- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
Evet canım malesef covid yğzünden bebeğimin kalbi durmuştu Rabbim tekrar yaşatmasın hiçbirimize sağlıkla alalım kucağımıza inşallahHoşgeldin ben seni kasım annelerinden biliyorum benim kimyasal olmuştu erken ayrılmıştım aranızdan sende bi talihsizlik yaşamışsın galiba covid yüzünden inşallah bu kez sağlıklı bir süreç geçiririz kucağımıza alırız bebişlerimizi
Benimkide haftasını söylemedi kalp atışında söylücek sanırım resimdede yazmıyo yada ben göremedim bilmiyorum ama uyumluysa eğer 5+3 olması lazım bugünCanım kac haftalık dedi. Benimkide en son carsamba 13mm kese icinde de bebişi gorduk ama 5+ kac olduguna karar veremedi doktor
Benimde sat 25 gibi birsey ayni sayiliriz bakalim. bende oyle dusunuyorum bakalim bu sali gidicem. Kalp atısı duyacakmiyiz bakalimBenimkide haftasını söylemedi kalp atışında söylücek sanırım resimdede yazmıyo yada ben göremedim bilmiyorum ama uyumluysa eğer 5+3 olması lazım bugün
İnşallah duyarsınızBenimde sat 25 gibi birsey ayni sayiliriz bakalim. bende oyle dusunuyorum bakalim bu sali gidicem. Kalp atısı duyacakmiyiz bakalim
Amin insaalh canım teşekkür ederimAnladım. Acil şifalar diliyorum hemen sağlığına kavuşur inşallah
3500 civarı sanırımArkadaşlar 500 olan bhcg değerim tam 1 hafta sonra kaç olmalı? Bilgisi olan var mı?
5+0da 2447ydiVe 5+3 te veya 5+4 te ölçtürün varsa bhcg kaçtı?
Senin ki garanti olsun diye oyle cağirmistir. Benim bir onceki gebeligim 6.haftada durdugu icin sen sabredemezsin dedi uzulursun dediİnşallah duyarsınızBeni neden 2 hafta sonraya çağırdı acaba ya
Anladım canım inşallah bende bu sefer aynı şeyleri yaşamam da bebeğimi sağlıkla alırım kucağımaSenin ki garanti olsun diye oyle cağirmistir. Benim bir onceki gebeligim 6.haftada durdugu icin sen sabredemezsin dedi uzulursun dedi
Çin takviminde hamile kaldığın ay önemliymiş yani diyelim ki son regl tarihin 27 ağustos ama yumurtlama Eylül ayı, Eylül ayını baz almamız gerekiyormuşBen merak edip bakmıştım kız diyor ama ben erkek hissediyorum nedesebenden başka herkes de kız olduğunu hissediyor
Biliyorum biliyorum benim zaten tüp bebek olduğu için transfer tarihine göre de baktım sat a göre de baktım ikisine de kız diyoÇin takviminde hamile kaldığın ay önemliymiş yani diyelim ki son regl tarihin 27 ağustos ama yumurtlama Eylül ayı, Eylül ayını baz almamız gerekiyormuş
Hamile kaldığım ayı baz alırsam kız, son adet tarihini baz alırsam erkek, eee ne anladım bu işten şimdi
Kanama kahve rengi akıntı olmadığı sürece korkmaGünaydın, bu sabah kazıklarım ağrıyor. Kasığımın alt tarafı
Kasık ağrısı ve bel ağrısı nornal mi acaba bilemedim
Kanama yoksa sorunda yok kanama olursa doktora görünmek lazım onlarında bazısı zararsız yine ama Dr tayin edebilir şimdilik bir sorun yok dinlen benim çok ağrım oldu hiç bir şey değilmiş normal miş bebek büyüyorGünaydın, bu sabah kazıklarım ağrıyor. Kasığımın alt tarafı
Kasık ağrısı ve bel ağrısı nornal mi acaba bilemedim