- 25 Şubat 2021
- 1.807
- 1.857
Ben de yumurta yiyemiyorum Her sabah en az 1 tane haşlanmış yemem lazımmış diyetisyen öyle diyip duruyor ama yok gitmiyohiç balık yemediğimi fark ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yumurta yiyemiyorum Her sabah en az 1 tane haşlanmış yemem lazımmış diyetisyen öyle diyip duruyor ama yok gitmiyohiç balık yemediğimi fark ettim
Cnm bende dün Covid olduğumu öğrendim 19 haftalık hamileyim sadece parol verdiler ve bol sıvı tüket dediler sen nasıl atlattın gebeliğe zararı varmı Covid inCinsiyete bende şuan karamboldeyim bana 17+2 de kesin kız dedi .. 18+1 de erkek dedi ben şok .. nasıl oluyor dedim o zaman en net detaylı ultrasonda belli olur yani ayın sonunda gireceğim ultrasonda netleşecek Allah'ın izniyle sağlıkla gelsinler de Allah'ın izniyle bu arada kovid geçirdiğim için bu kadar sık kontrolum oldu
Gaz bile olabilir. 14 hafta çok erken bence hareket için. İlk çocuksa özellikleNabız atar durumuda oluyor bende.Ama bu daha bir değişiklik kayma olması.Neden olabilir sizce hareket değilse.Korktum du açıkçası öyle bir kayma olunca çocuğa bir şey mi oluyor felan diye.Kotu bir şey olmasında
Ben hava nemlendiricisi aldım kivi marka. E bebekte de var ben 101 e gelmişti oradan aldım daha uyguna.Kızlar hava nemlendirici ve nebulizatör gerekli mi? Bebekli evlerde olması gerektiğini okudum hep. Alan varsa marka tavsiye eder misiniz? E bebekte kiwi nin nemlendiricisi vardı 300 liraydı iyi mi acaba
Nebulizatör de eczaneden alınmalı sanırım
Trendyol da hava nemlendiricisi görmüştüm. O hoşuma gitmişti. Basit bir şeydi ondan alacağım. Ama nebulizator sanki daha çok astım hastaları için gibi yanlış hatirlamiyorsamKızlar hava nemlendirici ve nebulizatör gerekli mi? Bebekli evlerde olması gerektiğini okudum hep. Alan varsa marka tavsiye eder misiniz? E bebekte kiwi nin nemlendiricisi vardı 300 liraydı iyi mi acaba
Nebulizatör de eczaneden alınmalı sanırım
Bizimki bacak arasını hiç göstermedi 12. Haftada doktor da çok uğraşmadı.ense kafa ölçumlerini yaptı sadece . Pazartesi ogrenicez hayirlisiylaBenim 12 haftalikken öğrendim.erkekti. Her gittiğimde yine de soruyorum
Dna testinde goruyorlarmiş 10. Haftadan sonra ben yurt dışındayım burda doktor istersen bakabiliriz dedi. Ama çoğu ülke kız çocuk olursa kurtaj yapılıyor diye soylemiyormus.☹Nasıl yani kanla cinsiyet nasıl belli oluyor
Benimde 13.haftada ogrenmem gerekiyordu ama test sonuçları direkt dr ye gidiyor ve ters giden birseyler olmadığı surece doktor seni aramiyor.bir sonraki randevuyu bekliyorsun. 16 da ancak ogrenicez cinsiyetiben 11. haftada öğrendim cinsiyeti. fetal dna testi yaptırdım onun sonucuyla beraber cinsiyeti de öğrendik. bebeğin dnasını ayırıp baktıkları için cinsiyeti biliyorlar
Omlet gibi yapsan yersin belki ben peynir maydanoz yada dereotu ,biber karistiriyorum yumurta tadini kokusunu bastiriyor yiyebiliryorumBen de yumurta yiyemiyorum Her sabah en az 1 tane haşlanmış yemem lazımmış diyetisyen öyle diyip duruyor ama yok gitmiyo
Benimki meraklı galiba göstermeyeBizimki bacak arasını hiç göstermedi 12. Haftada doktor da çok uğraşmadı.ense kafa ölçumlerini yaptı sadece . Pazartesi ogrenicez hayirlisiyla
aa o kötüymüş ben whatsapptan yazışıp öğrendimBenimde 13.haftada ogrenmem gerekiyordu ama test sonuçları direkt dr ye gidiyor ve ters giden birseyler olmadığı surece doktor seni aramiyor.bir sonraki randevuyu bekliyorsun. 16 da ancak ogrenicez cinsiyeti
Teşekkürler canım bende bakacaktım ama gidemedim. Sen alabildin miArkadaşlar günaydın bugün aktüel ürünü olan bir mağazaya ( dükkan ismi yazmak yasak mı bilmiyorum) bebek ürünleri geliyor haberiniz olsun. Katlanir Bebek küveti , ağız mendili vs.
