- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın bacişler beta geçen hafta pozitifti regl gecikmesinin 15. Günü bugün artık doktora gidiyorum ilk kez dua edin hayırlı haberler alayım inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın bacişler beta geçen hafta pozitifti regl gecikmesinin 15. Günü bugün artık doktora gidiyorum ilk kez dua edin hayırlı haberler alayım inşaAllah
Hayırlı haberlerle gel canımGünaydın bacişler beta geçen hafta pozitifti regl gecikmesinin 15. Günü bugün artık doktora gidiyorum ilk kez dua edin hayırlı haberler alayım inşaAllah
Ayy benim aklıma süt geldiğinde bile migdem kalkıyor napacam bilmiyorum6+3 bugün benim hala bişe yok bazen öksürsem sabahları öğürme geliyo arada o kadar onun ötesine geçmedi
Erken başlamış senin Allah kolaylık versin canımAyy benim aklıma süt geldiğinde bile migdem kalkıyor napacam bilmiyorum
bende bugün itibariyle fitil olarak başlayacağımBen fitil olarak kullanıyorum günde 2 tane. Fitilden sonra 20 ya da 30 dk yatıyorum. Sonrasında sancı oluyor bende bir saat içerisinde, nedenini anlamadım ama olabilir yazıyor forumda. Doktorum fitil olarak daha etkili dedi.
Allah'ım bir sonraki gebeliğini sağlıklı doğumla sonuçlandırsınBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşürecekler o kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok güzel haberlerle dön İnşallah Allah'ım tamamını erdirsin.Günaydın bacişler beta geçen hafta pozitifti regl gecikmesinin 15. Günü bugün artık doktora gidiyorum ilk kez dua edin hayırlı haberler alayım inşaAllah
Arada yokluyor beni de :)Kizlar günaydın bugün sabah bulantılar başladı.6+1 bugün.Sizlerin başladı mı
Hastaneden döndüm keseyi gördük çok şükür kalp atışlarını da ekranda pıt pıt gösterdi ama duyulcak kadar değildi bugün 6+1 gözüktü ultrasonda son adetime göre de 6+3Güzel haberlerini bekliyoruz
Hastaneden döndüm keseyi gördük çok şükür hafta hesaplamasını sordum sen gittiğin her doktora transfer tarihini söyliceksin dediler ultrasonda 6+1 gözüktü zaten son adetime göre de 6+3tüinşallah canım çıkmayacağına eminim çok sağol şimdiden
Merhaba Hayırlı olsun inşallah.Sizinle ayniymisiz yaş 31 sat 5 Eylül
yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHastaneden döndüm keseyi gördük çok şükür hafta hesaplamasını sordum sen gittiğin her doktora transfer tarihini söyliceksin dediler ultrasonda 6+1 gözüktü zaten son adetime göre de 6+3tü
Haftaya kalp atışını dinlemek için gideceğim bugün sadece ekranda gözüküyodu
Amiin inşallah hepimizinyaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Dündendir hep sıkıntılı haberler alıyoruz ya içini ferah tut inşallah bişey olmicakKese etrafında kanama gördü doktor nolur dua edin bana yatış verdi hastanedeyim
Bugün banada yazdi doktorum, ve fitil olarak kullanmami istedi, bugün yaptim simdilik bir sorun yokkızlar aranızda progestan kullanan var mı ben 3 gün oldu ilaca başlayalı ama ilaç baş dönmesi göz kararması yapıyor başım da ağırlık yapıyor çalıştığım için iş yerinde çok zor oluyor aynı ilaci fitil olarak da kullanabilirsin dedi fitil olarak kullanan var mı tereddüt ettim
İnşallah saglikla çıkarsınız hastaneden, Rabbim saglikla kucağınıza almanizi nasip etsinKese etrafında kanama gördü doktor nolur dua edin bana yatış verdi hastanedeyim