2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayır üzülme lütfen 4 saate kan sonucu mu olur yanlışlık var bence hemen kötü düşünme
inşallah yanlıştır canım ben de orada sorun cıkardım biraz 4 saattir bekliyoruz diye laboratuvar doktoruyla görüştüm o da sonuc asagı yukarı budur biz emin olmak için tekrar tekrar calısıyoruz fln dedi işte büyük ihtimalle yine oyle bir şey cıkacak

İnşallah bir sorun olmaz ne zaman vereceksin kan güzel düşün güzel olsun

Evet malesef öyle ben devlete gidince özeli yadırgıyordum nedense güzel aslında ama işte süreçler nasıl olacak tam bilmiyorum
Ben 3 kere devlet de tedavi oldum. Bu 4. Artık özele geçtim. Devlet bana her seferinde aynı şeyi yaptı. Kişiye özel tedavi olmuyor ya da imkanları kısıtlı orasını bilmiyorum ama bana uymadı. İnşallah bu son tedavim oldu.

Bende 3 aşılama 2 tüp denedim devlette ve 2.ci gün dondurdular hemen embriyoları 5 cingün yokmuş devlette ne zaman uygun görürlerse o zaman donduruyorlarmış çok üzülmüştüm ben bunu duyduğumda şimdi üzelde 3 adet 5.ci gün embriyom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…