- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
Canım doktorlar prilam veriyorNiye kimse cevap vermiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktorlar prilam veriyorNiye kimse cevap vermiyor
Canımmm rabbim yardımcın olsun lütfen haberdar et bizi allahım bebeklerini korusunKızlar bana dua edin. Çok yoğun kanama ile acile gidiyorum şuan. İkizlerim gidiyor galiba
Ben yaptırdım ama çoook sene önce . Araştırma hastanesinde yaptırmıstım . 1 düşük 1 kimyasal sonrası .Kızlar kan pıhtılaşması testi yaptıran varmı aramızda
Senin ismini sevmedim .. ismini görünce Hep canım patatesli börek istiyorGğnaydn kızlar bugün 5+2 aşırı baş dönmesi mide bulantısıyla uyandım ve srkasından kusma. Bu ne kadar sürecek yada ne içeceğim bilmiyorum bir çaresi vardır inşallah çünkü ayağa dahi kalkamıyorum çok kötüyüm
Ay cok güldümmmmmSenin ismini sevmedim .. Hep canım börek istiyor
Vallahi anne topiklerinde aşerecek isimler olur mu ? Okudukca börek mi yapsam akşama diyorum birde canınız ne çekerse yazmayın başkasının canı çekecek bulamayacak iki msj öncesi biri yazmış canım çekti . Mevsimindeki şeyleri yazınAy cok güldümmmmm
İki kimyasal sonrası yaptırdım benKızlar kan pıhtılaşması testi yaptıran varmı aramızda
Bencede kimse yazmasın yazık kocalaraVallahi anne topiklerinde aşerecek isimler olur mu ? Okudukca börek mi yapsam akşama diyorum birde canınız ne çekerse yazmayın başkasının canı çekecek bulamayacak iki msj öncesi biri yazmış canım çekti . Mevsimindeki şeyleri yazın
Canım nasılsın nasıl oldun Allah yardımcınız olsunKızlar bana dua edin. Çok yoğun kanama ile acile gidiyorum şuan. İkizlerim gidiyor galiba
Canım yanlış anlama ama bence hamilelikte oruç tutmak doğru değil benim diyetisyenim de doktorum da önermedi . Borcumuzu seneye ödeyebiliriz sonucta . Ben asla aç duramam zaten su anda yemek yiyince bulantım azalıyor . Aç olursam aşırı midem bulanıyor . Benim fikrim buNiye kimse cevap vermiyor
Aynı durumdayım çok çok afedersiniz insan suyu kusar mı ya ne zaman bitecek bu diye evde ağlanıp duruyorum ya yatıyorum ya midem bulanıyor prilam daha dün içtim ben içtiğim gibi kusma oldu :))) bulantı hapı bile kusma yapıyorİlk hamileliğinde bulantı yaşayan tecrübeli anneler varmı bu ne zaman bitecek gerçekten hayattan koptum sanki ben hayatımda ilk kez kustum ve bu sürekli oluyor kusma sonrası sanki baygınlık geçiriyorum prilam ilk gün çok iyidi ama artık oda fayda etmiyor çok uzun mu sürecek bu durum
Benim de dün basladı bulantım. Bir de buzdolabı acamıyorum bulantım oldukça geriliyorum bi agrasifimAynı durumdayım çok çok afedersiniz insan suyu kusar mı ya ne zaman bitecek bu diye evde ağlanıp duruyorum ya yatıyorum ya midem bulanıyor prilam daha dün içtim ben içtiğim gibi kusma oldu :))) bulantı hapı bile kusma yapıyor
Allah korusun umarım sorun yoktur. Son durumunuz nedir?
Çok geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur,,, Rabbim ikizlerini sana bağışlasın inşallah
Çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur
T Tugcemsiiiii iyi misin? İnşallah her şey yolundadır. Dualarım seninle
Dularimiz seninle umarım sen de ikizlerin de iyidir
Allah bebeklerini korusun, inşallah hepiniz güzel ve sağlıklı bir şekilde dönersiniz
Canımmm rabbim yardımcın olsun lütfen haberdar et bizi allahım bebeklerini korusun
T Tugcemsiiiii nasılsınız ?
Canım nasılsın nasıl oldun Allah yardımcınız olsun
Ay Allah maşallah yerim onları çok duygulandım valla zaten duygularım bir karışık Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah bol bol dinleninKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Ayyyy maşallahhh sen hep yat hep dinlen annesi Tüylerim diken diken olduKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Bende aynı senin gibiyim çok teşekkür ederim kuzzumAy Allah maşallah yerim onları çok duygulandım valla zaten duygularım bir karışık Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah bol bol dinlenin
Rabbim işte mucizelerle dolu Allah razı olsun kuzumAyyyy maşallahhh sen hep yat hep dinlen annesi Tüylerim diken diken oldu
Gerçekten mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarınıKızlar hepinizden Allah razı olsun. Ayrı ayrı sayfayı doldurmak istemedim hepinizi alintiladim. Gece boyu hastanede yatış yaptık kanama yoğunluğu sebebiyle. İğneler serumlar çok şükür bebeklerim benimle. Eve geldik bol istirahat yapicaz bı süre. Bu arada Rabbim bana bı mucize verdi. Biz ikiz diye beklerken meğer ÜÇÜZ annesi olacakmışım
Biz sana yardıma gelelim doğumdan sonra hangimize yakınsın acaba Ayy aynısından 3 taneRabbim işte mucizelerle dolu Allah razı olsun kuzum