- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
Kan verdin mi?Merhaba kızlar Sat 20 Eylül Bat 17 ekim di bugün test yaptım hafif silik çıktı galiba bende 2023 Haziran annelerindenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdin mi?Merhaba kızlar Sat 20 Eylül Bat 17 ekim di bugün test yaptım hafif silik çıktı galiba bende 2023 Haziran annelerindenim
Hayır vermedim biraz daha bekleyip öyle vermeyi düşündümKan verdin mi?
Hoşgeldiniz.aramizda 1 gün varMerhaba beni listeye ekleyebilirsiniz. Yaş 31 sat 14.09.2022 kese görülme 17.10.2022 4+5 tahmini doğum 21.06.2023
Merhaba doktora gittiniz mi?Bazen uyutmayacak kadar batıyor. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Kalp atışı için 7. Hafta diyorlar. Ama keseyi görürüz heralde.
Selamlar evet dün gittik keseyi gördük çok şükür 4 mm dedi on gün sonra kalp atışına gelin dedi hayırlısı sizin nasıl gidiyor?Merhaba doktora gittiniz mi?
Ne için ve nasıl yapılıyorKizlar yarın 7haftalik olacam Allah'ın izniyle .Biraz önce yüzük testi yaptım .Batıl inanç ama merak ettim sizde ne çıkıyor hadi yapın bakalım
Cinsiyet tahmini oluyormuş batıl inanç tabiki Allah bilir hakkımızdaki hayırlı olanı nasip eder inşallah.Karninda yuvarlak dönerse yüzük kız,ileri geri giderse erkek bebek oluyormuş bilemiyorumNe için ve nasıl yapılıyor
Merhaba, 5 gün önce mtx iğne yapıldımerhaba son durumunuz nedir acaba kanama veya lekelenme varmi
MasaAllah. Bende durum aynı daha doktora gitmedim. Kasım 2 dogumgunum. O gün düşünüyorum insaAllahSelamlar evet dün gittik keseyi gördük çok şükür 4 mm dedi on gün sonra kalp atışına gelin dedi hayırlısı sizin nasıl gidiyor?
Evet ben de gördüm hayırlı olsun inşallah hepimizeHoşgeldiniz.aramizda 1 gün var
Rabbim yardimciniz olsun. Bir daha yaşatmasın. Tekrar hayırlı sağlıklı gebelik nasib olsun insaAllahHerkese hayırlı akşamlar.
Malesef tablodan ayrılıyorum..
düşüğüm başladı
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum... Sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah...
merhaba çok üzüldüm ama demek ki sağlıklı olmayacaktı doktorlar böyle söylüyorlar rabbim sabrını versin ve bir an önce sağlıklı bir gebeliğe kavuşmanı diliyorumHerkese hayırlı akşamlar.
Malesef tablodan ayrılıyorum..
düşüğüm başladı
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum... Sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah...
Amin Çok teşekkür ederim.. inşallah kendinize iyi bakın riskli günleri atlatama kadar dikkat edin. Kendimi suçluyorum ona iyi bakamadım diye ama hayırlısı böyleymiş.Rabbim yardimciniz olsun. Bir daha yaşatmasın. Tekrar hayırlı sağlıklı gebelik nasib olsun insaAllah
Amin güzel dilekleriniz için Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsinmerhaba çok üzüldüm ama demek ki sağlıklı olmayacaktı doktorlar böyle söylüyorlar rabbim sabrını versin ve bir an önce sağlıklı bir gebeliğe kavuşmanı diliyorum