2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben salı qunu tüp bebek tedavisine başladim hayırlısıyla doktora pcos olduqunu evlilik yılımı falan syledim bilqilerimi verdim sadece vajinal ultrason ile baktı gonal f 450 iğnelerin verdi buqün 3.iqnemi yaptım ilk qittiqimde adetimin 3.qunuydu ama sadece lekelnme vardı ve kanamam hiç açilmadi buqün 3.iqnemi yaptım ve şuan tam anlamıyla neredeyse azıcık olan lekelenmelerim bile kesildi iqnelerin yanında bana sadece progestan fitil verdi iki adet hafta sonu almamı syledi p.tesi kontrol var dedi derin bı bilqilendirme yapmadı bide asistanı iqneleri anlatirken bir tanede hcg iqnesi yaptılar ne olduqunu bilmiyorum bilen varsa bilqilendirebilirmi beni doktorum izinli diye ulasamadim

merhaba hanımlar ben dün gittim doktora gonal f 300 meriofert 75 mg bir de takviye olarak pharma supra olarak başlattı. salı günü kontrole gideceğim

Gerçekten öyle aynı şeyler yaşamışız doktorum umut dolu konuştu bende umut doldum bir kere gebe kaldın kalabilirsin umudunu asla kaybetme dedi inşallaah bu sefer tutacak öyle hissediyorum 🙏🏻😍 takviye kullanıyormusun
inşallah canım Allah yüzümüze gülsün d vitamini folic asit kullanıyorum sen kullanıyormusun

Selam kızlar merhaba. Benim tüp bebek tedavim 2020 senesinden geliyor eşimde sperm sayısı çok az olduğu için bu yola girdik.ilk denemem 2020 de İstanbul Şişli Memorial da oldu beşinci güne giden 4 embriyodan PGT de 1 tanesi sağlıklı geldi ve Haziran ayında transfer yapıldı negatif oldu. Sonrası iki sene ara verdik ve 2022 senesinde bu sefer Ankara Memorial da aygül hoca ile tedaviye başladık 5.güne giden 7 embriyodan PGT den 2 tane sağlıklı embriyo geldi Temmuz ayında yapılan tramsfer negatif oldu kalan son embriyo da kasım ayında transfer edildi bu kez de kimyasal oldu . Merkez değiştirdik Ankara da, Anatolia tüp bebek merkezine başladık hakan yaralı hoca ile dün opu oldum 18 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı bugün sabah embriyolog aradı 7 sinin de döllendigini şimdilik iyi olduğunu söyledi bu tedavimde taze transfer olacağım 2 embriyo konulacak pgt yaptırmıcaz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Gaziantepte Nova fertil tüp bebek merkezi doktorum Ruşen Atmaca. meriofert kullanan cok duymadım bana neden verdi acaba bilemiyorum
Anladım sanırım ondan bende kullandım ama neden olduğunu unuttum ilk devlet tedavimde kullanmıştım bende iğne demi o
Selam kızlar merhaba. Benim tüp bebek tedavim 2020 senesinden geliyor eşimde sperm sayısı çok az olduğu için bu yola girdik.ilk denemem 2020 de İstanbul Şişli Memorial da oldu beşinci güne giden 4 embriyodan PGT de 1 tanesi sağlıklı geldi ve Haziran ayında transfer yapıldı negatif oldu. Sonrası iki sene ara verdik ve 2022 senesinde bu sefer Ankara Memorial da aygül hoca ile tedaviye başladık 5.güne giden 7 embriyodan PGT den 2 tane sağlıklı embriyo geldi Temmuz ayında yapılan tramsfer negatif oldu kalan son embriyo da kasım ayında transfer edildi bu kez de kimyasal oldu . Merkez değiştirdik Ankara da, Anatolia tüp bebek merkezine başladık hakan yaralı hoca ile dün opu oldum 18 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı bugün sabah embriyolog aradı 7 sinin de döllendigini şimdilik iyi olduğunu söyledi bu tedavimde taze transfer olacağım 2 embriyo konulacak pgt yaptırmıcaz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz inşallah hepimiz bu mutlu sona kavuşmak için buradayız umarım hepimiz güzel haberler alır buradan anneler bölümüne geçeriz 🤲🏻🤲🏻

Benimde aynı sebebsiz infertilite

Bismillahirrahmanirrahim 🧿

Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım ☺️😊🤗😉🥳

İsimYaşDenemeEmbriyoTransferSonuç

beyhudertler beyhudertler 3.cüÇift embriyo
Merhaba ben de sebepsiz infertilite yüzünden ikinci transferimi olucam inşallah bu ay. İlk transferim tuttu şubat ayında kalbi durdu. Şimdi tekrar başlıyorum ama ayrıntılar belli değil haftaya regl olunca belli olacak

Gaziantepte Nova fertil tüp bebek merkezi doktorum Ruşen Atmaca. meriofert kullanan cok duymadım bana neden verdi acaba bilemiyorum
Merhabalar bende Gaziantep Umay tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. Meriofert i geçen sene yumurta gelişimi için kalçadan yapılan iğneydi sanırsam. Yumurta büyütmek için kullandım. O zaman Urfa da Bülent sezgin vermişti bana. Ondan hemen sonra da çatlatma iğnesi yaptırmıştım.

Şuan Hakan hocadayız. Ruşen hocayı da duymuştum. Memnun musunuz?

Merhaba ben de sebepsiz infertilite yüzünden ikinci transferimi olucam inşallah bu ay. İlk transferim tuttu şubat ayında kalbi durdu. Şimdi tekrar başlıyorum ama ayrıntılar belli değil haftaya regl olunca belli olacak
Merhaba hoşgeldiniz 🌹 inşallah hayırla sonuçlanır tedaviniz bende transfer hazırlığı için regli bekliyorum 🙈🙈🙈🙃🙃

Çok teşekkür ederim hoşbuldum 😍 Regl ne zaman benimki en geç Çarşamba gelir diye düşünüyorum 😂
Opu sonrası bi kaç güne olursun dediler ama bu olmam değil Ekim içinde yine olacaksın o zaman geleceksin dediler normalde bugün yumurtlama günü diye gözüküyor uygulamada 🤓

Kızlar merhaba 10 gün boyunca iğneleri kullandım iki gün önce opu oldum . Bugün ilk günleri arayıp bilgi verdiler . 19 yumurta toplandı . 6 tanesi dolu çıkmış . 4 tanesi döllenmiş . Bu kötü bir rakam mı ? 27 yaşındayım amh 3 yapılan testlerde herşey normaldi . Eşim de sperm azlığı vardı moralim bozuldu 5. Güne gitmesi için dua bekliyorum

X