- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
İnşallahGünaydın canim güzel haberlerini bekliyoruz hadii dualarım seninle
Aminn cümle evlatalrimiza insaAllahMasaAllah Rabbim hayırlı ömürler versin
Amin cumlemizin canimMerhabalar herkese yavrularını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inş
Birley soracaktım
Benm sat 7 eyşğl
Üç kere kan verdim hepsinde de üç katı arttı değer
En son dün akşam 1646 çıktı
Bu sabaha doktora gittim .ne alttan ne üstten keseyi göremedi .çok korkuyorum .benm gibi olan var mı acaba vajinal ultrasonla hala bu değerde keseyi göremeyen
Kalpte şükür atma gorulmus folik asidi filan kullanıyor musunKızlar merhaba bugün doktora gittim kalp atışı için geçen hafta bugün 5+4 çıkmıştı bu hafta 6+4 olması gerekirken 6 haftalık çıktı kalp atışı görüldü ama duyulmadı ve kese ovalleşmiş gibi geldi benim kese düzensizliğinden bir kaybım olduğu için sevinemedim bile kalbinin attığına bunlara takıldım çok üzüldüm başına gelen var mı nasıl ilerledi yazabilirseniz çok sevinirim resmen bir haftada sadece iki gün büyümüş çok üzüldüm buna
Allh yar ve yardımcın olsun canım doktorundan mide bulantısı için ilaç işte ara doktorunuKızlar benim mide bulantilarim cok artti dayanamiyorum artık. Annem doguma 2 ay kala kadar 7 ay mide bulantisi cekmisti bende mi boyle olacağım bilmiyorum. Belimde cok agriyor. Kalkamiyorum yerimden
bence iyi artmışKızlar transferin 11.gunu cuma günü 7 ekimde sağlık ocaginda kan vermiştim 264 cıktı sonuç çıkmadığı için 12.günü 8 elimde özel hastene test verdim 554 cıktı bir günlük artış için nasıl bugün sağlık ocağında tekrardan kan verdim sonuçlar hemen çıkmadığı için sağlıklı karşılaştırma yapamıyorum
Yarın sabah yine gitmemi yine bakacağını söyledi .ben dış gebelikten korktuğumu söyledim bi kere yaşadım çünkü .dış gebelik olsa değerlerin yavaş yükselirdi dedi .offff o kdr zor bi süreç ki .bundan öncesi beş düşüğüm var .çok şükür 3 yaşında bi kızım var ama insan acı tecrübelerinden sonra herşeyi çok takıyor. Nette mol gebelik o bu o kdr bilgi kirliliği var ki .takmamak elde değilAmin cumlemizin canim
Peki doktorun bu konuda sana ne sundu yani sonuçta doktora gitmişim normal mi karsiladi yada bir sorun var mı dedi
Hayırlı olsun ağrılar hepimizde oluyor kanama olmadığı sürece korkmayınMerhabalar hanımlar bende Haziran annesi olacam kısmet olursa benim 2 dış gebelik bir kimsayal bir tanede 12 haftalık ölü gebeliğim var 4+4 günlük hamileyim dualarınızı eksik etmeyin kadın doğumcuya cuma günü gittim betam 161 di salı günü yarın için tekrar tahlil istedi bakalım ne çıkacak sonuç bu arada altımda bir ağrı ve belim ağırıyor internette okuduğum kadarıyla progestan hormonu yükseldiği için normal yazıyor ama hayırlısı
Allh yar ve yardımcın olsun insallh yarın güzel haber alırsın rabbim hayirlisini versin internet gerçekten beyin kirliliği bakma netten araştırmaYarın sabah yine gitmemi yine bakacağını söyledi .ben dış gebelikten korktuğumu söyledim bi kere yaşadım çünkü .dış gebelik olsa değerlerin yavaş yükselirdi dedi .offff o kdr zor bi süreç ki .bundan öncesi beş düşüğüm var .çok şükür 3 yaşında bi kızım var ama insan acı tecrübelerinden sonra herşeyi çok takıyor. Nette mol gebelik o bu o kdr bilgi kirliliği var ki .takmamak elde değil
Güzel degerlerin artmışKızlar transferin 11.gunu cuma günü 7 ekimde sağlık ocaginda kan vermiştim 264 cıktı sonuç çıkmadığı için 12.günü 8 elimde özel hastene test verdim 554 cıktı bir günlük artış için nasıl bugün sağlık ocağında tekrardan kan verdim sonuçlar hemen çıkmadığı için sağlıklı karşılaştırma yapamıyorum
Doktoruna danış canım ilaç veriyorlar bulantı için rahatlatır seniKızlar benim mide bulantilarim cok artti dayanamiyorum artık. Annem doguma 2 ay kala kadar 7 ay mide bulantisi cekmisti bende mi boyle olacağım bilmiyorum. Belimde cok agriyor. Kalkamiyorum yerimden
Bir sonraki görüntülemede çıkar için rahat olsun bol su iç protein tüket çıkacak emin olmMerhabalar herkese yavrularını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inş
Birley soracaktım
Benm sat 7 eyşğl
Üç kere kan verdim hepsinde de üç katı arttı değer
En son dün akşam 1646 çıktı
Bu sabaha doktora gittim .ne alttan ne üstten keseyi göremedi .çok korkuyorum .benm gibi olan var mı acaba vajinal ultrasonla hala bu değerde keseyi göremeyen
Canım nasıl oldun? Nasıl gidiyorİnşallah