- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
İyi ya sevindim bnm genelde düşğktür ondan endişe ettimBenim de aynı. Yüksek bi tansiyon değil endişe etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ya sevindim bnm genelde düşğktür ondan endişe ettimBenim de aynı. Yüksek bi tansiyon değil endişe etme
çok dikkat et canım bende ölçüyorum doktorda çok yüksek çıkıyor da evde sakindi ama iki gündür 120 küsürleri görünce korktum yükselirse diyeBen ölçüyorum devamlı. 143/97 yüksek benim ilaç tedavisi başlandı ve doğuma kadar devam edecemilaç kullandığımdan beri düşük çok şükür. 128/80 çok iyi gebelikte tansiyon çok önemli dikkat et.
Dikkat ediyorum etmesinede benim tansiyon gebelikten önce vardı şimdi gebeliği etkiliyor tek korkum aniden yükselip bize zarar vermesi. Annemde ve ablamda hipertansiyon var inş ırsı değildir. Zaten üçgündür kafamız allah bullahçok dikkat et canım bende ölçüyorum doktorda çok yüksek çıkıyor da evde sakindi ama iki gündür 120 küsürleri görünce korktum yükselirse diye
Evet bende bu nedenle sürekli ölçüm yapıyorum haliyle korkuyoruz .bende düşük tansiyonlu biri olarak benim bünyeme bu tansiyon çok gibi geliyor işte tetikte duruyoruz valla Allah sonumuzu hayır etsin güzel haberler çoğalsında bir sebep tutunalımDikkat ediyorum etmesinede benim tansiyon gebelikten önce vardı şimdi gebeliği etkiliyor tek korkum aniden yükselip bize zarar vermesi. Annemde ve ablamda hipertansiyon var inş ırsı değildir. Zaten üçgündür kafamız allah bullah
Amin canım amin rabbim sonumuzu hayr etsin. Abimler malatyada kaldığı ev yıkılmış kalbim ağzımda adanada annemler aklım onlarda.Canım türkiyem ne hale girdi insanın elinden bişey gelmemesi çok can sıkıcı, binlerce ölü, yaralı off allahım senin hikmetinden sual olunmaz yardımını esirgemeEvet bende bu nedenle sürekli ölçüm yapıyorum haliyle korkuyoruz .bende düşük tansiyonlu biri olarak benim bünyeme bu tansiyon çok gibi geliyor işte tetikte duruyoruz valla Allah sonumuzu hayır etsin güzel haberler çoğalsında bir sebep tutunalım
Haklısın canım gerçekten zor ailene de Allah yardımcı olsun seninde elden gelen bir şey yok biliyorum bu oldukça can sıkıcı seninde Allah yardımcın olsun.Amin canım amin rabbim sonumuzu hayr etsin. Abimler malatyada kaldığı ev yıkılmış kalbim ağzımda adanada annemler aklım onlarda.Canım türkiyem ne hale girdi insanın elinden bişey gelmemesi çok can sıkıcı, binlerce ölü, yaralı off allahım senin hikmetinden sual olunmaz yardımını esirgeme
Unutmadan Sivas yakın bak kalacak yer için Sivas kyk yurtları ayarlanmış lütfen abinlere söyle gidebilirler bir sürü taşıyan gönüllüler var orada her türlü ihtiyaçlarına yardımcı da olurlar yakın olduğu için aklıma geldi Antalya’da da öteler komple açtılar ücretsiz.Amin canım amin rabbim sonumuzu hayr etsin. Abimler malatyada kaldığı ev yıkılmış kalbim ağzımda adanada annemler aklım onlarda.Canım türkiyem ne hale girdi insanın elinden bişey gelmemesi çok can sıkıcı, binlerce ölü, yaralı off allahım senin hikmetinden sual olunmaz yardımını esirgeme
Çok sağol canım. Memleketimize gidecekler ama yollar kar ve tipi nedeliyle kapalı. Açıldığı gibi giderler. Abim 30 a yakın iş arkadaşını kaybetti hiç iyi değil.Unutmadan Sivas yakın bak kalacak yer için Sivas kyk yurtları ayarlanmış lütfen abinlere söyle gidebilirler bir sürü taşıyan gönüllüler var orada her türlü ihtiyaçlarına yardımcı da olurlar yakın olduğu için aklıma geldi Antalya’da da öteler komple açtılar ücretsiz.
