2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah canım bende 2019 da başladım sürece 2021 de ilk tüp bebek denemem oldu 2022 de ikinci şimdi nasipse 3.cü deneme olacak 27 yaşındayım bende

İnşallah canım bende 2019 da başladım sürece 2021 de ilk tüp bebek denemem oldu 2022 de ikinci şimdi nasipse 3.cü deneme olacak 27 yaşındayım bende
İnşallah bu sefer olacak. Sizin sorun neydi. Benim eşimde varikosel vardı morfolojisi hep %1 geliyordu ameliyat oldu iyileşme sürecini bekledik bir yıl. Değerler düzelmedi tabi birsürü farklı takviyeler denedik üç kez yumurta takibi çatlatma iğnesiyle denedik bir kez de aşılama olduk.

Bizim sebebsiz infertilite eşimin de morfoloji 1 di ama çok zorun etmediler neden bilmiyorum diğer değerleri iyidi. Benim zamanla oetaya çıkmaya başladı ilk hsg 2019 da çekindim bişi yok dediler ikinci geçen mayıs ayında çekindim orda hem ragiö t şekli çıktı hem yapışıklık hemde perde var dediler operasyon geçirdim ilk denemede 6 yumurtam oluştu bu tedavimde 13 yumurta topladık dediler 3tanesi 5 ci güne gelebildi ve dondurdular amh 1.13 raporlu tüp bebek tedavisi görüyorum ben

Benim de eşimin morfoloji %1 e önemli değil demişlerdi hep ama kimyasal gebelik bile geçirmedim. Rahim filminde birşey çıkmadı sadece bir miyomum var ona da çok küçük önemli değil dediler hep. Aşılamam zor oldu rahim ağzı darmış onu da açarız tranferden önce dedi doktorum. Yani ben Kasımda hisetereskopi de çeklicem hem rahim ağzını açmak için hem de transfer öncesi rahim içini bi görelim iyi olur dedi doktorum. Benden de 19 yumurta yoplandı 13 ü olgun geldi hepsi döllendi 3.gün iki tanesi donduruldu diğer 11 i sağlıklı devam ediyor dediler. Bugün 5.günü aramalarını bekliyorum bakalım kaçı gelmiş 5.güne

Ne desem bilemedim son okuduğumdan sonra

Hayır canım doktorumunaradım şuan muayenedeymiş. Bence dondurulan 3.gün embriyoları da tutmayacak ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm
Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen gayret senden umut Allah'tan nice tek embriyo kalıp gebelik yaşayıp çocuğunu kucağına alanlar var vesvese şeytandan kötü düşünme...

Hayır canım doktorumunaradım şuan muayenedeymiş. Bence dondurulan 3.gün embriyoları da tutmayacak ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm

3.gün embriyo transferi olup tutan ve doğum yapan çook kişi duydum, umutsuz olmamaya çalışın, iyi düşünelim iyi olsun inşAllah güzel haberler alırsınız embriyonuzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…