2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba hoşgeldiniz maişah ne güzel 7 tane donmuş embriyo mükemmel. Rabbim içimizi sereinlik versin

Bu lucrin Depot ne için kullanılıyor. Bir bilgim yok ama kızlar yardımcı olur inşallah

Allah yardimciniz olsun, bende ilk firsatta Alper bilerden ön görüsme randevusu alacagim. Tüm islerimiz rast gitsin

Ku
Gittin mi kontrole ablacım aklım sende hayırlı haberlerle gel inşallah

Şimdilik memnunum ama çok yoğun kendisi
Kendi alanında çok iyi olduğunu hissediyorum
Şimdiye kadar çok doktora gittim hiç kimse bana çikolata kistinden bahsetmedi ona göre tedavi planladık canımm

Şimdilik memnunum ama çok yoğun kendisi
Kendi alanında çok iyi olduğunu hissediyorum
Şimdiye kadar çok doktora gittim hiç kimse bana çikolata kistinden bahsetmedi ona göre tedavi planladık canımm
Bazı drlar öyle oluyor bende yıllardır aynı doktor üzerine gittim sonra değiştirme kararı aldım ve yeniden hsg testler genetik testi falan istedi çok şükür temiz çıktı hsg de sorun çıkmıştı onada operasyon geçirmiştim

Çikolata kist de ve baskılama tedavisi yapılacağı zaman dondurulmuş transferlerde genellikle uygulanır ben
Adett bitimi 1.dozu 17 Ağustosta
2.dozu 17 eylülde yaptım. Onun dışında başka bir ilaç kullanmadım zaten bana %90 adet olmayacaksın dedi ama bu iğneyle birlikte bazen yanında günlük hap gibi bir ilaç veriyorlar o zaman adet gelir

İnşallah bu tedavilerin hepsi bizlere pozitif sonuçla geri döner pokişimmm

Sağolun teşekkür ederim yaş 24 amh 1

Amin çok teşekkür ederim umarım sorunsuz bir şekilde hepimiz anne oluruz
Amin amin içinizi ferah tutun bu süreç yıpratıcı ama herley bizim elimizde kendine çalışmıyorsa aktivite bul kafanı dinle çok düşünme hakkında hayırlısı olsun

Amin amin içinizi ferah tutun bu süreç yıpratıcı ama herley bizim elimizde kendine çalışmıyorsa aktivite bul kafanı dinle çok düşünme hakkında hayırlısı olsun
Çalışmıyorum genelde kitap okuyorum el işi yapıyorum kafaya takmaya çalışıyorum ilk tarnsferim olacağı için ister istemez hem heyecan hem stres var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…