2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    198
Çook teşekkür ederim iki bilgi için de
 
Kilo ve boy oranın ne peki??
 
Yaaa bıraksın çok biliyor o , aha bir bilirkişi daha 3. Gebeligim hiçbirinde olmadı bende.
Geçen gün müge anlı izledim de konuda geçti herkeste olur demişti, o zaman takıldı kafama ilk bakalım belki bende de çıkar şimdilik yok gibi bi şey :)
 
Kızlar 35+2yim sabah kontrolüm var doktora gideceģim. Resmen vajinamdaki bütün kemikler ağriyor ayakkabıyı çıkarırken, yattığımda sağa sola dönerken, her şekilde ağrıyor sizdede oluyor mu? Ve göbek değilim benim yeni yeni kapanıp dışarı çıkmaya başladı üstelik bazen veya öksürürken vs.orası olduğu gibi acıyor gerçekten acıyor ama garip mi bu? Yoksa var mı sizlerde de?
 
ben de 4 yıl sonra hiçbir problem olmamasına rağmen tüp bebekle hamile kaldım. bir eczacı tanıdığımız var o da böyle konuşuyor bu bebek çok özel kesinlikle sezeryan olmalısın diye. ben buna katılmıyorum bebişim doğal olmayan bi yolla oluşmuş olsa da gelişimi hep normal yolla olmuş gibiydi bir problem hiç olmadı.. şimdi de doğal bir şekilde kendi istediği zaman doğum yapmak istiyorum, planlı sezeryan yapmayacağım. bizim gibi uzun zaman sonra uzun uğraşlarla olan bebeklere çok yük yüklüyoruz bence. her çocuk özeldir ve ailesi için biriciktir
 
çok teşekkür ederim ben de bir iki gün önce sipariş vermiştim inşallah o zamanlara kadar yatağını ayırabiliriz
 
Yakım arkadaş doktor,iş arkadaşlarına sordu,onlar da 6 yıl sonra gebelik oluştuğu için biz de sezeryana alırdık demişler.Aslında benimle ilgili risk yok,riskler normal doğum riskleriyle aynı.Sadece uzun süre sonra gebelik oluştuğu için bebeği riske atmak istemiyorlar,ben öyle anladım.Bu arkadaşım da benim bu zamana kadar yaşadıklarımı biliyor,ben bazı talihsizlikler yaşadım,yalnış yaptıklarım da oldu,o yüzden bu kadar gecikti,belki de daha önce hamile kala bilirdim,her şey nasip kismet bir yerde de.Ona da dedim ki,riskler kolay hamile kalan biri ve benim için aynıysa ben beklemek istiyorum,bebeğim 29.haftada tersti,şu an hangi pozisyonda bilmiyorum,dönerse doğumu bekleyeceğim,dönmezse 39 hafta dolana kadar beklemek istiyorum,tabi o zamana kadar doğum başlamazsa.Rabbim hayırlısını nasib etsin şu an tek dileğim o.
Kilo ve boy oranın ne peki??
trendyola tekrar baktım,gebelikte bel çevresini ölçüp alın diyor,ben yalnış hatırlamışım.
Kilom 5 nisanda 61.5-di,ondan sonra tartılmadım,2-3 kilo aldım ya da almadım bence,boyum 156
 
34+2deyim,bende de uzun süredir yatakta dönerken ve yataktan kalkarken vajinamda ağrı oluyor,bence normal bir durum eğer çok fazla şiddetli değilse.Ben doktora sorduğumda da normal demişdi.
 
Oluşmamışsa ne güzel,göbeğiniz güzel görünüyordur.Bende küçüklüğümde o cizgi vardı,büyüdükten sonra kaybolmuştu,gebelikte son aylar çıktı,hatta göğüslerin arasına doğru daha ince uzanan bir çizgi de oluştu.
 
Benim o ağrılar 20. Hafta dan beri var çok zorlanıyorum bu aralar hayırlısıyla haziran ayını bir göreydik iyiydi
 
Ben buradan(Baküden) bu pijamadan aldım,kumaşı güzel,pijama almak isteyen bundan rahatlıkla ala bilir.
 

Eklentiler

  • Screenshot_20230515-121405_Trendyol.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 17
Girmiş olmasın canım ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…