2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende bugün transfer hazrligina başladım estroferm corasprin ve folic asit var 14. Gün sonra kontrol... varmı tedaviye başlayan
Hadi hayırlısı bakalım ilerlemen kolay olsun 🥰
herkese merhabalar
inşalalh en güzel şekilde hayırlısıyla ve kolaylıkla evlatlarımıza kavuşuruz :)
tüp bebek öncesi 2 3 ay vitamin takviye vs kullandınzmı yumurtayı spremi vücudu hazırlmak için
Her hangi bir sıkıntısının yoksa Dr verdiği iğneler etkili oluyor zaten eş için muz keçiboynuzu falan tükete bilir bildiğim kadarıyla ben de eşimde doktorun söylediği dışında hiç bişi kullanıp yapmadım

Hadi hayırlısı bakalım ilerlemen kolay olsun 🥰

Her hangi bir sıkıntısının yoksa Dr verdiği iğneler etkili oluyor zaten eş için muz keçiboynuzu falan tükete bilir bildiğim kadarıyla ben de eşimde doktorun söylediği dışında hiç bişi kullanıp yapmadım
anladım canm bazı yerlerde okudum öncesi kullananlar olmuş inşalalh hayırlı haberleri alırız hepimiz

Bismillahirrahmanirrahim 🧿

Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım ☺️😊🤗😉🥳

İsimYaşDenemeEmbriyoTransferSonuç

@beyhudertler3.cüÇift embriyo
@sev9
@sadeceleyla263.cüÇift embriyo28 Eylül
Kızlar hastane ile görüştüm ve ikinci reglide sizin işleminiz başlayacak denildi bende başlığı değiştirdim ve listede çıkmak isteyen olursa bana söylesin hepinizin güzel güzel sonuçları ve haberleri bizi mutlu edip umutlarımızı çoğaltıyor. Dilerim ki hepiniz pozitif olun dilerim ki minnoşlar size sımsıkı sarılsın inşallah 🌹🌹🌹

anladım canm bazı yerlerde okudum öncesi kullananlar olmuş inşalalh hayırlı haberleri alırız hepimiz
Bende çok okudum canım hata opu sonrası hala regli olmadım ilaç kullansam mı dşye düşünüyorum az önce bir arkadaşıma daniştim sakın kullanma döngünü değiştirirsin dedi bu sorduğum da tüp bebek geçmişi olan birisi zamanımı beklememi önerdi mesela

Aranızda takip edip yazan arkadaşlar var yeni gelen Ekim trasfer olacak arkadaşlar buraya yazın isterseniz ☺️☺️☺️☺️☺️

Bende bugün transfer hazrligina başladım estroferm corasprin ve folic asit var 14. Gün sonra kontrol... varmı tedaviye başlayan
ben ben beeenn benim tedavi 20 eylülde başladı fakat uzun protokol uyguluyormuş doktorum bu kez benim 3. denemem olacak ya sizin

herkese merhabalar
inşalalh en güzel şekilde hayırlısıyla ve kolaylıkla evlatlarımıza kavuşuruz :)
tüp bebek öncesi 2 3 ay vitamin takviye vs kullandınzmı yumurtayı spremi vücudu hazırlmak için
evet canım kullandım d vit folik asit ve omgea3 kullanmıştım

Kızlar hastane ile görüştüm ve ikinci reglide sizin işleminiz başlayacak denildi bende başlığı değiştirdim ve listede çıkmak isteyen olursa bana söylesin hepinizin güzel güzel sonuçları ve haberleri bizi mutlu edip umutlarımızı çoğaltıyor. Dilerim ki hepiniz pozitif olun dilerim ki minnoşlar size sımsıkı sarılsın inşallah 🌹🌹🌹
Merhabalar benim de başlık dikkatimi çekti çünkü benim de transfer Kasım ayında olcak inşallah. Yaş 28, ilk denemem , opu oldum iki aylık dinlendirme sürecindeyim.

Merhabalar benim de başlık dikkatimi çekti çünkü benim de transfer Kasım ayında olcak inşallah. Yaş 28, ilk denemem , opu oldum iki aylık dinlendirme sürecindeyim.
Merhaba canım bende opu oldum 1 ay bekleyeceğim sanırken kasıma kaldığımı bu sabah anladım 🙈 ve düzenleme yaptım 😂😂😂

X