Ben kilodan bahsedemiyorum şu yiyip yiyip alamaynlardanım. Valla ilk hamileliğimde 45 kiloyla hamile kalıp 75 kiloyla doğuma gitmiştim :)) Ve 8 ay 62 kilo gezdim hayatımda ilk defa 50 kilo üstü olmuştum :))) sonra tekrar 50 kilo altı oldum 4 kilo kadar aldım şimdiden :))
Benim boyum 170 63 ile hamile kaldım bı ara 61e falan düştüm şimdi 65 oldum çok şükür kusmalar azalınca bırden kilo alınıyor. Ben de biraz takıyorum ama hafif göbek çıkmış bebek her ne kadar 150 gram olsa da sonuçta rahim genişliyor amniyon sıvısı var plasenta var o yüzden normal deyip kendimi avutuyorum hamur işi yemeye başlamıştım onu bırakacağım ben o kilo yaptı galiba
Ne kadar şanslısınızz ne güzel P papatyaannesi bende sanırım öyle deli gibi glutene düştümBenim boyum 170 63 ile hamile kaldım bı ara 61e falan düştüm şimdi 65 oldum çok şükür kusmalar azalınca bırden kilo alınıyor. Ben de biraz takıyorum ama hafif göbek çıkmış bebek her ne kadar 150 gram olsa da sonuçta rahim genişliyor amniyon sıvısı var plasenta var o yüzden normal deyip kendimi avutuyorum hamur işi yemeye başlamıştım onu bırakacağım ben o kilo yaptı galiba