Amin canım amin allah herkesin yardımcısı olsun.Haklısın canım gerçekten zor ailene de Allah yardımcı olsun seninde elden gelen bir şey yok biliyorum bu oldukça can sıkıcı seninde Allah yardımcın olsun.
Psikolojisini düşünemiyorum çok kötü olmuştur..Allah kolaylık versinÇok sağol canım. Memleketimize gidecekler ama yollar kar ve tipi nedeliyle kapalı. Açıldığı gibi giderler. Abim 30 a yakın iş arkadaşını kaybetti hiç iyi değil.
Amin canım❤Psikolojisini düşünemiyorum çok kötü olmuştur..Allah kolaylık versin
çok geçmiş olsun nerede abinler? sen neredesin? bu tarz olaylar yaşayıp etkilenmemek için kör sağor dilsiz olmak gerekiyor maalesef. hala bebeğimin benimle olmasına şaşıyorumAmin canım amin rabbim sonumuzu hayr etsin. Abimler malatyada kaldığı ev yıkılmış kalbim ağzımda adanada annemler aklım onlarda.Canım türkiyem ne hale girdi insanın elinden bişey gelmemesi çok can sıkıcı, binlerce ölü, yaralı off allahım senin hikmetinden sual olunmaz yardımını esirgeme
Allah yardımcınız olsun,bebeğiniz için pozitiv olmaya çalışın.Sizin eviniz de mi zarar gördü?Yoksa tedbir amaçlı eve girmiyorsunuz?çok geçmiş olsun nerede abinler? sen neredesin? bu tarz olaylar yaşayıp etkilenmemek için kör sağor dilsiz olmak gerekiyor maalesef. hala bebeğimin benimle olmasına şaşıyorum
fiziksel olarak çok soğuğa ve açlığa maruz kaldım hiçbiri önemli değil sadece içim paramparça.. evimde bebeğim için özenle seçtiğim heyecanla kargo yolu beklediğim bütün eşyaları bıraktım. koskoca bi hiçlik ve boşluktan başka bir şey hissetmiyorsun.. bebişlerimiz bizi affetsin bu sınav çok zor
Abimler yeni taşındı malatyaya üç ay olmuştur inan tam adres olarak bilmiyorum. Ben yurtdışında yaşıyorum. Vefat eden arkadaşları maraş elbistandaki arkadaşları malatyadan önce orda yaşıyordu tahinden dolayı malatyaya taşındı. Rabbim sizinde yardımcınız olsunçok geçmiş olsun nerede abinler? sen neredesin? bu tarz olaylar yaşayıp etkilenmemek için kör sağor dilsiz olmak gerekiyor maalesef. hala bebeğimin benimle olmasına şaşıyorum
fiziksel olarak çok soğuğa ve açlığa maruz kaldım hiçbiri önemli değil sadece içim paramparça.. evimde bebeğim için özenle seçtiğim heyecanla kargo yolu beklediğim bütün eşyaları bıraktım. koskoca bi hiçlik ve boşluktan başka bir şey hissetmiyorsun.. bebişlerimiz bizi affetsin bu sınav çok zor
Çok geçmiş olsun iyisiniz değil mi? Allahım tekrar yaşatmasın inşallahçok geçmiş olsun nerede abinler? sen neredesin? bu tarz olaylar yaşayıp etkilenmemek için kör sağor dilsiz olmak gerekiyor maalesef. hala bebeğimin benimle olmasına şaşıyorum