- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Hadi hayırlısı bakalım ilerlemen kolay olsunBende bugün transfer hazrligina başladım estroferm corasprin ve folic asit var 14. Gün sonra kontrol... varmı tedaviye başlayan
Her hangi bir sıkıntısının yoksa Dr verdiği iğneler etkili oluyor zaten eş için muz keçiboynuzu falan tükete bilir bildiğim kadarıyla ben de eşimde doktorun söylediği dışında hiç bişi kullanıp yapmadımherkese merhabalar
inşalalh en güzel şekilde hayırlısıyla ve kolaylıkla evlatlarımıza kavuşuruz :)
tüp bebek öncesi 2 3 ay vitamin takviye vs kullandınzmı yumurtayı spremi vücudu hazırlmak için
Ben onu opu öncesi de kullandım transfer sonrası bana da verecekler yine sanırımCoraspin neden şimdi alıyorsunuz
anladım canm bazı yerlerde okudum öncesi kullananlar olmuş inşalalh hayırlı haberleri alırız hepimizHadi hayırlısı bakalım ilerlemen kolay olsun
Her hangi bir sıkıntısının yoksa Dr verdiği iğneler etkili oluyor zaten eş için muz keçiboynuzu falan tükete bilir bildiğim kadarıyla ben de eşimde doktorun söylediği dışında hiç bişi kullanıp yapmadım
Kızlar hastane ile görüştüm ve ikinci reglide sizin işleminiz başlayacak denildi bende başlığı değiştirdim ve listede çıkmak isteyen olursa bana söylesin hepinizin güzel güzel sonuçları ve haberleri bizi mutlu edip umutlarımızı çoğaltıyor. Dilerim ki hepiniz pozitif olun dilerim ki minnoşlar size sımsıkı sarılsın inşallahBismillahirrahmanirrahim
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
İsim Yaş Deneme Embriyo Transfer Sonuç
Iron Butterfly 27 3.cü Tiniminimavihanim @ananasmango memurhanim @BinevsJade @emily20 @yengec1107 hus3545 32 3.cü çift embriyo @Arwen27 31 @Themiscan 29 2.ci çift embriyo 28 eylül
@beyhudertler 3.cü Çift embriyo @sev9 @sadeceleyla 26 3.cü Çift embriyo 28 Eylül
Bende çok okudum canım hata opu sonrası hala regli olmadım ilaç kullansam mı dşye düşünüyorum az önce bir arkadaşıma daniştim sakın kullanma döngünü değiştirirsin dedi bu sorduğum da tüp bebek geçmişi olan birisi zamanımı beklememi önerdi meselaanladım canm bazı yerlerde okudum öncesi kullananlar olmuş inşalalh hayırlı haberleri alırız hepimiz
ben ben beeenn benim tedavi 20 eylülde başladı fakat uzun protokol uyguluyormuş doktorum bu kez benim 3. denemem olacak ya sizinBende bugün transfer hazrligina başladım estroferm corasprin ve folic asit var 14. Gün sonra kontrol... varmı tedaviye başlayan
tabiki edelim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHadi bakalım bende başladım beraber süreci takip edelim
evet canım kullandım d vit folik asit ve omgea3 kullanmıştımherkese merhabalar
tüp bebek öncesi 2 3 ay vitamin takviye vs kullandınzmı yumurtayı spremi vücudu hazırlmak için
Bende başladım kuzummBende bugün transfer hazrligina başladım estroferm corasprin ve folic asit var 14. Gün sonra kontrol... varmı tedaviye başlayan
Bir ay öncesi sadece ben kullandım canımherkese merhabalar
transfer hazırlığında veriliyor hep diğer tedavilerimde de kullanmıştımCoraspin neden şimdi alıyorsunuz
estroferm günde 3 mü senindeBende başladım kuzumm
Estroferm
Corasprin
Omegrav
Multibiyol
Kullanıyorumm
benim 4 gün tek sonraki 4 gün iki diğer 4 gün 3 defa gündeestroferm günde 3 mü seninde
Merhabalar benim de başlık dikkatimi çekti çünkü benim de transfer Kasım ayında olcak inşallah. Yaş 28, ilk denemem , opu oldum iki aylık dinlendirme sürecindeyim.Kızlar hastane ile görüştüm ve ikinci reglide sizin işleminiz başlayacak denildi bende başlığı değiştirdim ve listede çıkmak isteyen olursa bana söylesin hepinizin güzel güzel sonuçları ve haberleri bizi mutlu edip umutlarımızı çoğaltıyor. Dilerim ki hepiniz pozitif olun dilerim ki minnoşlar size sımsıkı sarılsın inşallah
Merhaba canım bende opu oldum 1 ay bekleyeceğim sanırken kasıma kaldığımı bu sabah anladımMerhabalar benim de başlık dikkatimi çekti çünkü benim de transfer Kasım ayında olcak inşallah. Yaş 28, ilk denemem , opu oldum iki aylık dinlendirme sürecindeyim.
O zaman Kasım tranfer grubu olarak burdayızMerhaba canım bende opu oldum 1 ay bekleyeceğim sanırken kasıma kaldığımı bu sabah anladımve düzenleme yaptım
Aynen canım bismillah dedim ekimden kasıma geçiş yaptık nasibimizde ne varsa yaşayacağız bakalım iyi yada kötüO zaman Kasım tranfer grubu olarak burdayız
Evet inşallah bu grup çok şanslı gelir hepimize. Burda pozitif testlerimiz, keseler , kalp atışları cinsiyetler de konuşulur inşallahAynen canım bismillah dedim ekimden kasıma geçiş yaptık nasibimizde ne varsa yaşayacağız bakalım iyi yada kötü
Şimdi günde 2 defa ama ayın 10nda 3 doza çıkacakestroferm günde 3 mü seninde