2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar kaç kg ile hamile kalmaya çalışıyorsunuz ben 68lerdeyim vermeye çalışıyorum ama çok zor :KK43: birde bu ananas sirkesi var ya ödem attırıcı yumurtlama zamanı bırakmalı mıyım
Ben 62 kiloyum canım ideal kilom 57 bu süreçte nasıl zayıflanır acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur 😊

Almazsın merak etme dikkat edersin, bebiş senle ya gerisi önemli değil ❤️ Hem şüşko hem gebe kalamayanlar napsın 😄😄
Sağol canım umarım almam aslında pek kafaya takmak istemiyorum ama yine de dikkat etmek gerekir ❤️
Yaa evet kilolu bir şekilde gebe kalanlar var hamilelik boyunca yediklerine baya dikkat ediyorlar instada görmüştüm baya zor geldi 😁

Merhaba kızlar. 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün de kan verdim beta hcg sonucum 7.07 her an regli olcakmışım gibi hissediyorum, benim gibi düşük sonuç görüp sonra yükselen var mı aceba. Doktor çok düşük dedi sonuca kimyasal gebelikte olabilir tabi

Reformere gittim 5 ay epey bir incelme oldu çok da seviyordum.diyet yapıyor musunuz peki öyle etkisi daha iyi oluyor
Diyeti başaramadım bir türlü 😔 hamileler de ilerleyen aylarda hamile reformerı yapabiliyor diye biliyorum senin daha yeni diye mi doktor yasakladı

Eldorin Eldorin sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim valla ama ben hissetmiştim olduğunu yazdıklarından ve inatla regl belirtilerim de aynı dediğin yorumlardan. Umarım bu grup herkese uğurlu gelir 🙏🏻 benim de içimde nedense oldu gibi bi hissiyat var daha çok var belli olmasına benim ama hissiyatım böyle valla anlık. Gerçek ne olur bilmiyorum ama

Kızlar test verdim beta 23 çok düşük iki gün sonra tekrar gel dedi

Merhaba kızlar. 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün de kan verdim beta hcg sonucum 7.07 her an regli olcakmışım gibi hissediyorum, benim gibi düşük sonuç görüp sonra yükselen var mı aceba. Doktor çok düşük dedi sonuca kimyasal gebelikte olabilir tabi
3 yaşında bir kızım var, 9 ile öğrenmiştim ♡. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Allah. 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat ve üzeri artıyorsa sorun yoktur

3 yaşında bir kızım var, 9 ile öğrenmiştim ♡. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Allah. 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat ve üzeri artıyorsa sorun yoktur
Amin inşallah yükselir iki gün sonra tekrar test yaptırcam ama bende sürekli çok açık pembe yada kahverengi lekelenme oluyor rengi baya açık niye öyle acaba

X