- 7 Ocak 2014
- 3.118
- 4.393
- 38
Özelin dr u daha iyi diye bisey yok, ben oğlumu devlet hastanesinde sezeryanla doğum yaptım, dr umun 1 sene sonra özel hastaneye geçtiğini duydum, simdi devlette baba digum yaptiran dr özele geçince ozel guclermi yuklendi, ayni dr ayni bilgi ayni deneyim.Başlarda bende özele gittim. Artık devlete devam ediyorum. Birde benim doğum yapacağım yerde yenidoğan yogunbakim olması gerekiyor. Bebeklerim sarilikli doguyorlar. Hemen müdahale ediliyor. Ayrıca kalp rahatsızlığım var. Özelde doğum yapsam Allah korusun birşey olsa hemen beni devlete yönlendirecekler. Çünkü ellerindeki imkan o kadar gelişmiş değil. Ee ben sonunda devlete duseceksem ne diye özelde doğum yapayım. Ben senelerdir hastanelerin içindeyim. Şunu çok iyi öğrendim . En iyi doktorlar devlette bulunuyor. Özelde sadece daha iyi ilgi görüyoruz .. ilgiye para ödüyoruz bu kadar . (İstisnalar hariç)
Servisler cok iyi cok temiz ve yemekleri çok lezzetli oluyor. Inkar edemem, gerçi sezeryan olacam aç çıkıyorum yemek vermiyorlar ama olsun refakatci için iyi en azından, birde yeni yapıldı hastane ultrason cihazları çok iyi her yer yesyeni, eltim 10 ay önce özelde doğum yaptı, kaynanam diyorki o nasıl ozelmis 10 bin tl de para vermiş, koltuklar kırık bırak yatmayi oturamiyon bileÇok haklısınız. Doğum paketlerine bakmıştım bir ara adını duymadığım hastaneler bile çok pahalıydi. Temizse sorun yok