Ben öyleyimhatta 2 gün önce bunun için doktora gitmiştim. Normal çıktı herşey .
Bı kacgundur progestan fitili içeri itemiyordum.onume hep bı engel geliyordu. Bı parmak bogumu kadar sokabiliyordum sadece . Dün gece önüme gelen o engelin rahim olduğunu anladımbugün özelde kendi doktoruma gittim.Alttan muayene etti. Rahim sarkması oluşmuş. Bebek acisindan hiç bir sakincasi yok ama senin kasık ve bel ağrın çok olur dedi. Fitili artık koyamayabilirsin bu yüzden yut dedi
Bol şans canım. Kanı ne için almışlardıiki gündür uyuyamıyorumgün içinde çok uykum geliyor gece hiç gelmiyor yarın kan sonucum sebebiyle erkene alınmış randevum var. normalde cuma gidecektim. hadi bana ve bebişe bol şans
Vallahi kızlar bu haftalarda böyle yatmakta zorlanıyorsak son haftaları düşünemiyorumBel ağrısı çok zor hayattan soğutuyor seni anlayabiliyorum. Sola yatıp bacaklarının arasına yastık koyabilirsin sırtüstü yatma daha çok ağrıyor.
MaşallahKızlar bugün kontrolümüz vardıherşey normal eli kolu oluşmuş baya hareketliydi cinsiyette kıza benzetti 2 li test verdim ense kalınlığımız normal çıktı sonuçları 2 hafta sonra alcam
Benimde ilk hamileliğim sancılı :) Bu hamileliğim kusmalı geçiyor 1 hafta hastanede yatırdı bu sıpaİnan bana benim hamileliğimde aynı seninki gibi garip geçiyor yada ne bilim ben ilk 5 ay istifra ettim bundada sadece sancım var hayırlısı tuhaf ama sağlıkla gelsinler de bunada şükür rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin hepimize
Bendede var bel ağrısı dün kontrolde doktoruma söyledim bana bel ağrıları için çok erken olduğunu gebelik öncesine dayalı bir sebep olduğunu söyledi bide kilo fazlalığından da ağrı yapıyomuşVallahi kızlar bu haftalarda böyle yatmakta zorlanıyorsak son haftaları düşünemiyorumallah yardımcımız olsun
Teşekkür ederimmmNormal bir durummus. 10 kadından 30 unda gözükür dedi. Sadece bel ağrın ve kasik agrin çok olur dedi. Düşüğe neden olmaz dedi. Hatta benim adet sancilarim çok oluyordu onun nedeni de buymuş. Normal doğum olabilir. Yani ters diyince tepetaklak ters düşünmeyin. Normalde rahim bizim gobegimize doğru biraz egikken şimdi belimize doğru üst noktası biraz eğik. Google'da görsellerde bulabilirsiniz
Canım senin kilonu bilmiyorum ama benim kilodan olabilirBendede var bel ağrısı dün kontrolde doktoruma söyledim bana bel ağrıları için çok erken olduğunu gebelik öncesine dayalı bir sebep olduğunu söyledi bide kilo fazlalığından da ağrı yapıyomuş
Genel bir salgın var zaten canimAkşamları burnum tıkanıyor derinden nefes alıyorum başka bir hastalık belirtisi de yok gebelik nezlesi diye bişey varmış bu olabilir mi acaba
Kızlar merhaba gittim kontrole ense kalınlığı normal çıktı çok şükür bebişimizi erkeğe benzetti ama kesin değil dedi kan sonucum da 2 haftaya çıkacakKızlar merhaba ben de bugün ikili teste gideceğim inşallah güzel haberler ile dönerim.
doktorum ilk defa 12.hafta kontrolünde kan tahlili istedi. genel bir sürü şeye bakıldıBol şans canım. Kanı ne için almışlardı
Cumartesi de biz gidicez heyecanlıyımKızlar merhaba gittim kontrole ense kalınlığı normal çıktı çok şükür bebişimizi erkeğe benzetti ama kesin değil dedi kan sonucum da 2 haftaya çıkacak
Benimde özellikle yastığa başımı koyunca oluyor. Ama benim alerjimde var tabi ilaçları kullanamıyorum şu anAkşamları burnum tıkanıyor derinden nefes alıyorum başka bir hastalık belirtisi de yok gebelik nezlesi diye bişey varmış bu olabilir mi acaba
Güzel haberler alırsınız inşallahCumartesi de biz gidicez heyecanlıyım
Ablamız ile gideceğiz
Kromozom bozuklukları çıkıyor bildiğim kadarıyla. Ben de aldırmam gerek yok diye düşünüyordum ama hazırlıklı olmak adına yaptırayım dedim. Çok şükür ense kalınlığına bakınca down değil dediİkili testte sadece down sendromu gibi kalıtımsal hastalıklar tesbit ediliyor değil mi, önceden bilindiğinde önlenebilir hastalıklar da tespit edilebiliyor mu? Ben yaptırmayı düşünmüyorum da aklıma takıldı eğer tedavi edilebilen hastalıklar da çıkıyorsa yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?