Benim oğlum sadece alkış yapıyor,önceleri daha sək yapıyordu,şimdi azaldı,ama her gün alkış yap diyoruz,anlıyor yapıyor,bazen yapmadığı da oluyor.Kızlar kızım alkıs ve baybayvyapmayı unuttu haha sizinkiler de unuttu mu hiç?
Ya bizim kız yavas yavaş inatlaşıyor istediğini yaptırmaya çalışıyor
O arkadas şu an bes aylık filan hamile olması lazım. Demekki siz ikinci kişisiniz. Sevindim uyku eğitiminin işe yaradığına . Umarım güzel bir ve sağlıklı gecerTeşekkür ederim. Daha çok başındayım aslında oğlumda mide bulantıları bu ara başlamıştı ama bu defa biraz daha hafif geçiyor şimdilik. Uyku sıkıntıydı tam vaktinde uyku eğitimine başladık dinlenebiliyorum o yüzden yolunda yani
Ben genelde defactodan aldım . Şu an 9-12 ay giydiriyorum pantolonları kazakları tam oluyor .( benim kız göbekli , kendim baskülde tartıyorum 9800, en son boyu 72 cm di).Kızlar defactodan giyim alan varmı?Kalıplar beden tablosundaki ile aynımı?Trendyolda beden tablosunda 9-12 ay için boy 80,kilo 9-10,12-18 ay için boy 86,kilo 10-11 yazıyor.Benim oğlum 10 aylık,8800 gr,boyu 71-72 cm gibi.Yazlık şortlu takım var,9-12 aylık mı almalıyım?Beden tablosuna güveneyim mi,yoksa küçük mü olur?
O baya peşine hamile kalmış evet oğlan 9.5 aylık oldu hamileliği öğrendim bende. Amin inşallahO arkadas şu an bes aylık filan hamile olması lazım. Demekki siz ikinci kişisiniz. Sevindim uyku eğitiminin işe yaradığına . Umarım güzel bir ve sağlıklı gecer
Benim oğlum sadece alkış yapıyor,önceleri daha sək yapıyordu,şimdi azaldı,ama her gün alkış yap diyoruz,anlıyor yapıyor,bazen yapmadığı da oluyor.
Benim oğlum hep inatçıydı.şimdi de kaşığı elimden alıyor,elinden alırsam ağlıyor,tekrar veriyorum mecbur.
Memede uyuması dışında bir sorun yok biz de, ahh bi bırakabilsekSelam kızlar uyku durumları nedir bizim hala berbat napıcaz ya gece olsun istemiyorum resmen
Normal fiyatları böyle amazon dünyaya mal olmuş çok büyük bi firma, trendyol hepsiburada gibi önce bindirip sonra indiremiyor, gerçek kampanyalar yapıyor, birde bazı bedenlere yapıyor kampanyaları, mesela 9 12 ay olmasa iade etsem 12 18 ay olan 659 tl, kampanyaları hep öyle oluyor bazı bedenlerine indirim yapıyor. Ekledigim resim kotonun sitesinden şimdi baktım 659 tl aldığım elbisenin fiyatiteşekkür ederim
Bu elbiseler çok güzel,maşallah,sağlıkla giysin.Kız çocuk elbiselerini görünce içim gidiyor.Civilden 3-6 ay takım almıştım,onun üstünü hala giydiriyorum ben de.Kotonun kendi sitesinde Amazondan niye pahalı?
Hayır hayır bildiğin mama sandalyesinde otururken ayağa kalkıyor sonra tepsisinin üzerine çıkmaya çalışıyorcanım kullanıcı adına bayıldımbence sakura nergis yerdeyken tutunup kalkıyor demek istedi.. çünkü benimki de öyle yapıyor
bu arada bebişin sağlıkla huzurla gelsin
Hayır hayır bildiğin mama sandalyesinde otururken ayağa kalkıyor sonra tepsisinin üzerine çıkmaya çalışıyorgerilim macera filmi anlayacağın emniyet kemerini bağlarsam sıkılıp hiç oturmaz diye düşünüyorum aklı fikri yaramazlıkta
ayyy gerçekten mi eyvahhhHayır hayır bildiğin mama sandalyesinde otururken ayağa kalkıyor sonra tepsisinin üzerine çıkmaya çalışıyorgerilim macera filmi anlayacağın emniyet kemerini bağlarsam sıkılıp hiç oturmaz diye düşünüyorum aklı fikri yaramazlıkta
bak işte hahajahahaha
Bizimki de meme de uyuyor . Gündüz d3 zor geçiyor uykuyaMemede uyuması dışında bir sorun yok biz de, ahh bi bırakabilsek
Aynı haltı yaşadığım için öyle düşünmüştüm
Teşekkürler.Ben genelde defactodan aldım . Şu an 9-12 ay giydiriyorum pantolonları kazakları tam oluyor .( benim kız göbekli , kendim baskülde tartıyorum 9800, en son boyu 72 cm di).
Ama geçen yaz çok beğendiğim içinde facto dan 2 tane 9-12, ay elbise almıştım kalıbı darmış 8.ayda ancak oluyordu.
aynen evdeki metal kaşıkla yediriyotum ben de.Bir de çorbadaki sebzeleri önüne koyuyorum, kendi yiyor,ben de o sırada çorbanın pirinçini,mercimeğini vs. kaşıkla ağzına koyuyorum,o zaman kaşığı ellemiyor,gözü masadaki sebze parçacıklarında oluyorBenim bebeğim de kaşıkları elimden alıyor yere atıyor yüzüme bakıyor, mama kaşığı 2 tane almıştım, onları yere atınca tatlı ve çay kaşıkları ile devam ediyorum.
ay bizde o yok henüz çok şükürAynı haltı yaşadığım için öyle düşünmüştüm
ben de şimdi giydireceksem 12 aylık alıyorum yoksa büyük alıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum amaDün ben lcw bayramlık aldım. 12_18 aylık aldım valla beden
Aman aman dilini ısıray bizde o yok henüz çok şükürkemersiz oturtmuyorum ben ya
evet ya sağı solu hiç belli olmuyor bu minik insan tanelerininAman aman dilini ısırkorkutucu gerçekten arkanı dönemiyosun. Kemer veto yiyo artık bizde o yüzden dediğim sandalye iyi oldu tepsi nerdeyse göğüsüne geliyo