Hayır öyle durum yok oğlumda.Önceleri olurken hiç doktora sormuşmuydun?Doktora götürdünüzmü bugün?Kızlar günaydın. Benim oğlum kendini çok kasiyor. Durup dururken bir an kendini kasiyir . 10 /15 sn . Bir ara yapmıyordu şimdi yeniden başladı. Sizd e var mı böyle.
iyi akşamlar ebru bilemedim sebebini. diğer hastalıkla ilgili olabilir mi? çok geçmiş olsunKızlar günaydın. Benim oğlum kendini çok kasiyor. Durup dururken bir an kendini kasiyir . 10 /15 sn . Bir ara yapmıyordu şimdi yeniden başladı. Sizd e var mı böyle.
Bugün götürdüm. Normal dedi. Ama bir dahakine video cekecegim göstereceğim.. el ağız hastalığı da 1 haftaya geçer hafif anlatmışsın dediHayır öyle durum yok oğlumda.Önceleri olurken hiç doktora sormuşmuydun?Doktora götürdünüzmü bugün?
Bugün götürdüm. Normal dedi. Ama bir dahakine video cekecegim göstereceğim.. el ağız hastalığı da 1 haftaya geçer haHayır öyle durum yok oğlumda.Önceleri olurken hiç doktora sormuşmuydun?Doktora götürdünüzmü bugün?
Gunaydin. Yok canım bayadir var. . Video göstereceğim bakalım.iyi akşamlar ebru bilemedim sebebini. diğer hastalıkla ilgili olabilir mi? çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunBugün götürdüm. Normal dedi. Ama bir dahakine video cekecegim göstereceğim.. el ağız hastalığı da 1 haftaya geçer hafif anlatmışsın dedi
yeğenim de el ayak hastalığına yakalandı 2 ye gidiyor onunki de birkaç güne geçti çok geçmiş olsun. bence söylediğin durum da geçicidirBugün götürdüm. Normal dedi. Ama bir dahakine video cekecegim göstereceğim.. el ağız hastalığı da 1 haftaya geçer ha
Gunaydin. Yok canım bayadir var. . Video göstereceğim bakalım.
Artık canını acıtacak davranışları bırakıyoryeğenim de el ayak hastalığına yakalandı 2 ye gidiyor onunki de birkaç güne geçti çok geçmiş olsun. bence söylediğin durum da geçicidir
selim sinirlenip kafasını yere vuruyordu. şimdi sinirlenince kendini yavaşça yere atıp küsüyorsaçıma aşırı yapışıp çekiyordu şimdi hafifçe çekiyor..
benimki de aynı canım hatta geçen kış kullandıklarımız bile oluyor üstüne. minik kaldı benim oğlan iştahı hiç süper olmadı 1 haftadır da ağzına lokma koysun diye kırk takla atıyoruz çorbayı bile zorla tutup içiriyorum bir iki kaşık. hastalandık biz de ama onda balgam kaldı şimdi uyumuyor bile kötü oldu kuzucukKızlar ben bebeğime kış sezonu için alışveriş yaptığımda 18 aylık almıştım kıyafetlerini. Bir kaç gündür havalar serinlemeye başlayınca giydirdim ki hiçbiri kızıma olmuyor oldukça büyükler. Bugün yeniden alışveriş yaptım ve 1 yaş kıyafetleri aldım. Doğrusu biraz da canım sıkıldı, zaten epeydir doğru düzgün bir şey yemiyor. Yazayım dedim
evet ya gözlerimizin önünde büyüyorlarArtık canını acıtacak davranışları bırakıyor.
Biz de anne baba olarak çok iri insanlar değiliz.benimki de aynı canım hatta geçen kış kullandıklarımız bile oluyor üstüne. minik kaldı benim oğlan iştahı hiç süper olmadı 1 haftadır da ağzına lokma koysun diye kırk takla atıyoruz çorbayı bile zorla tutup içiriyorum bir iki kaşık. hastalandık biz de ama onda balgam kaldı şimdi uyumuyor bile kötü oldu kuzucuk
ben de küçükken aşırı iştahsızdım hep zorla yemek yedirmeye çalışırlardı o yüzden zorlamamaya çalışıyorum kabullenmeye gayret ediyorum. ne isterse onu yapmaya çalışıyorum ki yeme konusunda kendini kötü hissetmesin
selim toplamda 10 kilo anca var yaşıtı biriyle yan yana gelince neredeyse yarısı kadar duruyor ama sorun etmemeye çalışıyorum her bebiş kendi hızında ilerleyecektir sen de canını sıkma
Ya ben 6 aylık bebeğe 18 aylık kıyafetler almıştım. Geceme sene bol.olan kıyafetler şimdi.oluyorKızlar ben bebeğime kış sezonu için alışveriş yaptığımda 18 aylık almıştım kıyafetlerini. Bir kaç gündür havalar serinlemeye başlayınca giydirdim ki hiçbiri kızıma olmuyor oldukça büyükler. Bugün yeniden alışveriş yaptım ve 1 yaş kıyafetleri aldım. Doğrusu biraz da canım sıkıldı, zaten epeydir doğru düzgün bir şey yemiyor. Yazayım dedim
Kimleri goruyoruzyeğenim de el ayak hastalığına yakalandı 2 ye gidiyor onunki de birkaç güne geçti çok geçmiş olsun. bence söylediğin durum da geçicidir
selim sinirlenip kafasını yere vuruyordu. şimdi sinirlenince kendini yavaşça yere atıp küsüyorsaçıma aşırı yapışıp çekiyordu şimdi hafifçe çekiyor..
Epeydir doktora götürmedim, aşıya gidince danışırımYa ben 6 aylık bebeğe 18 aylık kıyafetler almıştım. Geceme sene bol.olan kıyafetler şimdi.oluyorsıkma canını doktor normal doyorsa
o kadar yorgunum ki gözlerim kararıyor artıkKimleri goruyoruzvalla milletin bebeğine geçti . Ya mutluyken de vuruyor sinirliykende vuruyor napacaz bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.balgam belasıyla uğraşıyorduk bugün de alerji oldu ve asla durmuyor tv sehpasına çıkıp tvyi indirmeye çalışıyor
Bizde doktordan cikmiyoruzEpeydir doktora götürmedim, aşıya gidince danışırım
Alerji ilacı vermedi mibalgam belasıyla uğraşıyorduk bugün de alerji oldu ve asla durmuyor tv sehpasına çıkıp tvyi indirmeye çalışıyor