- 9 Ekim 2022
- 982
- 714
- 23
- 40
Çok teşekkürler canım. Yani zorlama doğuma kadar parmakların delik deşik oluyor günde 4 kez şeker ölçüyorum üç kezde iğne vuruyorum bazen şeker düşüyor aniden o kötü yoksa benimki gelip geçici rabbim devamlı bu durumda olanlara yardım etsin, sabır versin. Şeker hastalığı disiplin ve sabır isteyen bir hastalıkçok üzüldüm inşallah seni çok zorlamıyordur bu durumsağlığın için gerekli olduğuna göre lütfen aksatma
Ben magvital toz var onu içiyorum bana da kaşık ağrım için verdiMerhaba kızlar, Doktora ağrım ve sancım olduğunu söylemiştim magnezyum ilacı yazdı benim gibi ağrı için ilaç içen var mı bana magosit tablet yazmış
Yanlış yazmışım canım 31.08.2022 olucaktıHesaplamanda bir yanlışlık olmasın canım benin son adet tarihim 04.09.2022 ben şuan 11+5 günlük gebeyim senin nasıl 12+5 günlük oluyor senin sat bende sonra
Evet 1 hafta önden gidiyor ilginç olanı da betam 4 hafta 4 günlükken 23 bindi bu kadar yüksek olması ve bebeğimin önden gitmesi işkillendirdi beni açıkçasıÖnden mi gidiyor bebeğin
Yanlış yazmışım canım 31.08.2022 olucaktı
Magnezyum sonrası ağrında bir azalma oldu mu? İlk üç ay verilmiyorsa diye endişe etmiştim ama bende kullanmaya başlAyım o zaman inşallah sağ salim fazla ağrı olmadan yerleşir bebeklerimiz : )Ben magvital toz var onu içiyorum bana da kaşık ağrım için verdi
Amin teşekkür ederim Allah razı olsun inşaÂllah sizin bebeğinizde hayırlı olsun inşaÂllahhayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş
Kıza benziyorEki Görüntüle 3166784 Kızlar cinsiyet tahmini alabilir miyiz?
Önceden sma durumunu bilmek elbette daha iyi ama artık bebek doğduktan sonra topuk kanından bakıyorlarBenim de 2 hafta sonra ikili testim var. Umarım hepimiz bebeklerimizi sapasağlam kucağımıza alabiliriz.
Aslında kötü düşünmüyorum ama şu ikili testten iyi haberler duymayı çok istiyorum. Biz sma testi de yaptıramadık artık anlamı yoktur zaten yapmanın da.
Bende dün bulantı yoktu. Bu gün bulantı kahvaltıdan sonra oldu.Önceleri kahvaltıdan önce oluyordu.yaaa nasıl anladın hastalandın mı
Merhaba, evet düşüğüm 8 eylülde olmuştu. 9 eylülde normal adet görmeye başladım, 1 hafta sürmüştü, onu baz aldılar ama ovülasyonun ne zaman gerçekleştiğini bilmiyoruz tabi, arada 1 hafta bi süre var ama kime sorduysam bebekler yakalıyor haftalığını ilerleyen aylarda dedilerMerhaba.Düşüğünüzün başladığı tarihe göre 10+3 öylemi?Bende de 2 hafta geriden geliyor,geç döllenme dedi doktor
Merhaba, benimde kusmam arada oluyordu fakat şu ara soğandan tiksindim sanırım ne zaman kokusunu alsam direk çıkarıyorum, asit boğazımı yakıyor, çünkü safra kusuyorum genelde, boğazımın acısı beni çok zorluyorKızlar bu saatte yazıyorum çünkü mahvoldum akşamdan beri çok bulantım var en sonunda kustum ve safra çıkardım, burnum da kanadı. 10 dakika rahattım fakat yine başladı bulantı. Dr kusarsan haberim olsun demişti heralde o zaman ilaç verecek yarın yazmayı düşünüyorum. 9+3 oldum. Kusarken siz de çok zorlanıyor musunuz?
Ben 12+ lardayım şuan bir kaç gündür kullanıyorum sanki biraz azalma başladı gibi. İshal yapabilir dedi birdeMagnezyum sonrası ağrında bir azalma oldu mu? İlk üç ay verilmiyorsa diye endişe etmiştim ama bende kullanmaya başlAyım o zaman inşallah sağ salim fazla ağrı olmadan yerleşir bebeklerimiz : )
Doktorunuza söylediniz mi ben sabah mesaj attığımda hastaneye çağırdı serum taktı. Bir de prilam dr yi sordum önerir misiniz diye evet kullanabilirsin akşamları 2 tane dedi. Serumdan sonra iyiyim şükür bakalım prilam da işe yararsa çok iyi olucakMerhaba, benimde kusmam arada oluyordu fakat şu ara soğandan tiksindim sanırım ne zaman kokusunu alsam direk çıkarıyorum, asit boğazımı yakıyor, çünkü safra kusuyorum genelde, boğazımın acısı beni çok zorluyor
Amin inş canımAmin teşekkür ederim Allah razı olsun inşaÂllah sizin bebeğinizde hayırlı olsun inşaÂllah
çok geçmiş olsun öyle haklısın ki benim eniştem senelerdir şeker hastası dediğin gibi bizim şikayetler 9 ayda biter ama onlar bir ömür bu hastalıkla mücadele ediyorlar.. rabbim yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallahÇok teşekkürler canım. Yani zorlama doğuma kadar parmakların delik deşik oluyor günde 4 kez şeker ölçüyorum üç kezde iğne vuruyorum bazen şeker düşüyor aniden o kötü yoksa benimki gelip geçici rabbim devamlı bu durumda olanlara yardım etsin, sabır versin. Şeker hastalığı disiplin ve sabır isteyen bir hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?