- 30 Mayıs 2015
- 4.688
- 10.550
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün gripten çektim ateşim 37.5 oldu halada tam düzelmiş değilim bir kere parol içtim ama soğan sarımsak bolca yedim çiğden zencefil bal tükettim bol su ve c vitamini anca kendime geldim hamileyken x2 gücünde oluyo grip resmen soğan sarımsak doğal antibiyotik tüketebiliyosan yemeni öneririmKızlar grip sinüzit olan var mı aranızda ya boğazlarım aciyo ve sunizit azdı gene parol içtim banamisin demedi napaacam ben
Doktordan doktora değişiyo demek ki benim doktorum ikili test için en önemlisi şuan dedi istersen bunu yapalım istersen nipty testi yapalım ama ikili yaptırıp düşük risk çıkarsa üçlü ve dörtlüye asla gerek yok dedi bizim doktora para lazım değil sanırımIlk oğlumda, ikili normal cıktı ama üçlü test ve ayrıntılı ultrason istedi dr
Merhabalar nipt testi nerede yaptırdınızBen de 11+6 da gittiğimde folik asiti ve progestanı bıraktırdı, multivitamin, demir ve d3 vitamini başlattı. Ama multivitaminin içinde zaten yine folik asit var. Aslında almaya devam ediyorum gibi oluyor.
Bu arada nipt test sonucum da çıktı benim yaklaşık 6 günde, bir sıkıntı yokmuş çok şükür darısı tüm test sonucu bekleyenlere
Ne takvimi ben anlamadım canım aydınlatırmısın benikızlar takvim için bir arkadaş bir şeyler yapın demişti. bende hala takvim yok. sizde geldi mi?
Hiç merak etme bende halen öğrenmedim yanlız değilsinbebişinin cinsiyeti belli olan anneler çin takvimi tuttu mu ?
ay bir tek ben cinsiyet öğrenmemişim gibi bir his var içimde
Sağlıkla doğup kullanmayı nasip etsin rabbim. Ben hiç bişey alamıyorum bazen düşünüyorum acaba çokmu tuhaf biriyim diye ama elim gitmiyor bişey almaya.ay ben de bugün çok çılgın bir alışveriş yaptım biraz pahalı ürünler aldım
banyo havlusu, lif, 3lü çorap, 2li zıbın, 10 lu ağız bezi
Ankara’daki Genoks firmasına yaptırdım nipt testi, ben İzmir’deyim ama anlaşmalı laboratuvar varmış burada, orda kan verdim onlar Ankara’ya gönderdiler.Merhabalar nipt testi nerede yaptırdınız
Hepsiburadadan çorap aldım birkaç tane hello baby nin 15 tlye 3lü çorapları var çok güzel, bir de june diye bir mağazada %20 indirim vardı 3lü çoraplar 24 tlye geldi. Aziz bebe de uygun buraya ekliyorum aldıklarımı belki alan olur:)
kız maşallah nasıl söylemeden durdun biz ailemize hemen yetiştirdik ilk bebek bizimkilere eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz hemen söyledik.8. Haftanın dolmasını zor bekledim kuzenlerime yaymak için asla tutamam ama tutana da hayranım oda tarı bir süpriz ayrı bir heyecan olur heralde özel bir şey yapmayı mı düşünüyorsun söyleyeceğin zamanBen yurt dışındayım burda istediğin zaman gidemiyorsun kontrollere doktorum verdiği tarihte gidiliyor. Benim hamileliğimide ailem bilmiyor onlarada süpriz olacak
selam canım çin takvimi yaş ve hamile kalınan ayı baz alarak bebeğin cinsiyetini söylüyorNe takvimi ben anlamadım canım aydınlatırmısın beni
amiiiinn ben de alıyorum sonra acaba daha güzelini bulur muyduk diye canım sıkılıyor boş ver zamanı gelince nasılsa alınacakSağlıkla doğup kullanmayı nasip etsin rabbim. Ben hiç bişey alamıyorum bazen düşünüyorum acaba çokmu tuhaf biriyim diye ama elim gitmiyor bişey almaya.
Bende cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum daha bir çöp almadım bendeSağlıkla doğup kullanmayı nasip etsin rabbim. Ben hiç bişey alamıyorum bazen düşünüyorum acaba çokmu tuhaf biriyim diye ama elim gitmiyor bişey almaya.
Aman sevindim demekki bende tuhaflık yokBende cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum daha bir çöp almadım bende
Haklısın canım zamanını gelinceamiiiinn ben de alıyorum sonra acaba daha güzelini bulur muyduk diye canım sıkılıyor boş ver zamanı gelince nasılsa alınacak