- 27 Aralık 2020
- 190
- 258
Allah razı olsun çok sağoldün ben de gördüm.. bu tarz kötü haberleri çok derinden hissediyorum televizyonda telefonda kötü bi şey görsem bile anında mahvoluyorum.. şu süreçte şöyle bir yöntem öğrendim sesli bir şekilde diyorum ki ‘bu his bana ait değil, bu korku bana ait değil, başkasına ait’
hayattayız ve her an kötü şeylerle karşılaşabiliriz kabulde olup kendimizi bu kötü hislere karşı korumalıyızbir de özellikle düşük vs gibi olumsuz durumları sesli bi şekilde dile getirmemeye çalışıyorum. hepimizin allah yardımcısı olsun belki fikir olur diye yazdım
Ben merak edip bakmıştım kız diyor ama ben erkek hissediyorum nedeseKızlar kötü şeyler düşünüp umutsuzluğa kapılmayalim. Biraz güzel şeyler konuşalım çin takvimine bakan var mı kızlar bebek cinsiyeti içinçok inanmıyorum ben de ama maksat muhabbet olsun tedirgin havayı dağıtalim
Bende de erkek diyorKızlar kötü şeyler düşünüp umutsuzluğa kapılmayalim. Biraz güzel şeyler konuşalım çin takvimine bakan var mı kızlar bebek cinsiyeti içinçok inanmıyorum ben de ama maksat muhabbet olsun tedirgin havayı dağıtalim
Canım yaş sat bide gördüysen kese bilgilerini söyler misinBeni de ekler misinizYanlış hesaplayıp gittim bir de temmuz anneleri konusu açtım
Bende de erkek diyorgönlümüz kızdan yana ama sağlıklı olsun erkeğede razıyız
Ay Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin öncelik sağlıklı olmasıBen merak edip bakmıştım kız diyor ama ben erkek hissediyorum nedesebenden başka herkes de kız olduğunu hissediyor
Şu kalp atışı olayı geçsin yoğunlaşırız cinsiyete usg görüntüsünden tahmin yapanlar falan varAy Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin öncelik sağlıklı olmasıbende de erkek gösteriyor ama ben de kız hissediyorum bir yandan da o kadar kız istiyorum erkek olabilir diye düşünmüyor da değilim
Amin saolasin allh razı olsun yok hyr eşimde veyatta bnde yok kalp rahatsızlığı doğuştan gelen rahatsızlık kendiliğinden Allah'ım nasip ederse kalp kapakçığı degiscekAllah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun. Sizde veya eşinizde var mıydı kalp rahatsızlığı? Genetik test vs yapılmış mıydı doktor istemiş miydi? Yoksa sizden geçmeyen bir rahatsızlık olarak kendiliğinden mi gelişti?
Anladım. Acil şifalar diliyorum hemen sağlığına kavuşur inşallahAmin saolasin allh razı olsun yok hyr eşimde veyatta bnde yok kalp rahatsızlığı doğuştan gelen rahatsızlık kendiliğinden Allah'ım nasip ederse kalp kapakçığı degiscek
Ay inşallah sen ne zaman gideceksin kalp atışına beni cuma çağırdı kesin görülür geç döllenme değilse dedi yani 6+5 oluyorŞu kalp atışı olayı geçsin yoğunlaşırız cinsiyete usg görüntüsünden tahmin yapanlar falan var
Yaş 31, sat 5 Eylül, henüz kese görmedim.Canım yaş sat bide gördüysen kese bilgilerini söyler misin
Ay ben baktım erkek gösteriyor eşimde kız bu bebek boşa inanma böyle şeylere diyorKızlar kötü şeyler düşünüp umutsuzluğa kapılmayalim. Biraz güzel şeyler konuşalım çin takvimine bakan var mı kızlar bebek cinsiyeti içinçok inanmıyorum ben de ama maksat muhabbet olsun tedirgin havayı dağıtalim
Beni 3 hafta sonraya çağırdı ama ben 7. Haftada giderimAy inşallah sen ne zaman gideceksin kalp atışına beni cuma çağırdı kesin görülür geç döllenme değilse dedi yani 6+5 oluyor
Hoşgeldin ben seni kasım annelerinden biliyorum benim kimyasal olmuştu erken ayrılmıştım aranızdan sende bi talihsizlik yaşamışsın galiba covid yüzünden inşallah bu kez sağlıklı bir süreç geçiririz kucağımıza alırız bebişlerimiziBende geldim kızlar perşembe günü kesemizi gördük sol alttada ufak bi çıkıntı var bebiş oraya tutunmuş progestanım gayet iyiymiş kese çapı 12.5 kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı %95 oluşur dedi
Canım kac haftalık dedi. Benimkide en son carsamba 13mm kese icinde de bebişi gorduk ama 5+ kac olduguna karar veremedi doktorBende geldim kızlar perşembe günü kesemizi gördük sol alttada ufak bi çıkıntı var bebiş oraya tutunmuş progestanım gayet iyiymiş kese çapı 12.5 kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı %95 oluşur dedi