2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Sağolun. Şu an kusması çok az ama ishal devam ediyor. Aşıyı süt alerjisi olduğu için yaptırmayın demişti o zaman doktor bağırsakları daha kötü etkileyebilir diye.
inşallah hemen o da geçer.
bu enfeksiyonlarla yeni tanıştığı için bebişler zorlanıyorlar. hemen atlatmasını diliyorum

çok geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım
benim oğlum daha yeni konuşmaya benzer sesler çıkarıyor,kendi dilinde bir şeyler söylüyor,daha kelime söylemiyor
Bir de bebeğim asla su içmiyor
3 çeşit biberon denedim alıştırma bardağı vs
Kaşıkla verince de püskürtüyo hep
Ne yapacağım bilmiyorum
Benim oğlum da suyu çok az içiyor,maksimum 3-4 kaşık.1 yaşa kadar içmemesi sorun değil diye biliyorum.Anne sütü ve yemeklerin içindeki su yetiyor demek ki
geçmiş olsun,inşallah kötü bir şey olmaz

Kızlar Gizem Erbirerin tualet iletişimi(eğitimi değil, iletişimi) videosu karşıma çıktı,malumatı olan,deneyen varmı?Söyledikleri ne kadar da mantıklı.Ben kaka yaptığı zaman anlıyorum,çişini de bazen anlıyorum(titrediği zaman),ama yanımda lazımlık olmalı ya da hemen 1 saniye içinde tualete götürmeliyim ki,kakasını oraya yapsın.Yapmak istiyorum,soyundurmak vakit alacak,yetiştiremeyeceğim gibi geliyor cesaret edemiyorum.

1)Oğlumun diş buğdayı
2)Oğlumun yemek yedikden sonraki hali
Eki Görüntüle 3413782
maşallahhhh güzelce kolaylıkla çıkarsın dişlerini
tuvalet iletişimi kitabını aldım. okumaya devam ediyorum.
bana da aşırı mantıklı ve güzel geldi bu olay. 3-4 defa denedim 1 kere çişini yakaladım henüz vakit bulamıyorum ve hava hala soğuk üşütür diye yapmıyorum. havalar biraz ısınsın daha düzenli yapmaya çalışacağım
hatta önce haftada 1 gün ya da 1 defa bile yapabilirsiniz diyor kitapta. ben de güzel bi lazımlık almak istiyorum

İyi bayramlar kızlar
Buna göre Toplam 6 öğün artı 3-5 mama yani çocuk günde en az 9 kere besleniyor buna göre
Bu kadar hazırlayan var mı gerçekten? Ben mi çok yanlışım anlamadım

Eklentiler

• FDB5A814-42A1-4149-9373-AADC4658E57B.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 25
İyi bayramlar kızlar
Buna göre Toplam 6 öğün artı 3-5 mama yani çocuk günde en az 9 kere besleniyor buna göre
Bu kadar hazırlayan var mı gerçekten? Ben mi çok yanlışım anlamadım
Kaç defa emzirdiğimi saymadım çünkü uyurken de emerek uyuyor ama kendi uyanma saatime göre 2 ana öğün, bir de ara öğün veriyorum.

Kaç defa emzirdiğimi saymadım çünkü uyurken de emerek uyuyor ama kendi uyanma saatime göre 2 ana öğün, bir de ara öğün veriyorum.
3 ana 3 ara ben vermiyorum çok da abartı geldi okuyunca da o yüzden sormak istedim
Ben de ortalama dediğiniz gibi veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…