Bağ ağrısı olabilir karın genişledikçe bağlar geriliyor kötü düşünmeKızlar siz ebirsey danisicam 3 gündür karnimda tuhaf bir kasılma oluyor en çokta göbek çevresinde ya acayip resmen anlık ağrı kramp olunca resmen bağırıyorum acayip birşey anlık oluyo istemsizce sanki ip geriliyo gibi oluyo benin gibi olan varmı ayın 29 sine randevu aldım
Bende oğlanda karında çizgi olmuştu ve kıllanma olmuştu göbek ve göğüste, kızda olmadı. Bunda da henüz olmadı bakalım cinsiyet ne olacakBendede henüz çizgi oluşmadı genelde esmerlerde daha çabuk beliriyormuş ben sarışınım belki ondan daha belli olmadı çin takvimi erkek dio ama 12+0 da doktorum kıza benzetti haftaya kontrolüm var kesinleşir kız çıkarsa göbek çizgiside çin takvimide yalan
9 haftalıkken gördümKeseyi ve kalp atışını gördüğünde kaç haftalıktın
Öyleyse benimde o yüzden bende beyaz tenliyimBendede henüz çizgi oluşmadı genelde esmerlerde daha çabuk beliriyormuş ben sarışınım belki ondan daha belli olmadı çin takvimi erkek dio ama 12+0 da doktorum kıza benzetti haftaya kontrolüm var kesinleşir kız çıkarsa göbek çizgiside çin takvimide yalan
Geçtiğimiz hafta 45 saat süren şiddetli başağrısi yaşadım.. Allah kimsenin başına vermesinKızlar son 3 gündür sürekli başım ağırıyo sizde de baş ağrısı oluyor mu ? Hormonlardan diye düşünüyorum doktor yeni vitaminlere başladı onların yan etkisi mi bilmem uyku düzenimde normal anlamadım
Benimde yatakta sagimdan soluma dönerken yada aniden kalktığımda kramp giriyor. Yüksek ihtimal magnezyum eksikliği...cuma kontrolüm var Dr a soyluycemKızlar siz ebirsey danisicam 3 gündür karnimda tuhaf bir kasılma oluyor en çokta göbek çevresinde ya acayip resmen anlık ağrı kramp olunca resmen bağırıyorum acayip birşey anlık oluyo istemsizce sanki ip geriliyo gibi oluyo benin gibi olan varmı ayın 29 sine randevu aldım
ayyy olabilir ben biraz esmerimBendede henüz çizgi oluşmadı genelde esmerlerde daha çabuk beliriyormuş ben sarışınım belki ondan daha belli olmadı çin takvimi erkek dio ama 12+0 da doktorum kıza benzetti haftaya kontrolüm var kesinleşir kız çıkarsa göbek çizgiside çin takvimide yalan
çok güzelmiş güle güle kullanınKızlar, civil den aldigim puset geldi, açık halini çekmeyi unutmuşum, zor yere kaldırdık, çok güzel biz çok beğendik, kendi minderi bile yumuşacık kadife gibi, gayette iş görür kalitede
benim de bir hafta kadar çok kötü ağrım oldu nefes alamıyordum burnum vs tıkalıydı sinüzit idi sanırım.. biraz antibiyotik kullandım :/ son 2 gündür iyiyim. belki soğuk almışsınızdırKızlar son 3 gündür sürekli başım ağırıyo sizde de baş ağrısı oluyor mu ? Hormonlardan diye düşünüyorum doktor yeni vitaminlere başladı onların yan etkisi mi bilmem uyku düzenimde normal anlamadım
Merhaba ben de sizinle benzer durumdayım. 1-2 defa içmemeyi denedim belki gerek kalmamıştır artık diye ama o günleri perişan halde geçirdim. Bir an evvel temin edip başlamışsınızdır yeniden umarım.Kızlar 12.haftamdayım prilam dr kullanıyordum yatmadan iki tane iki haftadırda iyiydim ilaç bitti pazartesi alırım diyordum hem doktora gidicem hem de belki geçmiştir bulantılarım diye dün kullanmadım gayet iyiydim bugün berbat haldeyim sabahtan beri çıkarıyorum suyu bile başım ağrıyo hiç böyle olmamıştım bişey yiyemedim ama çıkarmaya devM su çıkarıyorm resmen benim gibi olan varmı ilaç içmediğim için daha mı ağır bulantım oldu bu kadar hiç olmMıştm
Başladım kendime geldim ikinci günü daha da bırakmam heraldeMerhaba ben de sizinle benzer durumdayım. 1-2 defa içmemeyi denedim belki gerek kalmamıştır artık diye ama o günleri perişan halde geçirdim. Bir an evvel temin edip başlamışsınızdır yeniden umarım.
Benim çok hafif varKızlar 12. Haftadakilere sesleniyorum göbüşünüz çıktı mımerakla çıkcağı günleri bekliyorum da
Canım bende olmuştum 1-2 ay önceydi sanırım bol mandalina tükettim ben 3 günde geçtiKızlar günaydın maalesef gripten bende nasibimi aldım burnumu hissetmiyorum neler uyguladınız zencefil bal dışında?
günaydın çok geçmiş olsunKızlar günaydın maalesef gripten bende nasibimi aldım burnumu hissetmiyorum neler uyguladınız zencefil bal dışında?
Çok geçmiş olsun. Ben hasta olunca propolis desteği alıyorum. Ve pekmez yiyorum bana iyi geliyor.Kızlar günaydın maalesef gripten bende nasibimi aldım burnumu hissetmiyorum neler uyguladınız zencefil bal dışında?
Pekmez bende yiyorumÇok geçmiş olsun. Ben hasta olunca propolis desteği alıyorum. Ve pekmez yiyorum bana iyi geliyor.
Deneyeyim teşekkür ederimgünaydın çok geçmiş olsun
benimki sinüzite daha çok benziyordu ve ilaç kullanmak zorunda kalmıştım
burnun tıkalı olursa eczaneden serum fizyolojik alıp burnuna sıkmanı öneririm ben günlerce nefes alamadım.
ama midem ağrırsa sıcak doğal süt içtim. meyve daha çok yedim. et suyuyla haşlama çok içtim. belki bunlar işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?