- 7 Ocak 2014
- 3.118
- 4.393
- 38
Sıvı olanları eline ekmek verip aradan ben yediriyorum, benim kızımda bi ara öyleydi, çoğunu atıyordu yemek istemiyordu, bizi izliyordu hep, şimdi alıştı, masanın başına sandalyesini çekiyorum önüne katı yiyeceklerden koyuyorum yiyor çoğunu, dün sebzeli pilav cacık yaptım pilavı önüne koydum aradan ben yedirdim. Dun bi video izledim, telefon tabletle yemek yiyen çocukla çöp kutusu arasında bi fark yokturBenim derdim etraf kirlenir değil onun aç kalması çünkü önüne koydum bi kaç kere kahvaltı tipi yemekleri yediği yüzde on bile değildi bu sefer bi saat sonra başka bi yemek yapıp yine kendim yedirdim çünkü acıktı çocuk yani sabredemediğim şey o bir de bu çocuk yoğurt yiyor taneli çorba yiyor meyve püresi yiyor kahvaltıda omlet yiyor kendi bunları nasıl yiyecek ki kaşık tutma olayı yok eliyle de zaten tutamaz bence bi tık saha vakit var benimki için en azından tv açmıyorum ben telefondan bebek şarkıları açıyorum izliyor tabii onsuzda denedik eşimle de annemle de çok yorucu oldu bu aslında kolaya kaçmak oldu farkındayım ama ne yapym başka zaman izlemiyor yemek yerken izletiyorum o da alışıyor işte keşke konsantre olup yese ama durmuyor ki enerji topu
Nasilki çöp kutusu içine çöp atıldığının farkında değil çocukta ne yedeğinin farkında değil diyordu. Benim oglumda oyle, bende kolaya kactim ben mukemmel anneyim demiyorum, o aliskanlik geçmiyor, birakmiyor hala tabletil
A-BH, post: 77401163, member: 807958"]
Bizim burada rutin demir kullanımı yok,iştahı,kilo alımı iyi olduğu için test yaptırmadım,belki bizde de demir düşük.Nefesi kaç saniye kesiliyor?
[/QUOTE]
2 3 sn ancak kesiliyor
Yok dengesini kaybedip düşüyor kendi vurmuyorKendi düşüyor mu yoksa .istediği yapilmayinca bilerek mi vuruyor