- 30 Mayıs 2015
- 4.692
- 10.562
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
royal tasarım atölyesimoli çikolata ve durunun bandanaları şimdilik bunları gördüm
Hadi bakalım ben bugün gittim sormayı unuttumYarın kontrolüm var sorcam doktoruma uykumda bile oldu uyandırdı
Olabilir canım, ben sen de prograf kullanmıştın diye hatırladım, kusura bakma :) Tez zamanda kendini toplarsın inşallahSoğuk algınlığı değil canım, test yaptıranların %90 i ya infulenza yani domuz gribi yada covid çıkıyor, felaket bir salgın var
Ayy öyle bisey varsa dr a sorayim kullanayim ya olecem haftalardır, azaldı diyorum başa sarıyor tekrar
Ben öyle bisey kullanmadım hiç canım karistirdin galiba
Bizimkinin de cinsiyeti bugün belli oldu. Kız olacak inşallah. Sağlıkla gelsin bütün bebişler...Günaydın kızlar cinsiyetler artık netleşmeye başladı lütfen belli olanlar beni etiketleyin arada kaçırıyorum çünkü
Oyy maşallah kuzum Allah bağışlasın bu arada benim safrada 2 dene taş vardı kızım 11 aylıkken ciktiydi daha da kontrole gitmemiştim şimdiki hamileliğimde dolayı doktora anlaticam tabi ins bu sefer sıkıntı çıkarmaz bana takibini yaptır kuzum bende yarın gidiyorum bakalım ne çıkacak ferik mi civciv mi yani kız mi oğlan mibugğn Dr kontrolüm oldu cinsiyetimiz belli oldu oğlum olacakmış karaciğer konusunda şunu dedi tahlil ve ultrason için randevu alacağım safra taşı olabilirmiş
Sağlıkla gelsin inşallah safra taşıda zor Allah yardımcın olsunbugğn Dr kontrolüm oldu cinsiyetimiz belli oldu oğlum olacakmış karaciğer konusunda şunu dedi tahlil ve ultrason için randevu alacağım safra taşı olabilirmiş
ferik miiiiOyy maşallah kuzum Allah bağışlasın bu arada benim safrada 2 dene taş vardı kızım 11 aylıkken ciktiydi daha da kontrole gitmemiştim şimdiki hamileliğimde dolayı doktora anlaticam tabi ins bu sefer sıkıntı çıkarmaz bana takibini yaptır kuzum bende yarın gidiyorum bakalım ne çıkacak ferik mi civciv mi yani kız mi oğlan mi
ben yeni yıl gelmeden almaya çalışıyorum bu ay tam anlamıyla battımAyy ben daha alışverişe başlamadım çoğunuz başlamışsınız
Benim eşim şehir dışında ilk alışverişi beraber yapıcaz beni bekle dedi onu bekliyorum oyüzden daha almadım benim yılbaşından sonraya kalcak artıkben yeni yıl gelmeden almaya çalışıyorum bu ay tam anlamıyla battım
Size randevu açmaları lazım. Perintolog bölümünden. Yoksa alınmıyorKızlar merhaba, benim de bugün kontrolüm vardı. Cinsiyetinden emin olmak için doktorum tekrar çağırmıştı. Kesin olarak erkek :)
doktorum 20 gün sonra tekrar çağırdı, o zaman ben organlarına detaylı bakacağım, ama bir kere de perinatologun görmesini isteyeceğim dedi.
Şehir hastanelerinden ya da devletten perinatolog randevusu alamadım. Nasıl gidilir acaba
en güzeli bence de bekleyinBenim eşim şehir dışında ilk alışverişi beraber yapıcaz beni bekle dedi onu bekliyorum oyüzden daha almadım benim yılbaşından sonraya kalcak artık
ben de hiç hissetmiyorum geçen bi kıpırdanma vardı bağırsaklardanmışBen 13+2deyim bebegi hic hissetmiyorum siz nasil hissediOrsunuz