2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ahahahah 😅😅 Ayy aynı anda kalıp transfer oluruz belkı
Amin canısı amin 😘😘
Bakalım benim nasıl ilerleyecek çok değişik bir duyguymuş. Önce sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah. Kendimi frenlemeye çalışıyorum ama tutamıyorum 😂. Ay benim bu halim ne olacak bilmem😆. Birde transfer olsam siz düşünün burda beni😀 dışarıda kimse bilmiyor kimseyle paylaşamıyorum buraya içimi döküyorum resmen ve sağolun çok iyi geliyorsunuz. Ferahlıyorum burada okudukça yazıştıkça. 🙏🏻
Hep bizimle ol canım burası hepimize iyi geliyor ☺️☺️

Selamünaleyküm arkadaşlar bi arkadaşımın elinde Aralık tarihli gonalf 300 4 kutu var isteyen varsa özelden iletişime geçebilir

arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı bende pcos var ama her ay düzenli adet görürüm. Doktor da buna istinaden doğal siklus yapacam dedi sadece bir ilaç verip (cyclo-progynova) haftaya tekrar muayeneye çağırdı. Bu şekil olan var mı aranızda ?
Canım pcos değilim ama doğal siklusla transfer sürecindeyim adetinin kaçıncı günündesin?

Bugün 3. günüm
9-10.gunu gibi muane edip yumurta takibiyle başladık 2 gün arayla 3-4 kez bu şekilde gittim hatta beni 7.gun çağırmıştı sonra erken cagirmisim dedi o süreçten beride kanda hormon bakıyorlar devamlı hala kan veriyorum hergün biraz yorucu tabi git gel kan ver ama daha once negatifim olduğu için doğal yapalım dedi doktorum

Bizim tedavi süreciniz hep aynı 😅 kurumlar aynı büyük bir ihtimal o yüzden aynı tedavileri görüyoruz benim ilk denemem böyle ilerleyecez doğal diyince bi kafam karıştı kendimi ilaçlaya o kadar çok hazırlamışım ki 🫢

Bizim tedavi süreciniz hep aynı 😅 kurumlar aynı büyük bir ihtimal o yüzden aynı tedavileri görüyoruz benim ilk denemem böyle ilerleyecez doğal diyince bi kafam karıştı kendimi ilaçlaya o kadar çok hazırlamışım ki 🫢
2 kez ilaçlada denedik doğal süreç kesinlikle daha iyi bu benim fikrim tabi ilaç kullanmayi sevmeyen biri olarak çok rahat ettim... güzel sonuçlar alalım insaallah önemli olan o💜💜💜

Merhaba arkadaşlar ben bugün opu oldum. Toplam 10 yumurta toplandı hepsi işleme hazır. Bide bugün başladığım ilaçlarım var. Opu sonrası ilaç kullanan oldu mu bide sayı normal mi sizce
Hayırlı olsun canım ❣️ Ben opu sonrası antibiyotik bide ağrı kesici kullandım o kadar benden 9 tane yumurta toplandı 7 tane 5.gun embriyosu oluştu . İnşallah seninkilerde sıkıntısız bir şekilde olur

Merhaba arkadaşlar ben bugün opu oldum. Toplam 10 yumurta toplandı hepsi işleme hazır. Bide bugün başladığım ilaçlarım var. Opu sonrası ilaç kullanan oldu mu bide sayı normal mi sizce
Güzel bence de önemli olan ilerlemeleri umarım çok güzel embriyoların olur canım 🌺

ben iyi değilim kimyasal geciriyorum büyük ihtimalle beta verdim 43 geldi 2 gün once de 43 dü. bu hastaneye güvenemedim sonucta 4 saatte çıktı ilk kan verdigim yere gidiyorum cok kötüyüm cok üzgünüm

ben iyi değilim kimyasal geciriyorum büyük ihtimalle beta verdim 43 geldi 2 gün once de 43 dü. bu hastaneye güvenemedim sonucta 4 saatte çıktı ilk kan verdigim yere gidiyorum cok kötüyüm cok üzgünüm
Dur bi sankin nerde ne zaman kan verdin şimdi nerdesin eski ilk merkezde kan vermedin mi

Dur bi sankin nerde ne zaman kan verdin şimdi nerdesin eski ilk merkezde kan vermedin mi
yok ilk verdigim yer degildi kendi doktorumun bulundugu yere yakın özel bi hastane vardı yakın olsun diye oraya vermiştik cok uzun sürdü sonuc tekrar calısıyoruz fln dediler baya oyaladır sonra da 43 cıktı ama tekrar calısacagız dediler. biz de cıktık oradan ilk verdigim yere gidiyorum

Bendense 9 yumurta toplandı 7si olgundu onlara işlem yapıldı. 4ü 5. Güne ulaştı donduruldu sayı gayet güzel. Tutabilecek 1 tane lazım sonuçta 😅 bana hiç ilaç vermediler

Kızlar Rahime çizik yaptıran var mı arasında. Bugün oldum baya prosedürlüydü. Ben öğretmenim de yarın için rapor almam gerekir mi acaba ya

yok ilk verdigim yer degildi kendi doktorumun bulundugu yere yakın özel bi hastane vardı yakın olsun diye oraya vermiştik cok uzun sürdü sonuc tekrar calısıyoruz fln dediler baya oyaladır sonra da 43 cıktı ama tekrar calısacagız dediler. biz de cıktık oradan ilk verdigim yere gidiyorum
Umarım orası yanlıştır lütfen öyle birşey olmasın Allah'ım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺

X