- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Aay masallaahKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Amiiiinnnn Allah razı olsun kuzumGerçekten mucizeRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını
Valla o kadar iyi olur ki anlatamamBiz sana yardıma gelelim doğumdan sonra hangimize yakınsın acabaAyy aynısından 3 tane
Allah razı olsun kuzumAay masallaahbüyük bir sürpriz yapmış size minnoş sağlıkla kucağınıza alın inşallah 3ünü de
Allahım mucizeeKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Bilmiyorum ki oruç tutunca iyi hissediyorum kendimi yrn doktora gidecm bebegi ve kalp atışı duymak için inşallah bir sorun çıkmaz sorucam doktora canm teşekkür ederim cevabn içinCanım nasılsın nasıl oldun Allah yardımcınız olsun
Canım yanlış anlama ama bence hamilelikte oruç tutmak doğru değil benim diyetisyenim de doktorum da önermedi . Borcumuzu seneye ödeyebiliriz sonucta . Ben asla aç duramam zaten su anda yemek yiyince bulantım azalıyor . Aç olursam aşırı midem bulanıyor . Benim fikrim bu
Tamam canım çok saolCanım doktorlar prilam veriyor
İnşallah ya çok saolBen de oruç tutuyorum, sabahları hafif mide bulantısı ile uyanıyorum daha önce de oluyordu bana ama benim geçen gün iftardan sonra çok yoğun bir bulantım oldu, ne yapacağımı şaşırdım, bulantı çok zor gerçekten şimdilik iyiyim, inşallah seninde geçer ♡
Aynen canım ya bende bı korktum acaba yine bir sorun mu olucak diye. Ayy ama sen böyle diyince biraz rahatladı içimBen oğlumda 6 haftalarda keseyi anca görmüştüm 7+1 kalp atışını ancak duymuştuk bu bebekte tam tersi keseyi de kalp atışını da erken gördüm ki ilk hamilelikte çok zayıftım şimdi daha tombişimbebekten bebeğe mi fark ediyor acaba bende anlamadım garip
Ben varım canimKızlar kan pıhtılaşması testi yaptıran varmı aramızda
Dualarımız seninle canımKızlar bana dua edin. Çok yoğun kanama ile acile gidiyorum şuan. İkizlerim gidiyor galiba
Ayy nasıl sevindimmmm canım rabbimin mucizesi hayirli olsunKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Ayy nasıl sevindimmmm canım rabbimin mucizesi hayirli olsunKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
??Kızlar sabahları aşırı aç uyanıyorum yani böyle miğdem sanki tamamen boş size de oluyor mu
Ben varımKızlar kan pıhtılaşması testi yaptıran varmı aramızda
Görünce gözlerim büyüdüKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Çok teşekkür ederim kuzzum Allah razı olsunAllahım mucizeeçok çok sevindim. Ama tüylerim diken diken. sağlıkla kucağına al Üçüzleeri
Amin inşallah kuzumMaşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah