Ben belirti yaşadığım zaman seviniyorum ki,bebeğim yaşıyor☺belirtilerim de hafif şükür.Kanda pıhtılaşmaya bakıldı mı?Kalbiniz tarafta ağrı varsa,pıhtılaşmadan ola biliyor,bende hamile kaldığım ay ağrı oluyordu,ben daha hamile olduğimdan habersizdim,kan vermişdim,o zaman öğrenmişdim
Hepimiz bı hareketleri hissetsek rahatlayacagiz sankibilmiyorum bakıldı mı açıkçası, her gittiğimde kan verdim, hepsinde de herhangi bir sorun yok denildi. sadece idrar yolu enfeksiyonum vardı, o da düzeldi gibi çok şükür.
kardiyolojiye de gittim, sorun olmasın, kafam rahat olsun diye. doktor kan sonuçlarına da baktım ben dedi, ekg ye baktı, bir sorun yok şu an, ağrın çok artarsa tekrar gelirsin dedi.
haklısınız bu arada valla, insan belirti olunca daha farkında oluyor bazen, ben en çok onun hareketlerini hissedeceğim zamanı merak ediyorum :)
Ilk 6 hafta sarı gibiydi sonra beyaza döndü suan 8 deyim.ilac kullandigim icin bazen çok açık kahve gibi de olabiliyor.Hanımlar akıntı renginiz nasıl ?
aynen yaa :))Hepimiz bı hareketleri hissetsek rahatlayacagiz sanki
Kızlar suan 8.haftadayım ve aşırı halsizliğim var. Hicbir sey yapmaya enerjim yok.tek olduğum için kahvaltimi yemeğimi kendim hazırlıyorum onun harici evi supurmek bulasiklar vs gözümde buyuyor hep.bazen canim biseyler istiyor ama yapmak çok zor geliyor corba yapip içiyorum sadece.yemek harici yatmak istiyorum.siz de böyle misiniz sürekli hasta gibiyim.
böyleyim. yoğun bir işte çalışmıyorum ama eve geliyorum bütün pilim bitmiş gibi. akşam 21.30 gibi uyuyakalıyorumKızlar suan 8.haftadayım ve aşırı halsizliğim var. Hicbir sey yapmaya enerjim yok.tek olduğum için kahvaltimi yemeğimi kendim hazırlıyorum onun harici evi supurmek bulasiklar vs gözümde buyuyor hep.bazen canim biseyler istiyor ama yapmak çok zor geliyor corba yapip içiyorum sadece.yemek harici yatmak istiyorum.siz de böyle misiniz sürekli hasta gibiyim.
ben de böyleyim idrar yolu enfeksiyonundan sonra bir iyi bir kötüŞu bulantılar azalması gerekirken neden artıyor yatam azaldı dedim iki gündür geri geldi var mı bu haftalarda ben gibi olan
Ben de aynı bu şekildeyim. Sadece arada yemek yapıyorum diğer her şeyi eşim yapıyor evde olduğu için. Kesinlikle enerjim yok yatmak istiyorum hepKızlar suan 8.haftadayım ve aşırı halsizliğim var. Hicbir sey yapmaya enerjim yok.tek olduğum için kahvaltimi yemeğimi kendim hazırlıyorum onun harici evi supurmek bulasiklar vs gözümde buyuyor hep.bazen canim biseyler istiyor ama yapmak çok zor geliyor corba yapip içiyorum sadece.yemek harici yatmak istiyorum.siz de böyle misiniz sürekli hasta gibiyim.
Yaş ve sat bilgiside verirsen ekliyimBeni de listeye ekler misiniz?Arianaa
Keseyi 19 Ekim'de, kalp atışını da 27 Ekim'de duymuştum :)
**Kese için doktor 5+3 demişti, kalp atışını duyduğumdaki doktorsa o gün için 5+6 dedi, daha çok fark olması gerekirdi ama neden böyle oldu bilemiyorum.
Genelde beyaz ama arada sarıya dönüyorHanımlar akıntı renginiz nasıl ?
Yaş ve sat bilgiside verirsen ekliyim
Ben kaç gündür biraz bişe yemeye başlamıştım dünden beri çıkarıyorum bulantı halsizlestirdiŞu bulantılar azalması gerekirken neden artıyor yatam azaldı dedim iki gündür geri geldi var mı bu haftalarda ben gibi olan
Teşekkür ederim,benim bu konuda hiç bilgim yoktu.Ultrason net gösteriyor sanıyordumBenim doktor da şöyle açıkladı bu durumu: bebeğin baştan popoya ölçerken hareket şekline göre değişkenlik gösteriyormuş. Artı 7 eksi 7 olabilir dedi.
Nar suyu duydum evet içiyorum insalalj düzelir gebeliğini etkilemez, 4 haftada göre değerin yüksek dedi doktor inada biraz kafam takıldıDeğerin normal bence rahim inceliği için nar suyu önerirler ama hamileyken içilir mi bilemiyorum genelde gebelik öncesi öneriyorlar araştır istersen
Ben de geçen haftaya kadar daha yorgun hiss ediyordum kendimi,tsh-ım yüksek çıktı,ilaça başladım,bu hafta daha iyiyimKızlar suan 8.haftadayım ve aşırı halsizliğim var. Hicbir sey yapmaya enerjim yok.tek olduğum için kahvaltimi yemeğimi kendim hazırlıyorum onun harici evi supurmek bulasiklar vs gözümde buyuyor hep.bazen canim biseyler istiyor ama yapmak çok zor geliyor corba yapip içiyorum sadece.yemek harici yatmak istiyorum.siz de böyle misiniz sürekli hasta gibiyim.
nar suyunu çok içmeyin,zararı ola bilirNar suyu duydum evet içiyorum insalalj düzelir gebeliğini etkilemez, 4 haftada göre değerin yüksek dedi doktor inada biraz kafam takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?