2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba size bir sorum olacak. Konuya yeni geldim ama. Ben opu oldum 6 gün sonra adet oldum bir dahaki adete de inşallah transfer olacağım. Bu transfer sürecini beklerken ilişki durumunu ne yaptınız 🤭🤫🤔

Teşekkür ederim gülüm Allah razı olsun hepiniz hepimiz iyiki varız ve buradayız

Merhaba hoşgeldiniz 🌹 hayırlı olsun süreciniz rahime çizik atmayı bende istedim ama doktor müsade etmedi sana gerek yok bunun için dedi bunu doktorun mu önerip yapması gerek yoksa her isteyen böyle birşey yaptırabilir mi bide tutup tutma oranıno %'le ne kadar etkiliyor
Doktor kendisi söyledi bana sormadı yapalım mi diye kendisi karar verdi. Tutma oranını baya etkilediğini okumuştum

Kızlar merhaba size bir sorum olacak. Konuya yeni geldim ama. Ben opu oldum 6 gün sonra adet oldum bir dahaki adete de inşallah transfer olacağım. Bu transfer sürecini beklerken ilişki durumunu ne yaptınız 🤭🤫🤔
Merhaba hoşgeldiniz çoğumuz aynı süreçteyiz 🌺🌺 o aradaki süreçte herhangi bir yasak olmuyor normal hayatınıza devam ediyorsunuz ilişki yasağıda yok 😄🤭

Kızlar ben bugün rwgl olup yarın muayene ile ilaçlara başlayacağım ama doktorumu aradığımda suan kendi gittiğim hastanenin tüp bebek bölümü tadilata girmiş embriyoları başka hastaneye taşıyıp orada transfer edilecekmiş daha önce embriyo taşıyan var mı ya ???

Kızlar meraktan içim içimi yiyor anlamadığım bir konu var, kısmetse haftaya cuma tane de olsa elimizdeki spermlerimizle :) adetin 2. Günüyle ilaçlara başlıyorum yumurta toplanıcak ben pcos hastasıyım ama doktorum çok fazla yumurtamın olduğunu diziliminin iyi olduğu yumurtalarımın iyi olduğunu vs dedi baya mutlu oldu kontrol ederken günügününe olurum genelde adetimi. Yumurta toplandıktan sonra eğer embriyo oluşursa hemen 5. Günün sonunda transfer ediliyormu yoksa illa dondurulup sonraki aylardamı olması gerekiyor benim durumumdaki hastalar da. Tedavide çok ilaç vermeyeceğinide söyledi bunun da faydasının olacağını. Hemen cuma olsa keşke ☺️

Bşze her hamgi bir yasak bişey denmedi canım
Doktor kendisi söyledi bana sormadı yapalım mi diye kendisi karar verdi. Tutma oranını baya etkilediğini okumuştum
Teşekkür ederim cevabınız için
Kızlar meraktan içim içimi yiyor anlamadığım bir konu var, kısmetse haftaya cuma tane de olsa elimizdeki spermlerimizle :) adetin 2. Günüyle ilaçlara başlıyorum yumurta toplanıcak ben pcos hastasıyım ama doktorum çok fazla yumurtamın olduğunu diziliminin iyi olduğu yumurtalarımın iyi olduğunu vs dedi baya mutlu oldu kontrol ederken günügününe olurum genelde adetimi. Yumurta toplandıktan sonra eğer embriyo oluşursa hemen 5. Günün sonunda transfer ediliyormu yoksa illa dondurulup sonraki aylardamı olması gerekiyor benim durumumdaki hastalar da. Tedavide çok ilaç vermeyeceğinide söyledi bunun da faydasının olacağını. Hemen cuma olsa keşke ☺️
Senin ve tedavi sürecinin durumuna bağlı genelde ona göre karar veriliyor ben taze hiç olmadım 2 defa donmuş embriyo transferi oldum bunlarda mesela donmuş olacak rahim dinlendirme önerdi doktor bizde okeyledik

Bşze her hamgi bir yasak bişey denmedi canım

Teşekkür ederim cevabınız için

Senin ve tedavi sürecinin durumuna bağlı genelde ona göre karar veriliyor ben taze hiç olmadım 2 defa donmuş embriyo transferi oldum bunlarda mesela donmuş olacak rahim dinlendirme önerdi doktor bizde okeyledik
Teşekkür ederim cevabınız için. Sizlerin transferleri okudukça çok heyecanlanıyorum. Bakalım ne olcak pcos yüzünden belkide dondurulur. Doktora soracağım gidince. Sanki embriyom olduda dondurulup dondurulmaması dert oldu bana da :) . Ne yapayım içim içimi yiyor benim adetlerim çok sancılı geçer hep söylenirdim şimdide bi an önce olayım diye dua ediyorum. İlk denememiz olucak bu heyecanı merakı nasıl yenicem bilmiyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için. Sizlerin transferleri okudukça çok heyecanlanıyorum. Bakalım ne olcak pcos yüzünden belkide dondurulur. Doktora soracağım gidince. Sanki embriyom olduda dondurulup dondurulmaması dert oldu bana da :) . Ne yapayım içim içimi yiyor benim adetlerim çok sancılı geçer hep söylenirdim şimdide bi an önce olayım diye dua ediyorum. İlk denememiz olucak bu heyecanı merakı nasıl yenicem bilmiyorum.
Güzel bekleyişler bunlar inşallah en kısa zaman da ve en hayırlı şekilde sonuçların olur çok stres yapma düşünerek hayırlısı olsun her zaman hakkında 🌺

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🌺 umarım bir an önce kendini toplarsın çıkarma imkanın varsa rapor öıkar kendine ve onunla yeniden tedaviye başla en kısa zamanda hastane için olmasa bile ilaçlar için çok büyük etken rapor aklının bir ucunda bulunsun kendini yeniden ne zaman hazır hissedersen o zaman başla Rabbim kolaylık varsin dualarımda olacaksın hep 💕
Raporluydum canım ben var raporum devlet destekli başka hastane araştırıyorum işte çok sağol Rabbim sana da kolaylıklar versin insallah bende bol bol dua edicem sana ❤

Raporluydum canım ben var raporum devlet destekli başka hastane araştırıyorum işte çok sağol Rabbim sana da kolaylıklar versin insallah bende bol bol dua edicem sana ❤
Canımsın Allah razı olsun sende hep dualarımda olacaksın 🌹 Rabbim bedenini yeşertsin en kısa zamanda inşallah

Kizlar rahat olun 2 kez Opu oldum hep zamanında geldi zaten sizde regl belirtileri başlamış sıcak duş alın ve hareket edin ben temizlik yapıyordum birkaç güne gelir regliniz insaallah stres yapmayın herşey güzel olsun🥰☺️
Bugun bende temızlık yaptım baya Kasık agrım var ama Sol kasık fena batıyo sızlıyo

Söyle soylim opu işlemi 4 Eylül'de oldu 17eylulde ben regli oldum 5 gün erken olmuştum bu ayda sadece 1 gün geçti . İnşallah sizde en kısa zamanda olursunuz💙💙💙💙💙
InsaAlalh canım valla Bu 2 gundur de sol yumurtalık agrısı var enfeksıyonmu ne aceba vıtıl kullandım ama Blmıyorm ya Bebıs oluyormuş bde 😅😅😅

X