2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet Kasım'da normalde 6sinde olmam gerekiyor ama ben erken olup 1yada 2si gibi regli görüp tedaviye başlamak istiyorum
Kuzum doktoruna danış eğer oda uygun görürse olur ama bence normal döngüsüne bırakmak daha mantıklı baktınız gecikiyor o şekilde içersin

Merhaba mery💜 Bende Acıbadem Mustafa Taş’a gidiyorum.Transfer hazırlığındayım
Ne zmaan olacak transferınız aceba bende Mustafa hocaya Gıdıyorum 🌸 ay sonu regl olacagım InsaAllah. Yaşınız kaç aceba Belkı orada gormusumdur Sızı Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın

Bismillahirrahmanirrahim 🧿

Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım ☺️😊🤗😉🥳
Anne adayı🌼YaşDenemeEmbriyo gün Transfer tarih Sonuç💕
Iron Butterfly Iron Butterfly 273.cü deneme5.ci günKasım
merry06 merry06 Kasım

Canım kızlar besmelemizi çekip tabloya başladık devamı gelir inşallah listeye yazılmak için beni etiketlemeniz yeterli olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🌹🌹🌹

Kızlar yorumları henüz okumadım eve geçince okuyacağım
Sabah doktordaydım kan alındı qkşama yada yarına belli olacak östürejen ve pregestoron hormonlara bakılacak ama östörejen yüksek çıkarsa doğum kontrol hapına başlıcaz çünkü 2cm kist oluşmuş 3cm olsaymış direkt iptaldi tedavi östötöjene göre hareket edilecek nasip işte

Bütün dualarımız seninle ablacım Rabbim umudumuzu yeşertip yaşamayı nasip etsin 🌺
Malesef canım bu ay iptal edilebilirmiş 2cm kist oluşmuş zaten bu ay ki döngüm 41 gün sürdü birşey olacağı belliydi bakalım ötürojen hormonu yüksek çıkmazsa başlayabilirizde tahlil sonuçlarına göre harekrt edeceğiz

Malesef canım bu ay iptal edilebilirmiş 2cm kist oluşmuş zaten bu ay ki döngüm 41 gün sürdü birşey olacağı belliydi bakalım ötürojen hormonu yüksek çıkmazsa başlayabilirizde tahlil sonuçlarına göre harekrt edeceğiz
Hakkında hayırlısı olsun üzülüp kendine stres yapma bu zamana kadar gelebilmek bile güzel birşey bende Ekim'de transfer olmayı beklerken son dakika kasıma kaldım dedim hakkımızda hayırlısı olan bu ki böyle olması gerekmiş

Hakkında hayırlısı olsun üzülüp kendine stres yapma bu zamana kadar gelebilmek bile güzel birşey bende Ekim'de transfer olmayı beklerken son dakika kasıma kaldım dedim hakkımızda hayırlısı olan bu ki böyle olması gerekmiş
Evet doğru söylüyorsun sadece amh düşüklüğüm ve yaştan dolayı canım sıkılıyor ocakta 39 olcam

Canım bana da doktor cyclo verdi sen iğneyi de oldun mu? Acaba iğneden kaç gün sonra gelecek adetin çok merak ediyorum bu konuyu
Canım ben aslında bu ay olacaktım transfer o zaman adetin ilk günü başladım Cyclo ya 15. Gün de lucrin i oldum. Cylo bittikten 5 gün sonra âdet oldum. Kist çıkınca transfer ertelendi 7 gün ara verdikten sonra tekrar başladım Cyclo ya ama iğne vermedi bu sefer.

Son düzenleme:
X