- 14 Ekim 2018
- 1.581
- 1.787
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
ben yumurta toplama olurken yumurta toplama ucreti verdim sadece dondurma için vermiyorsunuz cunku kac tane embriyonuz olacak dondurulacak embriyo kalacak mı belli degil ki. onceden vermek mantıklı degil isteselerde o zaman vermezdim belki 1 embriyo olacak bir tane de transfer olacak bilemeyiz o yüzfen oncesinde verilmez embriyo oluşur transfer olursunuz o zaman geriye embriyo kalırsa verirsinizKızlar bişey sorucam siz embriyo dondurma ücreti verdinizmi opu sonrası yoksa transfer zamanımı veriliyor ücret
Doktorumdan çok memnunum 2 kere rahim filmi çekildi bişey çıkmadı rahmimde temiz hatta doktor bana sen bu rahimle gebe kalırsın dedi sadece beni tek düşündüren şey yaşıma göre yumurta rezervimin azlığıBende aynı süreçten geçiyorum ilk defa özelde tedaviye başladım herşey para olmuş resmen
Çok teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda mutlu haberi alır bizede verirsinizinşallah cok teşekkür ediyorum siz de en kısa zamanda anne olursunuz
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinben yumurta toplama olurken yumurta toplama ucreti verdim sadece dondurma için vermiyorsunuz cunku kac tane embriyonuz olacak dondurulacak embriyo kalacak mı belli degil ki. onceden vermek mantıklı degil isteselerde o zaman vermezdim belki 1 embriyo olacak bir tane de transfer olacak bilemeyiz o yüzfen oncesinde verilmez embriyo oluşur transfer olursunuz o zaman geriye embriyo kalırsa verirsiniz
Doktorumdan çok memnunum 2 kere rahim filmi çekildi bişey çıkmadı rahmimde temiz hatta doktor bana sen bu rahimle gebe kalırsın dedi sadece beni tek düşündüren şey yaşıma göre yumurta rezervimin azlığı
rica ederimTeşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
24 yaşındayım amh 1 6 yıllık evliyimrica ederimsizin yasınız ve amh degeriniz kaç acaba rezerv az demişsiniz de
Doktor yaşına göre rezervin az dedi genetik test yaptırdım bişey çıkmadı bende anlamadim24 yaşındayım amh 1 6 yıllık evliyim
1 sınır kabul edilıyor 1 den aşagısı düşük ama yine de 1 de normale göre düşük bir de yas cok genc olunca. ben de 24 yasındayım amh 0.7Doktor yaşına göre rezervin az dedi genetik test yaptırdım bişey çıkmadı bende anlamadim
Çift transfermı yapacaklar size deMerhaba canım bugün kontrolüm vardı 20 Ekim Cuma günü nasipse transferim var
belki de denk gelmişizdir 33 yaşındayım.Rabbim inşallah o kapıdan mutluluk gözyaşlarıyla çıkmayı bizlere nasip etsin
Sendeki sıkıntı neydi canım bendeki PKO var
Rabbim emeğini boşa cikartmasin1 sınır kabul edilıyor 1 den aşagısı düşük ama yine de 1 de normale göre düşük bir de yas cok genc olunca. ben de 24 yasındayım amh 0.7
Yerim senin heycanını olursa ilk annişimiz sen olursun uğur nasip getir bizeamin inşallah heyecandan yerimde duramıyorum
İnşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canımDoktorumdan çok memnunum 2 kere rahim filmi çekildi bişey çıkmadı rahmimde temiz hatta doktor bana sen bu rahimle gebe kalırsın dedi sadece beni tek düşündüren şey yaşıma göre yumurta rezervimin azlığı
Yerim senin heycanını olursa ilk annişimiz sen olursun uğu
Sağol canım benim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızYerim senin heycanını olursa ilk annişimiz sen olursun uğur nasip getir bize
İnşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım
Ben istanbul Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezinde tedavi oluyoruö Eylül'de başladım 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu senBu arada kızlar siz hangi hanstanede hangi hekimde tedavi oluyosunuz
Bende bir ara oraya gitmeyi düşündüm nasip başka doktoraymis.ben Çağdaş Aslan da tedavi görüyorum opu işlemim şişli kolan Hastanesi'nde olduBen istanbul Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezinde tedavi oluyoruö Eylül'de başladım 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu sen
Bende daha önceleri çok gitmek istedim buraya ama nasip olmadı iki arkadaşım bırada tedavi gördü ben devlette iken aynı gün transfer işlemimiz olmuştu o tek yumurta ile hamile kaldı oğlu oldu yaşına baştı benşm olmadı diğer arkadaşımda Aralık'ta doğum yapacak nasipse darısı bana ve bize olsun inşallahBende bir ara oraya gitmeyi düşündüm nasip başka doktoraymis.ben Çağdaş Aslan da tedavi görüyorum opu işlemim şişli kolan Hastanesi'nde oldu
Bende devlet hastanesi magduruyum gittim geldim hiçbir sonuç alamadım sürekli doktorlar değişti .Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyor dur .Nefes aldığımız sürece umut her zaman varBende daha önceleri çok gitmek istedim buraya ama nasip olmadı iki arkadaşım bırada tedavi gördü ben devlette iken aynı gün transfer işlemimiz olmuştu o tek yumurta ile hamile kaldı oğlu oldu yaşına baştı benşm olmadı diğer arkadaşımda Aralık'ta doğum yapacak nasipse darısı bana ve bize olsun inşallah
Amçn aynen öyle devlette nerede tedavi gördün hangi hastaneBende devlet hastanesi magduruyum gittim geldim hiçbir sonuç alamadım sürekli doktorlar değişti .Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyor dur .Nefes aldığımız sürece umut her zaman varBiz güçlü kadınlarız inşallah güçlüde birer anne olacağız
Süleymaniye kadın doğum zeytinburnu zamanima yazık oldu sadeceAmçn aynen öyle devlette nerede tedavi gördün hangi hastane
Bende aynı düşüncedeyim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesinde oldum bende 2 denememi de ama olmadı 3 defa da aşılama denemiştim öncesi onlarda olmadı 0 hep 0 kaldıSüleymaniye kadın doğum zeytinburnu zamanima yazık oldu sadece