- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
O saatler de ben de uyanıyorum çok sık lavaboya çıkıyorum ama uykuya dalmada sıkıntı olmuyor çünkü kafamı koyduğum yerde uyuyorumBenim gibi her gün sabah karşı saat 4 -5 gibi uyanıp tavanı izleyen var mı acaba? Sonra güç bela uykuya dalıyorum gün içinde yorgunluk oluyor. Progestan dex kullanıyorum bu yüzden olabilir mi acaba
Hahaha bende kızımın cinsiyetini detaylı ultrasonda öğrendim :)) 16. haftada normalde belli oluyor söylüyorlar.kızlar cinsiyeti en erken kaçıncı haftada öğrenebiliyoruz ? benim ikinci gebeliğim aslında ama kızımı 6 aylıktı öğrendiğimde baya geç öğrendim. bu yüzden en erken kaçıncı haftalarda öğrenebiliriz.
Ben ilacı kullanmıyorum ama bende 5 te uyanıyorum sonra alarm çalana kadar sağa sola dönüyorum :) sonra da işe geliyor masada sayıklıyorum :))Benim gibi her gün sabah karşı saat 4 -5 gibi uyanıp tavanı izleyen var mı acaba? Sonra güç bela uykuya dalıyorum gün içinde yorgunluk oluyor. Progestan dex kullanıyorum bu yüzden olabilir mi acaba
Bende hem progestan dex kullaniyorum hem de fitilini. Aksam saat 22.00 görmeden uyuya kaliyorum, alarm kurmus gibi gece 3 te uyaniyorum. İki haftadir bu sekilde 3 ten 5 e kadar uyuyamiyorum. Kafayi yeme uzerine geldim hatta:)Benim gibi her gün sabah karşı saat 4 -5 gibi uyanıp tavanı izleyen var mı acaba? Sonra güç bela uykuya dalıyorum gün içinde yorgunluk oluyor. Progestan dex kullanıyorum bu yüzden olabilir mi acaba
Doğuma yakın daha çok yaşamıştım bu durumu . Son zamanlarda da uyku bı gidiyordu gece boyu oturuyordum ben de ama dedikleri gibi doğum sonrasına hazırlık oluyorBenim gibi her gün sabah karşı saat 4 -5 gibi uyanıp tavanı izleyen var mı acaba? Sonra güç bela uykuya dalıyorum gün içinde yorgunluk oluyor. Progestan dex kullanıyorum bu yüzden olabilir mi acaba
Ben de fitil kullanıyorum aynı sürelere denk geliyor uyuduktan yaklaşık beş saat sonra uyanıyorum 23.00 gibi uyuyorum 4 de ayaktayım tuvalet su içme sonra uyumaya çalışıyorum şaka gibi. Bir de bağırsaklar zor çalışıyor sürekli bir gaz sıkışıklığı. Progestan dex ve fitil 10. Haftaya bitsin diye dua ediyorum artıkBende hem progestan dex kullaniyorum hem de fitilini. Aksam saat 22.00 görmeden uyuya kaliyorum, alarm kurmus gibi gece 3 te uyaniyorum. İki haftadir bu sekilde 3 ten 5 e kadar uyuyamiyorum. Kafayi yeme uzerine geldim hatta:)
İlginç ama eskiden böyle değildi annelik iç güdüsü mü acabaBen ilaç kullanmıyorum ama genelde o saatlerde tuvalete kalkıyorum istinasız hergün sonra uykuya dalmak benim içinde zor oluyor akşamda olduğum yerde uyuyakalıyorum
benimde 20 haziran görünüyorÇok güzel darısı bana inşallah yarın doktora gideceğim. Benim de doğum 20 Haziran görünüyor aynı haftadayız
Benim ilk çocuk oyüzden herşeyi ilk kez yaşıyorumİlginç ama eskiden böyle değildi annelik iç güdüsü mü acaba
Yapıyor*Kızlar prilam kullanıp daha kötü olan var mı hem bulantımı kesmedi hem de aşırı uyku yapmıyor bende
ay seni cok iyi anliyorum canım benim esimde ayni böyle. Biz hic sevgi ilgi gormedik noldu dusman mi olduk annemize babamiza diyor benimki birde ay bu aralar benimde sinirler tavan pldugu icin sureklo bir kavga halindeyiz cocuguma yansitmam ama ben. benim derdim eşimleÇok umursamıyor huyu böyle
Oda sorun eşimle bi iki defa tartıştım kızdım bu kez baktım benim oğlumda babaya karşı tavrı değişti her fırsatta babasına saldırmaya başladı, yanında dikkat ediyorum sonuçta babaya saygıyı bilsin diye, sürekli babamız bizim için çalışıyor bi herşey alıyor bizi çok seviyor demeye başladım yanında. Benim oğlan aşırı anneci, evde kural koydu anneme kiiiz, zehra felan demeyeceksiniz, pamuk diyeceksiniz diyor.ay seni cok iyi anliyorum canım benim esimde ayni böyle. Biz hic sevgi ilgi gormedik noldu dusman mi olduk annemize babamiza diyor benimki birde ay bu aralar benimde sinirler tavan pldugu icin sureklo bir kavga halindeyiz cocuguma yansitmam ama ben. benim derdim eşimle
gercekten derlerdi inanmazdim erkek çocukları anneci oluyormus gerçekten bizimkiside babasina karşı dik. Beni azicik üzgün gorse annecim ne oldu sana babam mi uzdu der. Babasi evde oldugunda sen gitsene annemle biz evde kalacagiz der. bana bir iltifatlar bir iltifatlar babaya gelince demedigini birakmiyorOda sorun eşimle bi iki defa tartıştım kızdım bu kez baktım benim oğlumda babaya karşı tavrı değişti her fırsatta babasına saldırmaya başladı, yanında dikkat ediyorum sonuçta babaya saygıyı bilsin diye, sürekli babamız bizim için çalışıyor bi herşey alıyor bizi çok seviyor demeye başladım yanında. Benim oğlan aşırı anneci, evde kural koydu anneme kiiiz, zehra felan demeyeceksiniz, pamuk diyeceksiniz diyor.