenede hemşire dedi ki en azından yumurtan var yumurtası olan her kadının şansı var dedi. ya hiç yumurtan olmasaydı oyle hastalar da var demişti hep aklıma bu geliyor oyle şükür ediyorum kendimi teselli ediyorumRabbim emeğini boşa cikartmasingercekten hem zor hemde insanı yıpratan süreçler birde tiroid hastasıyım yani geldimi hep üst üste gelir ailemde böyle bir şeyle karşılaşan kimse yok bu piyangoda bana vurdu
Tabloyu nasıl görebilirimCanım kızlar besmelemizi çekip tabloya başladık devamı gelir inşallah listeye yazılmak için beni etiketlemeniz yeterli olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Pazar ya da pazartesi adet olunca tekrar gideceğim inşallah bu ay transfer hazırlığına başlarızŞuan aynısını bende bugün yaşadım kist çıktı önümüzdeki adete kaldı
Benide eklermisin kuzumCanım kızlar besmelemizi çekip tabloya başladık devamı gelir inşallah listeye yazılmak için beni etiketlemeniz yeterli olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Yaşta 30 :)