- 20 Kasım 2022
- 8
- 0
- 28
Listeye mi eklenmek istiyorsun
Nasıl eklenebilirimListeye mi eklenmek istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeye mi eklenmek istiyorsun
Nasıl eklenebilirimListeye mi eklenmek istiyorsun
Öyle tabi ben çocukları bir yaşına kadar portatifre yatırdım .. sonra 4 yaşına kadar park yatak bunada Allah nasip ederse portatif alacağım insaAllahPark yataklar güvenli olmadığı için yurtdışında tercih edilmezmiş, bizde almıştık kullanamadık, portatif taşınabilir beşikler 7 8 aya kadar çok iyi oluyor, sonrasında bütçesi uygun olan için korunaklı bazalar, yada mobilya beşik kullanmak gerekiyor. Benim tecrübemde bu yönde
Nasıl eklenebilirim
İSİM | YAŞ | SAT | KESE | KALP ATIŞI | CİNSİYET | BEKLENEN DOĞUMTARİHİ |
---|
selamlar çok geçmiş olsunKızlar 12.haftamdayım prilam dr kullanıyordum yatmadan iki tane iki haftadırda iyiydim ilaç bitti pazartesi alırım diyordum hem doktora gidicem hem de belki geçmiştir bulantılarım diye dün kullanmadım gayet iyiydim bugün berbat haldeyim sabahtan beri çıkarıyorum suyu bile başım ağrıyo hiç böyle olmamıştım bişey yiyemedim ama çıkarmaya devM su çıkarıyorm resmen benim gibi olan varmı ilaç içmediğim için daha mı ağır bulantım oldu bu kadar hiç olmMıştm
Benim özellikle bu hafta belirginlesmeye basladı. Sürekli tartiliyorum şuan kilo da pek almamışım. Veee bugün ilk kez bebeğimi hissettim. Gerçekten böyle bir şey hiç hissetmemiştim. Bağırsak hareketi vs olsa hep yaşadığım şey ve bu çok daha farklıydıKızlar dışardan bakılınca hamile olduğunuz anlaşılıyormu. Karnınızda büyüme oldumu?
oyy yerim onların hareketlerini. Darısı tüm çocuk isteyen bacılarımızın başına. Çok büyük nimet rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Benim özellikle bu hafta belirginlesmeye basladı. Sürekli tartiliyorum şuan kilo da pek almamışım. Veee bugün ilk kez bebeğimi hissettim. Gerçekten böyle bir şey hiç hissetmemiştim. Bağırsak hareketi vs olsa hep yaşadığım şey ve bu çok daha farklıydı
Bende hissettim bir kaç gün önce hatta aynı anda eşim hemen dokundu sabah saatiydi.ve hayatta bağırsak hareketine benzemiyor dokunarak anlaşılıyor inşallah kısa sürede yeniden yaşarızBenim özellikle bu hafta belirginlesmeye basladı. Sürekli tartiliyorum şuan kilo da pek almamışım. Veee bugün ilk kez bebeğimi hissettim. Gerçekten böyle bir şey hiç hissetmemiştim. Bağırsak hareketi vs olsa hep yaşadığım şey ve bu çok daha farklıydı
ay ben öyle doktorlara denk geliyorum ki hepsi asla belli olmaz dediler pes ettim artıkkızlar 13 haftada cinsiyet öğrenen varmı? 13.haftaya randevü aldım belli olmuyorsa iptal edeceğim
Yalan o yaa ablamda kızdı tepeye kadar çıkmıştıbir de şey okumuştum göbekte oluşan çizgi deliğe kadarsa kız deliğin yukarısında da varsa erkek yazmışlardı
yaaa ben de ona bakarak kız diyordum ama bana herkes erkek hissediyorum diyorYalan o yaa ablamda kızdı tepeye kadar çıkmıştı
Bendede göbek deliğine kadar çizgi doktor %85 erkeğe benzetiyorum dediyaaa ben de ona bakarak kız diyordum ama bana herkes erkek hissediyorum diyor
İnşallahBende hissettim bir kaç gün önce hatta aynı anda eşim hemen dokundu sabah saatiydi.ve hayatta bağırsak hareketine benzemiyor dokunarak anlaşılıyor inşallah kısa sürede yeniden yaşarız
Rica ederim canim1Tamam bn bunları sorayım bir doktora teşekkür ederim ayrıntı için
Geçmiş olsun canım.Yok güveniyorum 18 senelik doktorum. Evet gebelik şekeri son iki hamileliğimde insülin kullandım zaten şekerim hep sınırda onun için bundada çıktı şimdilik ölçüp not alıyorum 10 gün sonra tekrar gidecem çok yüksek ihtimal tekrar insülin kullanacam çünlü diyet fayda etmiyor
Duymadıysan olmayabilir.bana doktor verdi kağıdı ve açıklama yaptı standart bir uygulama.Ekstra doğum ucreti var mı siz de? Yoksa zaten ödeme alacağın durum da yoktur.Burda ödemeyi dogumdan sonra sen yapıyorsn özel hastane gibi sonra evrakları götürüp; bak ben hamileliğimde muayeneme gittim kontrollerimi oldum dogumuda yaptım diyip paranı geri istiyorsun anne babaya kalmadan otomatik ödeme yapılsa daha güzel olur tabikiBen hiç duymadım böyle bir durumu yaşadığım ülkede.