2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba size bir sorum olacak. Konuya yeni geldim ama. Ben opu oldum 6 gün sonra adet oldum bir dahaki adete de inşallah transfer olacağım. Bu transfer sürecini beklerken ilişki durumunu ne yaptınız
Canım hayırlı olsun şimdiden Bize doktorum 1 hafta yasakladı sonradan korunun dedi her doktor böyle söylüyormu bilmiyorum

Canım yumurtan çoksa doktorlar ohss olmasın diye dinlendirme yapıyor genelde yani bende öyle olmuştu

Çok teşekkür ederim benim doktorum hiçbi Bi bilgi vermedi de
Toplama sonrası hem ağrı kesici hemde antibiyotik veriliyor . Ben opu işleminde smear testi verdim doktor onun içinde opudan 1 hafta sonra hem bana hemde eşime antibiyotik verdi. Sen hangi hastanede tedavi oluyorsun canim

Toplama sonrası hem ağrı kesici hemde antibiyotik veriliyor . Ben opu işleminde smear testi verdim doktor onun içinde opudan 1 hafta sonra hem bana hemde eşime antibiyotik verdi. Sen hangi hastanede tedavi oluyorsun canim
Ben kayserideyim. Kayseri hüma hastanesi. Ssrn neredesin

Kızlar size bir soru daha opu ile transfer arası süreçte nelere dikkat ettiniz. Yeme içme olsun veya farklı olarak yaptığınız Doktorunuz un uyardığı farklı şeyler var mı?

Kızlar size bir soru daha opu ile transfer arası süreçte nelere dikkat ettiniz. Yeme içme olsun veya farklı olarak yaptığınız Doktorunuz un uyardığı farklı şeyler var mı?
Canım bizde ilişki hariç yasak olan ya da dikkat etmem gereken bir şey olmadı. Opu oldum ilaç fln vermedi 10 gün sonra adet oldum. Şimdi adetim bitti bugün Rahime çizik operasyonum var sanırım bir sonraki adetten sonra transfer olacağım doktorum 2 adetin geçsin transfer yapalım demişti

arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı bende pcos var ama her ay düzenli adet görürüm. Doktor da buna istinaden doğal siklus yapacam dedi sadece bir ilaç verip (cyclo-progynova) haftaya tekrar muayeneye çağırdı. Bu şekil olan var mı aranızda ?

Canım yumurtan çoksa doktorlar ohss olmasın diye dinlendirme yapıyor genelde yani bende öyle olmuştu
Ben ilk deneme diye sanırım çok heyecanlıyım keşke hiç bekletmeseler hemen transferi yapsalar. tabi embriyolarım oluşsa öncelikle. Sizi ne kadar dinlendirmişlerdi bari 1 ay olsa ya yoksa bu heyecana kalbim dayanamayacak. Bir mucizeyi yaşadığımız için bu noktaya geldiğimize inanamıyoruz aklımdan 1 dk çıkmıyor olumlu olumsuz artık ne olacaksa bi an önce yaşamak istiyorum

Bana 2 ay dinlenme verdi doktor canım 25 Eylül'de opu oldum trasfer için Kasım reglisini bekliyorum umarım sende hayılı bir zaman da mucizene kavuşursun kendini çok kasma düşüncelerle Allah korusun yumurtalar etkilenebilir

Bakalım benim nasıl ilerleyecek çok değişik bir duyguymuş. Önce sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah. Kendimi frenlemeye çalışıyorum ama tutamıyorum . Ay benim bu halim ne olacak bilmem. Birde transfer olsam siz düşünün burda beni dışarıda kimse bilmiyor kimseyle paylaşamıyorum buraya içimi döküyorum resmen ve sağolun çok iyi geliyorsunuz. Ferahlıyorum burada okudukça yazıştıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…