- 1 Ekim 2022
- 236
- 193
Maşallah ne güzelhepsinin kız olacağını bilsem 5 kız doğurmak isterdim bende kız istiyorum
Aile hekimliği arabayla gidilecek uzaklıkta burda sağlık ocaklarında pazartesi kan veriyosun çarşamba çıkıyorAile hekimliği yakınsa orada da yaptırabilirsin canım yapıyorlar
Aile hekimliği arabayla gidilecek uzaklıkta burda sağlık ocaklarında pazartesi kan veriyosun çarşamba çıkıyor
Ay o da doktora bagli ben pazartesi yaptirdim 2 gun sonra tekrar istedim degerin guzel cikmis direk kadin diguma git dedi yolladiAile hekimliği yakınsa orada da yaptırabilirsin canım yapıyorlar
Ay biraz ısrarcı olmak iyi oluyor bana da gerek yok dedi çok korkuyorum ilk gebeliğim lütfen bakılsın diye ısrar edince baktılarAy o da doktora bagli ben pazartesi yaptirdim 2 gun sonra tekrar istedim degerin guzel cikmis direk kadin diguma git dedi yolladi
Valla ben batının en güzel şehri İzmir deyim ama maalesef burası böyle oturduğum belde uzak kalıyorOrası nasılmış öyle ya ben de doğunun ücra bir ilcesindeyim ama kan verince aynı gün çıkıyor
Oy kıayamm kız benimde öyleydi ilk gebeliğim de şimdi oturdu tüm heycanlarAy biraz ısrarcı olmak iyi oluyor bana da gerek yok dedi çok korkuyorum ilk gebeliğim lütfen bakılsın diye ısrar edince baktılarhatta sonuç geç çıkar dediler laboratuvar çalışanlarina gidip nolur hemen bakın ilk gebeliğim diye yalvardım sonucu bir iki saate çıkarttım
Hay masallah bende ikna kabiliyeti yok demek kiAy biraz ısrarcı olmak iyi oluyor bana da gerek yok dedi çok korkuyorum ilk gebeliğim lütfen bakılsın diye ısrar edince baktılarhatta sonuç geç çıkar dediler laboratuvar çalışanlarina gidip nolur hemen bakın ilk gebeliğim diye yalvardım sonucu bir iki saate çıkarttım
Yaaaa teşekkür ederim. İnan ki hiç beklemediğim ihtimal vermediğim anda olduİçime nasıl dogduysa hamile olduğunu bakayım dedimtebrik ederim canım
Insallah oyledir. Evet 5+0 dan 4 gun oncesi 2500 du doktora gittigimde cok daha yukselmis olmasi gerekiyordu yani bence karindan gorebilirdi ama vaginal bakmasina ragmen cok zor gordu doktor keseyi.Herkesin gelişimi bir olmuyor canım onu hiç takma bu hafta görürsün inşallah.5+0dan 4 gün önce mi 2500dü?
Benim doktor 12 sinde gel ufakda olsa keseyi görürüz dedi yani 1 hafta sonra insallh vajinal bakmazInsallah oyledir. Evet 5+0 dan 4 gun oncesi 2500 du doktora gittigimde cok daha yukselmis olmasi gerekiyordu yani bence karindan gorebilirdi ama vaginal bakmasina ragmen cok zor gordu doktor keseyi.
Gözün aydın canim, devami da gelir insallah hayirlisiylaCümleden selamun aleykum arkadaşlar. Biz bugün minikte olsa,kesemizi gördük çok şükür. 2 hafta sonrasına randevu alicam kalp atışı için gidicez nasipsefolio asit başla dedi . kan değerlerime de gittiğimde bakicakmis . bizden boyle haberler
Ve aleykum selam masallh daha güzel haberlerin olsunCümleden selamun aleykum arkadaşlar. Biz bugün minikte olsa,kesemizi gördük çok şükür. 2 hafta sonrasına randevu alicam kalp atışı için gidicez nasipsefolio asit başla dedi . kan değerlerime de gittiğimde bakicakmis . bizden boyle haberler
Siz tam kac haftaliktiniz doktora gittiginizde?Benim doktor 12 sinde gel ufakda olsa keseyi görürüz dedi yani 1 hafta sonra insallh vajinal bakmaz
Hayırlı olsunCümleden selamun aleykum arkadaşlar. Biz bugün minikte olsa,kesemizi gördük çok şükür. 2 hafta sonrasına randevu alicam kalp atışı için gidicez nasipsefolio asit başla dedi . kan değerlerime de gittiğimde bakicakmis . bizden boyle haberler
Ben teste görür görmez gittim ilk gittigimde beyan 26. İdi ikincide 107.58 bugün ise 388.43 civarlarında çıktı çok yeniydi gittiğimde testinde silik çizgi çıkar çıkmaz gittim şuan ise 4 b veyatta 5 haftalık dedi doktorSiz tam kac haftaliktiniz doktora gittiginizde?
Tesekkur ederim kardesimGözün aydın canim, devami da gelir insallah hayirlisiylacuma da ben gidicem kese icin insallah goruruz 6. Haftanmi? Betan kacti xanim vajinal ultrason mu bakildi?
Amin canim cumlemizin İnşaallahVe aleykum selam masallh daha güzel haberlerin olsun