- 3 Ağustos 2022
- 198
- 98
- 34
Bende Çarşamba gorcem nasip olursa aynen vala bnde ilk gebelikmisim gibi bu daha heycanli ilki cahillikti bunda biraz bilgiliİlk gebelikmis gibi her gebelik valla bide şu keseyi kalp atışını duysam Perşembe Allah'ın izniyle
Yaş 39 sat 28 Ağustos, beklenen doğum tarihi 04.06.2023 kese 5+4. Kısmetse bakalım.Kızlar bilgilerini yazanları yarın eklicem tabloya merak etmeyin telefondan zor oluyor bilgisayardan iki üç günde bir güncellicem
6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlarMaviMujdem kuzum naptın hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ayy çok sevindim senin adına inşallah bizde duyarız6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlarYarım cm kadar kanama alanı varmış ama 10 gebenin 7sinde oluyor endişe etme daha fazla dinlen dedi.Dakidada 114 atıyordu kalbi
Minişimin kalp atışını dinledik eve dönüyoruzCanım nasıl oldun? Nasıl gidiyor
Bende 5+4 te görmüştüm bende iki üç hafta sonra gitcem banada geçmiyo zamanBugun keseyi gördük cok şükür 5+4deyim, iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim zaman nasil gececek bilmiyorum
AminnAyy çok sevindim senin adına inşallah bizde duyarız
Ben 5+0da kese gördüm tam 10 gün sonra kalp atışı için gittim, çok geç vermiş sanki tarih aralığınıBende 5+4 te görmüştüm bende iki üç hafta sonra gitcem banada geçmiyo zaman
Erken gelme dedi banada herhangi bir sorun olmazsa sanırım kesin olsun bebeğide kalp atışınıda beraber bakalım dieBen 5+0da kese gördüm tam 10 gün sonra kalp atışı için gittim, çok geç vermiş sanki tarih aralığını
İnsallah sağlıkla görelim, duyalımBende 5+4 te görmüştüm bende iki üç hafta sonra gitcem banada geçmiyo zaman
Çok mutlu oldum maşallah6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlarYarım cm kadar kanama alanı varmış ama 10 gebenin 7sinde oluyor endişe etme daha fazla dinlen dedi.Dakidada 114 atıyordu kalbi
Maalesef doğum sonrası izninin bir kısmını kullanılabiliyor Haziranda doğum yapan öğretmenler. Erteleme de yok doğum sonrasında.kızlar aranızda öğretmen olan var mı? doğum iznimizin yarısı yanıyor mu sanki
tüh ya inanamıyorum hala bunaMaalesef doğum sonrası izninin bir kısmını kullanılabiliyor Haziranda doğum yapan öğretmenler. Erteleme de yok doğum sonrasında.
MasaAllah canım daim olsun . darısı bizlere İnşaallah6+1 de gümbür gümbür kalp atışını duyduk, darısı başınıza kızlarYarım cm kadar kanama alanı varmış ama 10 gebenin 7sinde oluyor endişe etme daha fazla dinlen dedi.Dakidada 114 atıyordu kalbi
Çok mantıklı aslında, kalp atışına kadar hep stresErken gelme dedi banada herhangi bir sorun olmazsa sanırım kesin olsun bebeğide kalp atışınıda beraber bakalım die
Aminnn inşallah kuzumMasaAllah canım daim olsun . darısı bizlere İnşaallah
Duyarsın kuzum aynı gidiyoruz senleÇok mutlu oldum maşallahinşallah yarın ben de duyabilirim
Öğretmenim ama özelde. İzinler falan nasıl oluyor hiç bilmiyorum, okula da daha bir şey söylemedim.kızlar aranızda öğretmen olan var mı? doğum iznimizin yarısı yanıyor mu sanki