İşten çıkınca gideceğim ama kalır mı bilmiyorum. Katlanan küvet,masrapa için. Bir bebek mağazasında 600 liraydı .burda 300e denk geliyorduTeşekkürler canım bende bakacaktım ama gidemedim. Sen alabildin mi
Şu küçük beyaz uygun fiyatlı olanı diyorsan ondan var bende ama çok küçük olduğu için tam emin olamadım. O yüzden kiwi yi merak etmiştimTrendyol da hava nemlendiricisi görmüştüm. O hoşuma gitmişti. Basit bir şeydi ondan alacağım. Ama nebulizator sanki daha çok astım hastaları için gibi yanlış hatirlamiyorsam
Haşlanmış daha iyi diye sürekli onu tavsiye ediyolar ama omlet yine arada yiyebiliyorum peynirle vs.Omlet gibi yapsan yersin belki ben peynir maydanoz yada dereotu ,biber karistiriyorum yumurta tadini kokusunu bastiriyor yiyebiliryorum
Bilemedim şimdi. Yorumlarda iyi yorumda var kötü yorum da. Ben daha büyük boyutta olanlara baktım.(teknosa da)onlar pahalı geldi açıkçası.Şu küçük beyaz uygun fiyatlı olanı diyorsan ondan var bende ama çok küçük olduğu için tam emin olamadım. O yüzden kiwi yi merak etmiştim
Bebeklere çocuklara ya da hasta olunca kendilerine uygulayanlar da vardı daha soramadım kullananlara ama sadece astım değil diye biliyorum ben
Ben hala tam atlatadim benim göğüs ağrısı öksürük çok fazlaydı oksurmekten karnım yirtiliyodu afedersin .. üç gün hastanede yattım .. yeni yeni duzeliyorum bende şuan 19+1 imCnm bende dün Covid olduğumu öğrendim 19 haftalık hamileyim sadece parol verdiler ve bol sıvı tüket dediler sen nasıl atlattın gebeliğe zararı varmı Covid in
Çok geçmiş olsun canım Dr kontrollerini aksatma lütfen sürekli git bebeğe bakılsın benim aşılar geçersiz kaldı.yeni aşı zamanımda gelmedi eşim evde korona atlatıyor inan korkulu bir süreç inşallah sakin ve kolay geçer en azından bebeğin adınaVardı 3 doz hemde ve bu üçüncü kovid oluşum ilk olduğum da o avuç avuç ilaçları dahil içmiştim .. ama bu kez çok zor oldu bu gün 24. Gün hala tam iyileşmiş değilim öksürük ve boğaz ağrım hala az da olsa var
Çok teşekkür ederim... İnsaAllah Allah'a emanetiz Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsinÇok geçmiş olsun canım Dr kontrollerini aksatma lütfen sürekli git bebeğe bakılsın benim aşılar geçersiz kaldı.yeni aşı zamanımda gelmedi eşim evde korona atlatıyor inan korkulu bir süreç inşallah sakin ve kolay geçer en azından bebeğin adına
ayyy ben de yiyemiyorum haşlanmış sadece omlet gibi yapabiliyorum. amaaaann ne yersek yarar inşallah sıkmayalım canımızıBen de yumurta yiyemiyorum Her sabah en az 1 tane haşlanmış yemem lazımmış diyetisyen öyle diyip duruyor ama yok gitmiyo