2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Kızlar kızım alkıs ve baybayvyapmayı unuttu haha sizinkiler de unuttu mu hiç?

Ya bizim kız yavas yavaş inatlaşıyor istediğini yaptırmaya çalışıyor
Benim oğlum sadece alkış yapıyor,önceleri daha sək yapıyordu,şimdi azaldı,ama her gün alkış yap diyoruz,anlıyor yapıyor,bazen yapmadığı da oluyor.
Benim oğlum hep inatçıydı.şimdi de kaşığı elimden alıyor,elinden alırsam ağlıyor,tekrar veriyorum mecbur.

O arkadas şu an bes aylık filan hamile olması lazım. Demekki siz ikinci kişisiniz. Sevindim uyku eğitiminin işe yaradığına . Umarım güzel bir ve sağlıklı gecer

Ben genelde defactodan aldım . Şu an 9-12 ay giydiriyorum pantolonları kazakları tam oluyor .( benim kız göbekli , kendim baskülde tartıyorum 9800, en son boyu 72 cm di).
Ama geçen yaz çok beğendiğim içinde facto dan 2 tane 9-12, ay elbise almıştım kalıbı darmış 8.ayda ancak oluyordu.

O arkadas şu an bes aylık filan hamile olması lazım. Demekki siz ikinci kişisiniz. Sevindim uyku eğitiminin işe yaradığına . Umarım güzel bir ve sağlıklı gecer
O baya peşine hamile kalmış evet oğlan 9.5 aylık oldu hamileliği öğrendim bende. Amin inşallah

Benim bebeğim de kaşıkları elimden alıyor yere atıyor yüzüme bakıyor, mama kaşığı 2 tane almıştım, onları yere atınca tatlı ve çay kaşıkları ile devam ediyorum.

Benim bebeğim babıldamıyor , sadece ıııı gibi sesler çıkarıyor. 9,5 aylık oldu.Beni anlıyor, basit komutlarımı alıyor, yapıyor. Şarkı söylerken benimle birlikte mırıldanıyor gibi sesler çıkıyor ama baa ba de de yok.
Bundan bağımsız havalar ısındı , parka gitmeyi çok seviyor, giderken ki yol güzergahını öğrendi, yolda giderken ona gösterdiğim şeylerin önünde artık arabasından kendi doğrulup bakıyor, salıncakta kendi kendini gülerek sallamaya başladı.☺
Sanki daha dün doğmamış gibi

Normal fiyatları böyle amazon dünyaya mal olmuş çok büyük bi firma, trendyol hepsiburada gibi önce bindirip sonra indiremiyor, gerçek kampanyalar yapıyor, birde bazı bedenlere yapıyor kampanyaları, mesela 9 12 ay olmasa iade etsem 12 18 ay olan 659 tl, kampanyaları hep öyle oluyor bazı bedenlerine indirim yapıyor. Ekledigim resim kotonun sitesinden şimdi baktım 659 tl aldığım elbisenin fiyati

Eklentiler

• Screenshot_20240406-184417_Chrome.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 29
canım kullanıcı adına bayıldım bence sakura nergis yerdeyken tutunup kalkıyor demek istedi.. çünkü benimki de öyle yapıyor
bu arada bebişin sağlıkla huzurla gelsin
Hayır hayır bildiğin mama sandalyesinde otururken ayağa kalkıyor sonra tepsisinin üzerine çıkmaya çalışıyor gerilim macera filmi anlayacağın emniyet kemerini bağlarsam sıkılıp hiç oturmaz diye düşünüyorum aklı fikri yaramazlıkta

ayyy gerçekten mi eyvahhh ben yanlış anlamışım ya Pheebs

Teşekkürler.
9-12 ay sipariş verdim,Oğlum 8800 gr iyi olacak sanırım,mayısta buralar sıcak oluyor,mayıs,haziran giye bilecek bence, tişörtünü daha da uzun giyer.Ben alayımmı almayayımmı düşünürken istediğim takımın bedenleri tükendi,başkasını sipariş etdim
Benim bebeğim de kaşıkları elimden alıyor yere atıyor yüzüme bakıyor, mama kaşığı 2 tane almıştım, onları yere atınca tatlı ve çay kaşıkları ile devam ediyorum.
aynen evdeki metal kaşıkla yediriyotum ben de.Bir de çorbadaki sebzeleri önüne koyuyorum, kendi yiyor,ben de o sırada çorbanın pirinçini,mercimeğini vs. kaşıkla ağzına koyuyorum,o zaman kaşığı ellemiyor,gözü masadaki sebze parçacıklarında oluyor

Aman aman dilini ısır korkutucu gerçekten arkanı dönemiyosun. Kemer veto yiyo artık bizde o yüzden dediğim sandalye iyi oldu tepsi nerdeyse göğüsüne geliyo
evet ya sağı solu hiç belli olmuyor bu minik insan tanelerinin çok iyi düşünmüşsün biraz büyürse ben de öyle bir şey alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…