- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
Canım hoşgeldin depremden beri yoktun galiba inşallah sıkıntılı bir durum yaşamadınçok geçmiş olsun iki sene önce korona olmuştum.. mutlaka doktoru bilgilendirmelisin bence inşallah hemencecik atlatırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hoşgeldin depremden beri yoktun galiba inşallah sıkıntılı bir durum yaşamadınçok geçmiş olsun iki sene önce korona olmuştum.. mutlaka doktoru bilgilendirmelisin bence inşallah hemencecik atlatırsınız
tamam ben de az adet alim 96 lı görünce çok kullanılıyor die düşündümYok daha az adetli olanları var, ben trendyoldan 9 adetliden 2 paket aldım. Kilot şeklinde olduğundan sızdırmiyo çok rahat ediyorsun dedi arkadaslarim
merhaba arianaa çok teşekkür ederim hoş buldum çok şükür iyiyiz bebiş de iyi.. biraz kafamı toparlamak istedim. şimdi de doğum telaşı sardı sizlerle paylaşmak çok iyi geliyorduCanım hoşgeldin depremden beri yoktun galiba inşallah sıkıntılı bir durum yaşamadın
Benim bu üçüncü corona oluşum ve üç doz aşı yapmama rağmencanım bu arada epeydir yoktun nasılsın durumun nasıl bir sıkıntı yok inş. Ankaraya gitmiştin değilmi eğer yanlış hatırlamıyorsam.çok geçmiş olsun iki sene önce korona olmuştum.. mutlaka doktoru bilgilendirmelisin bence inşallah hemencecik atlatırsınız
İyi olmanıza sevindim son virajdayız artık Allah kolaylık versin hepimizemerhaba arianaa çok teşekkür ederim hoş buldum çok şükür iyiyiz bebiş de iyi.. biraz kafamı toparlamak istedim. şimdi de doğum telaşı sardı sizlerle paylaşmak çok iyi geliyordu
aşılarla ilgili değişik şeyler paylaşıyorlar yaa allah korusunBenim bu üçüncü corona oluşum ve üç doz aşı yapmama rağmencanım bu arada epeydir yoktun nasılsın durumun nasıl bir sıkıntı yok inş. Ankaraya gitmiştin değilmi eğer yanlış hatırlamıyorsam.
Hakkınızda hayırlısı doğumu memlekettemi yapacaksın canım malum az kaldı hayırlıyla. Valla aşı olduğum içinde pişmanım ama iş işten geçti artıkaşılarla ilgili değişik şeyler paylaşıyorlar yaa allah korusun
ben iyiyim çok şükür, ankaradan alanyaya ablama geçtik 1.5 aydır buradayız. yakında memlekete geri döneceğiz..
amiiiinnn inşallah ya ben bayağı ağırlaştım. hareket etmeye nefes egzersizleri yapmaya çalışıyorumİyi olmanıza sevindim son virajdayız artık Allah kolaylık versin hepimize
hayırlısı böyleymiş benim ailem de hep aşı oldu bize de doktorumuz çok söylemişti kaçmıştık aşıdan ama nerden bileceğiz ki..Hakkınızda hayırlısı doğumu memlekettemi yapacaksın canım malum az kaldı hayırlıyla. Valla aşı olduğum içinde pişmanım ama iş işten geçti artık
canım bende depremhayırlısı böyleymiş benim ailem de hep aşı oldu bize de doktorumuz çok söylemişti kaçmıştık aşıdan ama nerden bileceğiz ki..
doğumu memlekette yapmayı düşünüyorum doktor hastane hakkında pek bilgim yok valla bindik bir alamete
Rabbim yardımcınız olsun. Senin tam olarak kaçıncı haftan şimdihayırlısı böyleymiş benim ailem de hep aşı oldu bize de doktorumuz çok söylemişti kaçmıştık aşıdan ama nerden bileceğiz ki..
doğumu memlekette yapmayı düşünüyorum doktor hastane hakkında pek bilgim yok valla bindik bir alamete
Evet göğüs ucu ve genel olarak göğüsün tamamında ara ara batmalar oluyo. Süt yapmaya hazırlıklar başladı sanırmGögüs ucu. Sızlayanlar varmı ya sanki elektrik çarpıyor arada.
Hoşgeldin mathildays çok sevindim seni gördüğüme. Hepimiz adına herşey bundan sonra çok güzel olsun insaAllah.merhaba arianaa çok teşekkür ederim hoş buldum çok şükür iyiyiz bebiş de iyi.. biraz kafamı toparlamak istedim. şimdi de doğum telaşı sardı sizlerle paylaşmak çok iyi geliyordu
hangi şehirdesiniz istersen özelden cevap verebilirsinn bir eğitim alıyorum ona göre doğum yapmak istersem özel bir hastane olmalı ama biraz da akışına bırakmaya çalışıyorumcanım bende deprem
bölgesindeyim burda hastaneler açıldı +olarak sahra hastaneleride var depremden sonra 3 defa kontrole gittim bayramdan önce uyuşmazlık iğnesi için gidicem heralde diğer deprem bölgelerindede açılmıştır
hoş bulduk canım ben de sizleri çok özledim inşallah bundan sonraki süreçlerimiz kolaylıkla geçerHoşgeldin mathildays çok sevindim seni gördüğüme. Hepimiz adına herşey bundan sonra çok güzel olsun insaAllah.
sağol canım hepimizin inşallah benim cuma 31 bitiyorRabbim yardımcınız olsun. Senin tam olarak kaçıncı haftan şimdi
10 u geçer rahatlıkla, yeri daraldı ya o da ağırlaştı annesi gibiBenimde aynı doktor günde 10 kere saysaysan hareket yeterli dedi
Canped almistim ama hepsi ayni isi görüyor, kilot şeklinde olanlari tercih edin, 2 gece kaldım 3 tane kullandım sadece, 5 li felan varsa satilan yeterli olurHangi marka almıştın hasta bezi? Henüz doğumun nasıl olacağı belli değil. Normal doğumda gecelik daha rahat oluyormuş sanırım