2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorucam siz embriyo dondurma ücreti verdinizmi opu sonrası yoksa transfer zamanımı veriliyor ücret
ben yumurta toplama olurken yumurta toplama ucreti verdim sadece dondurma için vermiyorsunuz cunku kac tane embriyonuz olacak dondurulacak embriyo kalacak mı belli degil ki. onceden vermek mantıklı degil isteselerde o zaman vermezdim belki 1 embriyo olacak bir tane de transfer olacak bilemeyiz o yüzfen oncesinde verilmez embriyo oluşur transfer olursunuz o zaman geriye embriyo kalırsa verirsiniz

Bende aynı süreçten geçiyorum ilk defa özelde tedaviye başladım herşey para olmuş resmen
Doktorumdan çok memnunum 2 kere rahim filmi çekildi bişey çıkmadı rahmimde temiz hatta doktor bana sen bu rahimle gebe kalırsın dedi sadece beni tek düşündüren şey yaşıma göre yumurta rezervimin azlığı

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
rica ederimsizin yasınız ve amh degeriniz kaç acaba rezerv az demişsiniz de

Çift transfermı yapacaklar size de
Bende 26 yaşındayım 3 senedır ıstıyoruz ama nasıp olmamıştı aşılama klomen felan hepsını yapmıştık cok doğal tedavıde denedık Hsg de de bıse cıkmadı Ama malesef sadeve PKO var bendede

1 sınır kabul edilıyor 1 den aşagısı düşük ama yine de 1 de normale göre düşük bir de yas cok genc olunca. ben de 24 yasındayım amh 0.7
Rabbim emeğini boşa cikartmasin gercekten hem zor hemde insanı yıpratan süreçler birde tiroid hastasıyım yani geldimi hep üst üste gelir ailemde böyle bir şeyle karşılaşan kimse yok bu piyangoda bana vurdu

amin inşallah heyecandan yerimde duramıyorum
Yerim senin heycanını olursa ilk annişimiz sen olursun uğur nasip getir bize
İnşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım

Ben istanbul Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezinde tedavi oluyoruö Eylül'de başladım 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu sen
Bende bir ara oraya gitmeyi düşündüm nasip başka doktoraymis.ben Çağdaş Aslan da tedavi görüyorum opu işlemim şişli kolan Hastanesi'nde oldu

Bende bir ara oraya gitmeyi düşündüm nasip başka doktoraymis.ben Çağdaş Aslan da tedavi görüyorum opu işlemim şişli kolan Hastanesi'nde oldu
Bende daha önceleri çok gitmek istedim buraya ama nasip olmadı iki arkadaşım bırada tedavi gördü ben devlette iken aynı gün transfer işlemimiz olmuştu o tek yumurta ile hamile kaldı oğlu oldu yaşına baştı benşm olmadı diğer arkadaşımda Aralık'ta doğum yapacak nasipse darısı bana ve bize olsun inşallah

Bende devlet hastanesi magduruyum gittim geldim hiçbir sonuç alamadım sürekli doktorlar değişti .Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyor dur .Nefes aldığımız sürece umut her zaman varBiz güçlü kadınlarız inşallah güçlüde birer anne olacağız

Amçn aynen öyle devlette nerede tedavi gördün hangi hastane

Süleymaniye kadın doğum zeytinburnu zamanima yazık oldu sadece
Bende aynı düşüncedeyim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesinde oldum bende 2 denememi de ama olmadı 3 defa da aşılama denemiştim öncesi onlarda olmadı 0 hep 0 kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…