- 4 Haziran 2022
- 360
- 406
- 33
- 30
Ayy bende bol bol su içiyorum ama faydasi yok nerdeyse uc haftadir muhakkak bir gün bas agrisi icinde geçiyor inşallah geçicidir diye avutuyorum kendimi.merhaba, benim de çok ağrıyorbol su içmeye çalışıyorum başka bir çözüm bulamadım
Bende soda içmeye çalışıyorum, ama yani karnımın şişi inmiyor bi süre, sabah kalktığımda normal ama sonra akşama doğru kocaman oluyor , pantolonlara sığamıyorum, taytlarım sıkıyor resmenBennnnn karnım sanki 6 aylık midem taş gibi oluyor şişkinlik çok bendede soda içince bı tık rahatlıyorum
benim daha sık oluyor sakın endişelenmeAyy bende bol bol su içiyorum ama faydasi yok nerdeyse uc haftadir muhakkak bir gün bas agrisi icinde geçiyor inşallah geçicidir diye avutuyorum kendimi.
2 hafta önce 45 saat süren çok şiddetli migren atağı yaşadım. O günden bugüne gün içerisinde hafif yokluyor ve geçiyor. Çok su içmeye çalışıyorum. Bide migren taşı iyi geldi. Mentollü bir taş. ..bugün kızımı acile goturmustum 14 haftalık gebeyim basagrisindan duramiyorum dedi bı kadın.. Parol serum taktılar.. çok zor çok iyi anlıyorum sizi...Kizlar merhabalar, aranizda baş ağrısı çeken var mii? Ben mi anormalim yoksa merak ettim. Haftada bir muhakkak basim ağrıyor. Regl dönemlerimde da başım cok ağrırdı,ayni oyle bir ağrı çekiyorum ilac da içemiyorum.
Normal kıyafetler olmuyor hamile pantolonları da büyük .. aslında bu haftada o kadar olmaz karın şişkinlik hemde çok Dr her gittiğimde sorucam neden bu kadar sisiyo unutuyorum eğer benden önce sorarsanız benide bilgilendirilmesinizBende soda içmeye çalışıyorum, ama yani karnımın şişi inmiyor bi süre, sabah kalktığımda normal ama sonra akşama doğru kocaman oluyor , pantolonlara sığamıyorum, taytlarım sıkıyor resmen
Ben ayın 26sında gideceğim gidince bilgi verebilirim. Ben 10 sene sigara içtim gebe kalınca bıraktım sorması lazım bencedeKızlar merhaba. Aklıma bir şey takıldı
İkili test yaptıran anneler, doktor size ayrıntılı sorular sordu mu? Sigara içip içmediğiniz vs form gibi bi kağıttan sorular soruluyormuş sanırım
Benim doktorum bana hiçbir şey sormadı. Sadece ultrasonla bakıp kan vermemi söyledi
Ama sigara konusunu özellikle sorması gerekiyormuş sanırım anlamadım hiç .
Hadi yaa ben 8. Hafta kuzenler falan tüm sülaleler yaniBende sadece annem babam kardeşim bide eşimin annesi babası kardeşi biliyo diğerlerine söylemedik belki 16. Haftadan sonra söyleriz bilmiyorum
Yaaa çok güzel yaa maşallah keşke benimde ablam olsa dedim yıllarca ama ben ablaydımCanım ablam tatlıdır. Bazen takılırım abla hadi antenlerini salla bakalım ne havadisler var diyorum başlıyor anlatmayaaslında fikrin güzel
Yok valla ben söylemedim önden bir düşüğüm vardı dedim bunuda az kişi bilsinHadi yaa ben 8. Hafta kuzenler falan tüm sülaleler yani
Şişkinlik konusu hepimizde olduğunu düşünüyorum. Bende akşamları 6 aylık oluyorum sabahları 3 aylık..Normal kıyafetler olmuyor hamile pantolonları da büyük .. aslında bu haftada o kadar olmaz karın şişkinlik hemde çok Dr her gittiğimde sorucam neden bu kadar sisiyo unutuyorum eğer benden önce sorarsanız benide bilgilendirilmesiniz
Bana doktor yazdı. 12. Haftada başladı. Ama ben pazartesi alacağım ilacı. Benim hemoglobin normal ama ferritin çok düşük.Selam kızlar,
Demir ilacı kullanıyor musunjz? Kullananlar kaçıncı haftada başladınız?
12. Haftanda gittiğimde yani bikacgun önce ikili testi yaptırmadım ama bana sigara içip icmedigimi kaç doğum yaptığımi gibi sorular sordu.Kızlar merhaba. Aklıma bir şey takıldı
İkili test yaptıran anneler, doktor size ayrıntılı sorular sordu mu? Sigara içip içmediğiniz vs form gibi bi kağıttan sorular soruluyormuş sanırım
Benim doktorum bana hiçbir şey sormadı. Sadece ultrasonla bakıp kan vermemi söyledi
Banada sormadı önce muayene etti sonra kana gönderdi doktordan doktora değişiyor sanırımKızlar merhaba. Aklıma bir şey takıldı
Bayram olması dışında sorun yokBen ayın 26sında gideceğim gidince bilgi verebilirim. Ben 10 sene sigara içtim gebe kalınca bıraktım sorması lazım bencede
bizim bebişler de aynı gün doğuyormuş inşallah
Banada sormadı önce muayene etti sonra kana gönderdi doktordan doktora değişiyor sanırım
En azından sigarayı sormalıydı sanki internette o şekilde okudum hep. Hatta daha da soru soranlar varmış. İkili testi zaten sevmiyorum kötü yorumlarından dolayı şimdi de doktor niye sormadı diye düşünür oldum. Neyse vardır herhalde bir bildiği :))12. Haftanda gittiğimde yani bikacgun önce ikili testi yaptırmadım ama bana sigara içip icmedigimi kaç doğum yaptığımi gibi sorular sordu.
İnsallah gecer canimbenim daha sık oluyor sakın endişelenmeben gripten dolayı oluyor sanıyordum birkaç gündür her gün var.. inşallah bir an önce kurtuluruz ağrılardan
Yaa demekki tek değilmişim, migren taşı deneyeyim bende teşekkür ederim2 hafta önce 45 saat süren çok şiddetli migren atağı yaşadım. O günden bugüne gün içerisinde hafif yokluyor ve geçiyor. Çok su içmeye çalışıyorum. Bide migren taşı iyi geldi. Mentollü bir taş. ..bugün kızımı acile goturmustum 14 haftalık gebeyim basagrisindan duramiyorum dedi bı kadın.. Parol serum taktılar.. çok zor çok iyi anlıyorum sizi...
Tabi haklısın daha doğrusu öyle derler ama benim ağzımda kendi baklam olunca ıslanmaz başkasınınkini tutarımYok valla ben söylemedim önden bir düşüğüm vardı dedim bunuda az kişi bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?