- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Merhaba hoşgeldiniz maişah ne güzel 7 tane donmuş embriyo mükemmel. Rabbim içimizi sereinlik versinMerhaba güzel anne adayları yıllardır bende anne olabilmek için mücadele ediyorum 1 tane başarısız aşılama deneyimim var yıllardır gerek özel hastane gerek devlet hastanesi gittim geldim sonuç sıfır gittiğim bütün doktorlar sebepsiz infertilite diyip durdu sonra öğrendim ki hem amh düşüklüğü hemde tiroid hastasiymisim 3 ay önce doktorumu radikal bir kararla değiştirdim 4 Eylül günü opu işlemi oldum 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5 gün donmuş embriyolarim var R2 adetim önümüzdeki günlerde Rabbim nasıp ederse bu ayın sonu kasımın başı gibi transfer olucam umarım çıktığımız bu yollarda hepimiz evimize sağ saglim sağlıklı bebeklerle döneriz hepinize annelik çok yakışacak
Bu lucrin Depot ne için kullanılıyor. Bir bilgim yok ama kızlar yardımcı olur inşallahKızlar bi şey soracağım size ben şimdi cyclo-progynova kullanıyorum ayın 20sinde lucrin depot iğne vurulacağım acaba bu iğneden kaç gün sonra adet olurum? Kasımda dondurulmuş transfer dedi doktorum ama bu iğne çok öteler mi adeti bilgisi olan var mı? Bir de lucrin depotu kendiniz mi yaptınız?
Allah yardimciniz olsun, bende ilk firsatta Alper bilerden ön görüsme randevusu alacagim. Tüm islerimiz rast gitsinKızlar yarın sabah doktora gidiyorum işlemlere başlıcaz nasipse.
Kan testi yapılacak muayene edecek mi bilmiyorum akşama sonuçlar çıkar irenbede Alpe beye gidecek birlikte iğnenin dozuna karar verecekler salı günü iğnelere başlayacağım hem endişe hem KORKU hem heyecan var yeni bir süreç başlıyor dua edin herşey yolunda gitsin hepimiz için iyi ki burada dertdaşlar olduk iyi geliyor bana teşekkür ederim
AminnnnAllah yardimciniz olsun, bende ilk firsatta Alper bilerden ön görüsme randevusu alacagim. Tüm islerimiz rast gitsin
Gittin mi kontrole ablacım aklım sende hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar yarın sabah doktora gidiyorum işlemlere başlıcaz nasipse.
Kan testi yapılacak muayene edecek mi bilmiyorum akşama sonuçlar çıkar irenbede Alpe beye gidecek birlikte iğnenin dozuna karar verecekler salı günü iğnelere başlayacağım hem endişe hem KORKU hem heyecan var yeni bir süreç başlıyor dua edin herşey yolunda gitsin hepimiz için iyi ki burada dertdaşlar olduk iyi geliyor bana teşekkür ederim
Sanırım geçici adeti durduruyormuş ama diğer hap da adet düzenliyormuş iyice hormonlar birbirine giriyor yaniBu lucrin Depot ne için kullanılıyor. Bir bilgim yok ama kızlar yardımcı olur inşallah
Ben kullanmadan birbirine girdi desene kullansam ne olur Allah bilirSanırım geçici adeti durduruyormuş ama diğer hap da adet düzenliyormuş iyice hormonlar birbirine giriyor yani
Şimdilik memnunum ama çok yoğun kendisidoktorunuzdan memnun musunuz? ben gaziantepte nova fertil de yaptırıyorum ilk deneyimim olmazsa eger mustafa taş a gitmeyi düşünüyorum arastırmalarım sonrası cünkü benim için en büyük stres doktora karar vermek eger olur ki bu başarısız olursa hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum
Bazı drlar öyle oluyor bende yıllardır aynı doktor üzerine gittim sonra değiştirme kararı aldım ve yeniden hsg testler genetik testi falan istedi çok şükür temiz çıktı hsg de sorun çıkmıştı onada operasyon geçirmiştimŞimdilik memnunum ama çok yoğun kendisi
Kendi alanında çok iyi olduğunu hissediyorum
Şimdiye kadar çok doktora gittim hiç kimse bana çikolata kistinden bahsetmedi ona göre tedavi planladık canımm
Çikolata kist de ve baskılama tedavisi yapılacağı zaman dondurulmuş transferlerde genellikle uygulanır benKızlar yarın sabah doktora gidiyorum işlemlere başlıcaz nasipse.
İnşallah bu tedavilerin hepsi bizlere pozitif sonuçla geri döner pokişimmmBazı drlar öyle oluyor bende yıllardır aynı doktor üzerine gittim sonra değiştirme kararı aldım ve yeniden hsg testler genetik testi falan istedi çok şükür temiz çıktı hsg de sorun çıkmıştı onada operasyon geçirmiştim
Amin canım amin yatıp kalkıp dua ediyoruz artık sence bu süreçte adet söktürücü ün bir zararı olur mu ?İnşallah bu tedavilerin hepsi bizlere pozitif sonuçla geri döner pokişimmm
Sağolun teşekkür ederim yaş 24 amh 1hoş geldinızinşallah mucizeniz sizi cok bekletmez ama şanslısınız ki yumurta sayınıza göre embriyonuz fazla oluşmuş ve 5. güne gelebilmiş inşallah ilkinde tutunur size moralinizi yüksek tutun yaş ve amh kaç acaba
Amin çok teşekkür ederim umarım sorunsuz bir şekilde hepimiz anne oluruzMerhaba hoşgeldiniz maişah ne güzel 7 tane donmuş embriyo mükemmel. Rabbim içimizi sereinlik versin
Amin amin içinizi ferah tutun bu süreç yıpratıcı ama herley bizim elimizde kendine çalışmıyorsa aktivite bul kafanı dinle çok düşünme hakkında hayırlısı olsunAmin çok teşekkür ederim umarım sorunsuz bir şekilde hepimiz anne oluruz
Çalışmıyorum genelde kitap okuyorum el işi yapıyorum kafaya takmaya çalışıyorum ilk tarnsferim olacağı için ister istemez hem heyecan hem stres varAmin amin içinizi ferah tutun bu süreç yıpratıcı ama herley bizim elimizde kendine çalışmıyorsa aktivite bul kafanı dinle çok düşünme hakkında hayırlısı olsun
Oooooo ilk birde ayyyy ne heyecenlar olur o zamanlar Allah'ım ilk denemede kucağını doldursun inşallahÇalışmıyorum genelde kitap okuyorum el işi yapıyorum kafaya takmaya çalışıyorum ilk tarnsferim olacağı için ister istemez hem heyecan hem stres var
Gerçekten mi.normalde adet günüm bugün henüz olmadım akşamı bekliycem.olmazsam eğer Kan testi veririm direkbenim arkadasım test yaptı negatif cıkınca çöpe atmıştı 3-4 sonra tesadüfen cöpte çift çizgi oldugunu gormüştü. pozitif de oldu bi kızı oldu
Amin canım amin yatıp kalkıp dua ediyoruz artık sence bu süreçte adet söktürücü ün bir zararı olur mu ?
Evet Kasım'da normalde 6sinde olmam gerekiyor ama ben erken olup 1yada 2si gibi regli görüp tedaviye başlamak istiyorumBir sonraki adet dönemi gecikir diye mi diyorsun kuzum muhtemelen bir şey olmaz