• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Senahmet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
214
288
103
27
Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsimembriyo
Kalitesi
Transfer tarihiTahmini doğum tarihiCinsiyet
Senahmet Senahmet 5. Gün orta kalite11 ekim26 Haziran
L Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite7 ekim25 Haziran
selin akkaya selin akkaya 4. Gün iyi kalite7 ekim26 Haziran
G Gulummmm 5. Gün iyi kalite5 ekim28 Haziran
sezenosman sezenosman 5. Gün çift orta kalite11 ekim29 haziran
@serraaslan4. Gün iyi kalite7 ekim28 Haziran
E Emineemine89 5. Gün çift iyi kalite19 ekim7 temmuz
F fadih 6. Gün embriyosu11 ekim 26 haziran

Son düzenleme:
Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsimembriyo
Kalitesi
Kuzum benim de 11 ekim 5. Gün embriyosu orta kalite 2 adet embriyo , doğum hesaplandığımda 29 -30 Haziran çıkıyordu

Kuzum blastokist transferine göre hesapladım 29 Haziran diyor . Diğer bilgileri yazmaya gerek yok zaten hepsi seninle aynı 😂hadi beni de listeye ekler misin 😍 Senahmet Senahmet

İsimembriyo
Kalitesi
4.gün embriyosu 7 ekim transfer 28 haziran tahmini doğum tarihi

İsimembriyo
Kalitesi
4.gün embriyosu 7 ekim transfer 28 haziran tahmini doğum tarihi

Bende geldim 🥰 5. Ekim transfer çift embriyo 5. Gün doğum günü 28/06/2023 olacak inşallah 🌸

Kızlar şimdi size bir şey soracağım biz bebişlerimizin kesesini görmeye nezaman gidicez, bir de siz yine tüp bebek doktorunuzla mı devam edeceksiniz bu süreci ben bu konuda biraz kafam karışık çünkü çok yüksek muayenesi benim doktorumun fiyat olarak yani siz neler yapacaksınız bana da fikir verir misiniz💜

selin akkaya selin akkaya kuzum benim doktor katlamalardan sonra direk kalp atışına çağırdı. Dün 3 hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Ben istesem de kendi doktorumla devam edemiyorum çünkü üniversitenin tüp bebek bölüm sorumlusu sadece transferden sonra kalp atışına kadar bakıyor sonrasında başka doktor bulmamızı rica ediyor maalesef keşke kendi doktorumla devam edebilsem dünya iyisi bir adam. Ama ben de bakıcam bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Back