- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Aminn Rabbim umudumuzu yitirmeyi nasip etmesin hiç ummadığımız anda yüzümüz gülsün inşallahAminnn gerçekten öyle yıpranmışlık ama umut dolu her defasında ayağa kalkarak devam etmeye çalışıyoruz allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Benim bu ay 8 sene oldu evleneli hiç bir şeklide gebelik yapamadımKızlar umudunuzu hep diri tutun ben 7 sene hiç hamile kalmadim 7. Sene ilk asilamam olumsuz geçti sonra aşilamadan sonraki ay ilk tubbebegimi yaptirdim tuttudizinde olucak inşallah
Senin sebebi var mi benimki sebebsiz inferlite idiBenim bu ay 8 sene oldu evleneli hiç bir şeklide gebelik yapamadım
Benimde aynı sebebsiz infertiliteSenin sebebi var mi benimki sebebsiz inferlite idi
O zaman senin tubbekbek tutar benceBenimde aynı sebebsiz infertilite
İnşallah canım 2023 Mayıs'ta hsg çekindim t şekli yapışıklık ve perde var denildi sonuca operasyon geçirip öyle başladım bu sürece deO zaman senin tubbekbek tutar bence
Tedavini olduysan sıkıntı yapmaİnşallah canım 2023 Mayıs'ta hsg çekindim t şekli yapışıklık ve perde var denildi sonuca operasyon geçirip öyle başladım bu sürece de
Evet biz şuan henüz rapor çıkmadığı için ilaçları ücretli aldık rapor çıkınca reçete edilip fiyattan düşüp bize geri ödeme yapacak eczane ama gerçekten maliyeti çok yüksek. Tedavin hayırlı olsun inşallah canımBende İzmir urla da oturuyorum,Alsancak İrenbe de tedavi görüyorum. Gonal f 900 günlük 225 doz kullanıyorum,cumartesi günü de cetrotide başlayacağım pazartesi de kontrolüm var bakalım,benim sürecim tüp bebek nasipse hepimiz ilk denemelerde mutlu sona ulaşırız umarımilaçlar raporsuz aldım allah herkese yardım etsin cidden çok pahalı süreç.
Oldum çok şükür umarım faydasını görürüm güzel düşünüp güzel sonuçlar almak istiyorum Allahta nasip etsin inşallah hepimizeTedavini olduysan sıkıntı yapma
Evet biz şuan henüz rapor çıkmadığı için ilaçları ücretli aldık rapor çıkınca reçete edilip fiyattan düşüp bize geri ödeme yapacak eczane ama gerçekten maliyeti çok yüksek. Tedavin hayırlı olsun inşallah canım
Geçmiş tüp bebek sürecin varsa hastane ile görüş rapor veriyorlar canım o bende raporlu başladım hastaneye iyi kötü yararlanıyorumRapor nasıl alınıyor
Özelde tedavi oldum yine aynı doktorum acaba kendi doktorum rapor verir miGeçmiş tüp bebek sürecin varsa hastane ile görüş rapor veriyorlar canım o bende raporlu başladım hastaneye iyi kötü yararlanıyorum
Aynı doktorsa zaten size rapor çıkarmayı önermesi gerek benim gittiğim şimdiki merkez ücretsiz çıkarıyordu benim elimde rapor var diye ona okey verdilerÖzelde tedavi oldum yine aynı doktorum acaba kendi doktorum rapor verir mi
Bı şansımızı deneriz benim hasta olmama 8 gün kaldı senin kaç günün varAynı doktorsa zaten size rapor çıkarmayı önermesi gerek benim gittiğim şimdiki merkez ücretsiz çıkarıyordu benim elimde rapor var diye ona okey verdiler
Bekliyorum opu sonrası 1 hafta içerisinde ilk adetini olursun dedi hemşireBı şansımızı deneriz benim hasta olmama 8 gün kaldı senin kaç günün var
Opu sonrası iki adet dinlendirip Üçüncü adette başlıyorlar diye biliyorum.seninki çok erken davranmışBekliyorum opu sonrası 1 hafta içerisinde ilk adetini olursun dedi hemşire
Benim sorun oluşmadı sanırım o yüzden hatta ben belki taze bile yaparlar diye düşündüm ama doktor donmuş yapalım dedi tamam dedikOpu sonrası iki adet dinlendirip Üçüncü adette başlıyorlar diye biliyorum.seninki çok erken davranmış
Taze yapınca hemen yapılıyor diye biliyorum ama donmuş için rahim dinlendiriliyor. Geçen ay doktora gittim kontrol etsin kist falan varmı diye . Kürtaj tarihimi unutmuştu. Rahim iyi hemen transfer yapalım dedi. Ama sonra öğrenince yok dedi. Bir sonraki adette gel şuan erken dedi.Benim sorun oluşmadı sanırım o yüzden hatta ben belki taze bile yaparlar diye düşündüm ama doktor donmuş yapalım dedi tamam dedik